Bu durumu yaşayan var mı ?

ladyagmur1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
22
0
1
25
Arkadaşlar merhaba bir buçuk ay önce babam bağırsak ameliyatı oldu benim o güne kadar bir şeyim yoktu hiç bir şekilde onun ameliyatından sonra bi kabız bi ishal oluyorum aşırı stres yaptım sürekli internetten araştırıp kötü hastalığa yoruyorum. Aslında hemen hemen her gün tuvalete çıkıyorum. Ama çıktıktan sonra yapamamışım hissi oluyor. Psikiyatriye gittim senin kötü bi hastalığın yok sectia 5 mg verdi dün hiç kafama takmadım düşünmedim iki kere de çıktım tuvalete. Bugün de öğlen içtim. Aslında her gün yapıyorum ama yapamamışım hissi orada bir doluluk var sanki. Sizce neden kaynaklı.

Merhaba canım.bazen tam boşaltım olmayınca bu hissi yaşaman normal.beden bazen böyle herkesde yapabiliyor.kaygi bozukluğundan dolayı odak orda olunca taktigin için abartiyosun.ilac da düşüncelerini etkilemiş bu çok iyi bişey.zamanla o hisde gidicek.ama zamanla.bende de kaygı bozukluğu var ilacada başladım bende henüz düşüncelerimi hafifletmedi.umarim en kısa zamanda hayırla kolaylıkla cozeriZ

Merhaba canım.bazen tam boşaltım olmayınca bu hissi yaşaman normal.beden bazen böyle herkesde yapabiliyor.kaygi bozukluğundan dolayı odak orda olunca taktigin için abartiyosun.ilac da düşüncelerini etkilemiş bu çok iyi bişey.zamanla o hisde gidicek.ama zamanla.bende de kaygı bozukluğu var ilacada başladım bende henüz düşüncelerimi hafifletmedi.umarim en kısa zamanda hayırla kolaylıkla cozeriZ
Yani orda bir tıpa var sanki ve aşırı bir dolgunluk var umarım kötü bir şey yoktur ya

Back
X