• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın böbrek değerleri

flytostayalive

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
173
336
18
26
Kızlar Merhaba,

3 gün önce babamı grip ve gögüste ağrı şikayetiyle acile götürdük. Kendisi Bypasslı ve KOAH başlangıcı olduğundan doktor hem kan değerlerine hem de röntgen istedi. Sonuçlardan sonra tomografi istedi.

Sonuçlarda Kreatinin 2.2 mg/dL
GFR Hesaplaması ise 31.00 mL çıktı
Doktor böbreklerine hiç baktırdınız mı dedi? 6 ay önce baktırdık nefroloji doktoru ciddi bir şey olmadığını 1 sene sonra tekrar gelmemizi söyledi dedim. Şimdi geçmişteki sonuçlarına bakıyorum.2024 ekimde Kreatinin: 1.40 - 2024 eylülde Kreatinin 1.68 GFR Hesaplaması 42.29 olarak çıkmış. Yakın zaman da değerleri çok oynamış

Hemen kontrol amaçlı nefrolojiye randevu aldım en yakın 7 Nisan'a var ama biraz korktum aslında internette baya ciddi şeyler yazıyor. Konu hakkında bilgi sahibi olanlar varsa ciddi biraz durum mu var sizce?

Böbrek değerleri için 2 değer yeterli kalmıyor bi kaç değerle birlikte bakılmalı üre bun sodyum potasyum Cl bi kaç değerler birlikte değerlendiriyorlar yakın zamanda kan verip baktırılmalı tekrar çok geçmiş olsun

Böbrek değerleri için 2 değer yeterli kalmıyor bi kaç değerle birlikte bakılmalı üre bun sodyum potasyum Cl bi kaç değerler birlikte değerlendiriyorlar yakın zamanda kan verip baktırılmalı tekrar çok geçmiş olsun
7'sinde direkt ilgili bölüme götüreceğim. Çok teşekkür ederim

Back
X