• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salatalık fantezisi öldürdü

kabak,havuc mu
fırına mercımegı vermeyı duymustum ama türlüsünü yapanıda ılk defa duyuyorum :KK53: eti neresınden acaba bud mu gogus mu sırt mı :eek:
ölüm seklıne bak :D töbe töbe ya

yazının başında oha dedim ben olsam havuç ve kabağın kabuklarından mikrop kaparmı diye düşünürüm milletteki fanteziye bak derken meğer salatalığı ağzına sokmuş,ben başka şey düşünüyordum oysa ki:KK8:

Arkasından herhalde salatalık fantezisi yüzünden fırına attığı eti unuttu ve ev yandı kadın öldü,adam kurtuldu diye düşünürken meğer kadın salatalıktan boğulmuş,kısacası birtürlü istediğim finale ulaşamadım,madem fantezi yapıyorsun bari salatalığın yerini değiştir sen gelinceye kadar demi:confused:

Yok lan bi şekilde çıkarır insan onu. Koca salatalık genzine boğazına falan kaçamaz ki. Kafayı çevirsen yeter.
Sep adam "o gece mutfakta yarım kalmış salatalığı kullandık” demiş. Yani boğaza takılacak boyutta olabilir, küçük bir salatalık da nefes borusunun tamamını tıkar. Kafayı çevirmesi de yetmez, nefes yolunda cisim tıkanmasında eğer cisim derindeyse dışarıdan müdahale gerekiyor. Kadının elleri serbest bile olsa çıkaramamış olabilir.

Ha böyle bir fantezinin ortasında kadını bırakıp köpeğin yemeğini vermek hiç mantıklı değil, orası ayrı.

Back