Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkeklerde illa erkek çocuk meraki oluyor işte. Allah kizlarima sağlık versinKız erkek ne fark eder, Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Amin , hayırlı evlat olsunlarErkeklerde illa erkek çocuk meraki oluyor işte. Allah kizlarima sağlık versin
Canım bu yemelerin hiç sonu gelmiyor biliyorsun Ramazan'ın son 15 günü daha dikkatli olalım hep beraber birbirimizden destek alırsak, hedefimize çok yaklaşmış oluruz, bundan sonra çok güzel menülerle burada olacağına inanıyorumMerhaba kızlar bende regl olunca çok sapittim misafir falan geldi derken çok fazla tatlı yedim maalesef 2 gün oldu tekrar başladım oruca ve bugün temiz beslendim salı günü 15. Günü Ramazan'ın ve bizim tartilma günümüz inşallah eksi görürüm
Afiyet olsun canımSahur
Tam buğday ekmeği ile tost 1 dilim
1 yumurta
Salatalık
Domates
Peynir
Zeytin
İftar
Tavuk çorbası
Barbunya pilaki
Salata
Canım çabuk gelen çabuk gider, yarından itibaren sıfır kaçamak ile kaldığın yerden devam değil mi , hem kendin hem bizim için yapabilirsin bunuDun tartildim kizlar.arti 1 im neredeyse.
Yaa gelirkenbir gorseniz tartimi getirdim.kendime ekmek yaparim diye unumu ivir zivirimi getirdimama bir turlu olmadi .annemlerde dikkat edemedim
Moralim bozuldu saldim iyice.kismetse yarin evime gidiyorum artik bakalim .insallah dogru duzgun toparlarim.
.
Evet canim :))Canım çabuk gelen çabuk gider, yarından itibaren sıfır kaçamak ile kaldığın yerden devam değil mi , hem kendin hem bizim için yapabilirsin bunu
Slm Sarayca canim ancak kendime gelebildim hala oksuruk Var tat ve koku kaybi Var. Yani 3 Hafta da anca duzelebildim sayilir.Tabi covide yakalaninca diyet falan gume gitti.Bugunden itibaren kendimi cok zorlamadan yeniden basliyorum. Sizler nasilsiniz burayi cok ozledim
çok geçmiş olsun. bende diyet yaptığım ilk dönem yakalanmıştım covide. ben emzirdiğim için ilk bir hafta içmedim ilacı sonra hastenelik olunca mecbur içtim ağır geçirenlerdenim bendeSlm kizlar ❤
3 hafta covid molasi ve kaldigim yerden devam insallah.
Regl olmadim artik hastalandigim icinmi bilmiyorum, ama 3 haftadir duzelebilmek icin ne duyduysam yedim ballar pekmezler havada ucustu.Annem kizkardesim arkadaslar azarlayip durdu diyet yuzunden agir gecirdin diye.
Neyse gecti gitti sukur.
Diyete devam
Sanada gecmis olsun canimçok geçmiş olsun. bende diyet yaptığım ilk dönem yakalanmıştım covide. ben emzirdiğim için ilk bir hafta içmedim ilacı sonra hastenelik olunca mecbur içtim ağır geçirenlerdenim bende
Çok geçmiş olsun, merak ettim seni, evet çok zor atlatıyor insanlar çok şükür geçirdin, diyet nasılsa yapılır, önemli olan sağlık, herşeyin başı sağlıkSlm Sarayca canim ancak kendime gelebildim hala oksuruk Var tat ve koku kaybi Var. Yani 3 Hafta da anca duzelebildim sayilir.Tabi covide yakalaninca diyet falan gume gitti.Bugunden itibaren kendimi cok zorlamadan yeniden basliyorum. Sizler nasilsiniz burayi cok ozledim
Aynen geçti gitti canımSlm kizlar ❤
3 hafta covid molasi ve kaldigim yerden devam insallah.
Regl olmadim artik hastalandigim icinmi bilmiyorum, ama 3 haftadir duzelebilmek icin ne duyduysam yedim ballar pekmezler havada ucustu.Annem kizkardesim arkadaslar azarlayip durdu diyet yuzunden agir gecirdin diye.
Neyse gecti gitti sukur.
Diyete devam
Günaydın canım, ellerine sağlık, dün bende kışlıkları kaldırdım gardrobu düzenledim ,günaydın kızlar. haftasonu olunca hiç bakamadım buraya. 3 günlük tatilde kışlıkları kaldır cam perde dip köşe derken daha çok yorulacak pazartesiyi açtım :) cumada regl olunca diyet biraz şaştı gibi. aslında gün içinde yemedim ama ister istemez tatlı pasta oldu. sahur yapmıyprum zaten. bugünde iş yerinde yiyemem birşey içersem belki su sadece. akşama da rosto, pilav, salata düşünüyorum bakalım :)
Geçmiş olsunçok geçmiş olsun. bende diyet yaptığım ilk dönem yakalanmıştım covide. ben emzirdiğim için ilk bir hafta içmedim ilacı sonra hastenelik olunca mecbur içtim ağır geçirenlerdenim bende
Kötü olmuş uyuyamaman. Calisirken zorlanırsınGünaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
Bu gün hiç uyuyamadım, yatakta döndüm durdum, sürekli WC çıkmam mı yoksa geç saatte kahve içtim ondan mı bilmiyorum hayır işe gitmesem sorun değil de, bakalım bu gün nasıl geçecek