Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok geçmiş olsun canım, inşallah değildirYusra hastalandi belli ki. Midesi bulaniyor uyuyamıyor. İnşallah korona değildir
Afiyet olsunKırmızı oda izlerken, sahur niyetine
Eki Görüntüle 2838525
Degildir insallah .gecmis olsun kuzucuga.Yusra hastalandi belli ki. Midesi bulaniyor uyuyamıyor. İnşallah korona değildir
Afiyet olsun canimKırmızı oda izlerken, sahur niyetine
Eki Görüntüle 2838525
Kesin gorursuncok guzel menu canim.Kahvaltı
1 yumurta
1 domates
Peynir
1dilim çavdar ekmeği(bitmedi)
1 bardak çay
1 parça tahinli pide (çok severim babam memleketten göndermiş)
ara
Şekersiz Türk kahvesi
Hurma-ceviz
ara
Yarım armut
Leblebi
iftar
1 kase çorba
1,5 parça fırında et
Bol salata
3 lt su içtim
Leslie yaptım
umarım yarın eksi görürüm
Afiyet olsun Canim .Bu akşamda pek olmadi gibi. Ne yapayim kendime de kizsam birşey değişmiyor.. tam iftar vakti küçük tuvaletini yapti altini aldim. İftar yaparken büyük istifra etti ne yedim ne yemedim birsey anlamadim.
Sahur klasik kahvalti
İftar
1 kepce ezogelin çorbası
1 küçük pide
1 kase kuru fasulye
Yogurtlu kereviz
Ara
Filtre kahve
4 5 catal pasta
2 isirik ay çöreği
İncirli kefir
Ramazan bana çok iyi geldi, hafta sonu hafta içi farketmiyor, akşam dolu dolu tek öğün yetiyor bana, bu gün yine çok güzel geri dönüş aldım , zayıflamışsın demedi, çok gençleştin tanıyamamıyorum seni dedi, hemde her gün gördüğüm kişi bu
Arkadaşlar biliyorum yiyecekler cazip geliyor hepimize ama yemeninde sonu olmuyor, sağlıklı doyana kadar yiyip, bize kilo aldıracak yiyecekleri reddetmemiz gerekiyor, bunu yapmazsak ya kilo alırız en iyi ihtimalle yerimizde sayarız.
Hemwn dondurucuya şutlayabilirsinBuzdolabında yarım dilim soğuk baklava var kafanı kurcalıyor
Hepberaber devam edeceğiz canım hepimiz kilolarımızdan kurtulacağız inşallahKesin gorursuncok guzel menu canim.
Afiyet olsun Canim .
Evet kilo kesinlikle yasli gosteriyor.
Ne guzel gidiyorsun canim
Hemwn dondurucuya şutlayabilirsin
Değildir inşallah kötü düşünmeYusra hastalandi belli ki. Midesi bulaniyor uyuyamıyor. İnşallah korona değildir
Az kaldi 73 lere74.3 geldim Çok mutluyum
5 sene önce 73 tüm en sonAz kaldi 73 lere
Ben de en son4.5 yil pnce 65 tim5 sene önce 73 tüm en son
Bende pırasa yapayım diyorumOruc degilim.reglim10 gun suruyor zaten
Sabah 10.30 1 kk peynir 1 dlm ekmek ceri yedim.
Ara baharatli yogurt
Ara kahve yaninda 1 avuc fistik dusunuyorum.
Aksama da manti istediler.ben 3 kasik yer yanina kabak yemegimi yaparim ustunw sarimsakki yogurt .mis.
bugunku planim boyle .
Bundan sonra boyle insallah
cok guzel canimBende pırasa yapayım diyorum
Mantı da güzel fikir aslında ama tadımlık yemek lazım
Afiyet olsun şimdiden
bende 9.30 da kahvaltı ettim
Az sucuklu yumurta
Peynir
Domates
1 bardak çay
1 parça tahinli pide
Biraz da çavdar ekmeği yedim
birazdan kahve içerim
akşam üstü meyve ve leblebi
uzun zamandır meyve yemedim hiç
ara öğün yapmadığımda akşam doymuyorum
Ah canim evlenirken bile 72ydim ben. Hep kiloluydum. Ama o zamanlar kgmu bu kadar gostermiyodum en azindan. Salak kafam.. o zamanlar 10 kg verip korusaydim. Hamileliklerde de 80lere ciksaydim boyle mi olurdum5 sene önce 73 tüm en son
Hedefine az kaldi canimBen de en son4.5 yil pnce 65 tim
2 2.5 ay sonra yine olcam insallah
Hamileyken mi aldın kiloyuAh canim evlenirken bile 72ydim ben. Hep kiloluydum. Ama o zamanlar kgmu bu kadar gostermiyodum en azindan. Salak kafam.. o zamanlar 10 kg verip korusaydim. Hamileliklerde de 80lere ciksaydim boyle mi olurdum