- 11 Haziran 2022
- 9
- 0
- 27
-
- Konu Sahibi kelebek1997
Gözünde sürekli arpacık çıkan biri oldum 2 senedir, geçen yıl Sağ alt gözümde iç arpacık çıktı önce, sonra salazyon olarak kaldı malesef.hamileligime denk geldiği için Dr şimdi alamayız ama sonra gel hemen alırız basit bir işlem dedi bu arada bi süre sıcağa yakın ılık suyla pansuman yaptım, bu pansuman cok oneriyorlar zaten, sonra önce arpacık gibi küçük sivilce oldu sonra şisip ordan patladı ve salazyonda gitti. İnşallah sizinki de gider,pansumani yapın bıkmadan. Geçmezse de korkmayın basit bir işlem dedi Dr, internette tırnağım kırıldı yazsan ölüyorsun yazıyor kendinizi korkutmayinMerhaba 15 gün önce gözümde şalazyon çıktı sürekli sıcak pansuman yapıyorum krem kullanıyorum sanki biraz indi ama korkuyorum ameliyat yazıyor internette kendi kendine geçen varmı acaba?
Cok geçmiş olsun, benimki de alt göz kapağınlmdaydi, sizinki biraz toplu duruyor benimki de böyle büyük ama yayık duruyordu, inşallah geçer devam edin pansuman, geçmezse mecbur tedavi olacaksınız, benimki 6 ay falan sonra ancak geçtiBenim tam olarak şöyle şu anda dibine indi sıcak havlu koyuyorum sürekli damla krem kullandım bende halâ krem sürüyorum ameliyattan ziyade ameliyat olanların ya tam geçmemiş ya sürekli tekrarlamış ondan korkuyorum sizinde böylemiydi yani boyut olarak of inşallah geçer psikolojim bozuldu çok
Kullandim, genelde 1merhem + 1 ya da 2 damla veriyorlardı, başta antibiyotikte kullandim çünkü yüzüm komple sismisti. Krem damla da ilk kullandim geçmedi tekrar gittim yine verdiler yine kullandim sonra gittiğim Dr pansuman yap bunun tedavisi bu deyince artık ilaç kullanmadım, birde c vitamini içeren şeyler tüket demişti6 ay sürüyormuş genelde evet siz damla krem kullandınızmı hiç
Merhaba Bir şey sorabilir miyim sıcak pansumanı nasıl yapıyorsunuz. Pamuğu sıcak suya batırıp gözünüze mi koyuyorsunuz. Bu yöntemde pamuk çabuk soğuyor ya başka ne yapılabilir diye baktım İnternete. Cam şişeye sıcak su koyup tülbente sarıp göze uygulanabilir diyo iki yöntemi de deniyorum günlerdir ama her hangi bir faydası olmadıGözünde sürekli arpacık çıkan biri oldum 2 senedir, geçen yıl Sağ alt gözümde iç arpacık çıktı önce, sonra salazyon olarak kaldı malesef.hamileligime denk geldiği için Dr şimdi alamayız ama sonra gel hemen alırız basit bir işlem dedi bu arada bi süre sıcağa yakın ılık suyla pansuman yaptım, bu pansuman cok oneriyorlar zaten, sonra önce arpacık gibi küçük sivilce oldu sonra şisip ordan patladı ve salazyonda gitti. İnşallah sizinki de gider,pansumani yapın bıkmadan. Geçmezse de korkmayın basit bir işlem dedi Dr, internette tırnağım kırıldı yazsan ölüyorsun yazıyor kendinizi korkutmayin
Çok geçmiş olsun, benim de üst göz kapağımda uykusuzluktan çıktı, bebekle pansuman da yapamadım kaldı şuanMerhaba Bir şey sorabilir miyim sıcak pansumanı nasıl yapıyorsunuz. Pamuğu sıcak suya batırıp gözünüze mi koyuyorsunuz. Bu yöntemde pamuk çabuk soğuyor ya başka ne yapılabilir diye baktım İnternete. Cam şişeye sıcak su koyup tülbente sarıp göze uygulanabilir diyo iki yöntemi de deniyorum günlerdir ama her hangi bir faydası olmadıbende operasyondan çok korkuyorum. Sizinki gibi hamilelik dönemine denk geldiği için gitmemiştim oda sertleşmiş iyice
Off aynen bebekle bir şey yapılmıyor ki hep ihmal ediyoruz kendimizi. Ahh bu kadar ciddi bir şey olacağını düşünmemiştimÇok geçmiş olsun, benim de üst göz kapağımda uykusuzluktan çıktı, bebekle pansuman da yapamadım kaldı şuanevet çabuk soğuyor, ben çaydanlıkla suyu kaynattim, kaseye sıcağa yakın ılık olacak şekilde koydum suyu, gazlı bezle ıslatıp soğuyana kadar az tuttum, sonra hemen tekrar ıslattım bezi , kasedeki su soğudukça çaydanlıktan ilave ettim . Birde benim alt kapaktaydii ya üste doğru masaj yapıyordum
Rica ederim, inşallah gerek kalmasın geçsin gitsinOff aynen bebekle bir şey yapılmıyor ki hep ihmal ediyoruz kendimizi. Ahh bu kadar ciddi bir şey olacağını düşünmemiştimkorkarım ya operasyondan inşallah gerek kalmaz
Tamam bide öyle deneyim bakalım teşekkür ederim
İnşallah inşallahRica ederim, inşallah gerek kalmasın geçsin gitsin
Çay tabağının içine sıcak su koyun. İçinede bir çay kaşığı ingiliz tuzu koyup karıştırın. Bunu gözünüze yaklaştırıp değdirin sonra çekin. Bu karışım gözünüzde yanma yapar. Bunu günde iki defa yapın. Bir süre sonra iyileşme olur.Merhaba 15 gün önce gözümde şalazyon çıktı sürekli sıcak pansuman yapıyorum krem kullanıyorum sanki biraz indi ama korkuyorum ameliyat yazıyor internette kendi kendine geçen varmı acaba?