🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Akşama karnıyarık yapmayı planlıyorum 🥰
Ama ilk defa yapıcam
Bi püf noktası var mı 😃
Yaptin mi?
Kizlar 16.30 tartildim. 300 gr vermişim çok şükür. Biraz moralim yerine geldi
👍🤩
İnanamıyoruuuuuuuum
👏👏👏👏👏
İnşallah haftaya en azından 1 kg veririm
👍insallah yaparsin canim
Eki Görüntüle 2832936

Bu benim kıyafetle tartım, bi 600 Gr daha çıkartalım please 🤩 salı sabah 66.6 kg idi 💪
👏👏👏cok iyi 🤩
Ben çıkartıyorum tartılırken 😃 500 -600 Gr heba edemem 😅

inşallah bozmam canım 😔 bu gün sınanıyorum bakalım 🥴
Aynen.kafamdaki tokayi bile cikaririm.😊

Milyon mesajdan sonra menumu vereyim 😂

Leslie 2 yaptım 30 dk

Menüm
Bir kepçe çorba
3 4 çiçek karnabahar graten
Az salata az semizotu yogurtlusu
Bol su

Az önce ara yaptim
Filtre kahve
3 k.kayisi, 3 kare çikolata

Kizlar annemde oldugum icin planliyorum ama olmuyor.butun plan degisti malesef.
Yine de tika basa doymadigim icin kendimi iyi hissediyorum.su an aciktim mesela.🥴🥴🥴

Iftar
Avuc ici kadar pide
1 kepce mercimek corba
5 kofte (kizartmaydi)
3 tavuk kanat (minik olanlardan)
7 kasik bulgur plavi

Milyon mesajdan sonra menumu vereyim 😂

Leslie 2 yaptım 30 dk

Menüm
Bir kepçe çorba
3 4 çiçek karnabahar graten
Az salata az semizotu yogurtlusu
Bol su

Az önce ara yaptim
Filtre kahve
3 k.kayisi, 3 kare çikolata
Yarın gelsin -500 Gr 🤩 bu gün az yemişsin afiyet olsun, salatayı bol bol yememek neden 😃

Kizlar annemde oldugum icin planliyorum ama olmuyor.butun plan degisti malesef.
Yine de tika basa doymadigim icin kendimi iyi hissediyorum.su an aciktim mesela.🥴🥴🥴

Iftar
Avuc ici kadar pide
1 kepce mercimek corba
5 kofte (kizartmaydi)
3 tavuk kanat (minik olanlardan)
7 kasik bulgur plavi
Başka bir şey yemezsen gayet ideal canım afiyet olsun ❤️

Gunde 300 500 kere tartilanlar 😂
Ben 2gundur tartilmaya firsat bulamiyorum.cocuklar bahceye inmek istiyor. Yemek varsa onlari bahceye ya daparka goturuyorum.yemwk yoksa bir yemek telasi oluyor.ilk gunler hep saat 6 da tartiliyordum.aslinda beni motive ediyor tartilmak.takip etmek.arti cikinca da butun hevesim kaciyor :/

Yarın gelsin -500 Gr 🤩 bu gün az yemişsin afiyet olsun, salatayı bol bol yememek neden 😃
Canim corba ictikten sonra cocuklari doyurdum. O ara farkinda olmadan fazla su içtim. Cok fena oldum. Karnabahar bile tabagimdan yarisini geri biraktim zorla dinlene dinlene yedim. Salata kaldi yani bitiremedik

Ben 2gundur tartilmaya firsat bulamiyorum.cocuklar bahceye inmek istiyor. Yemek varsa onlari bahceye ya daparka goturuyorum.yemwk yoksa bir yemek telasi oluyor.ilk gunler hep saat 6 da tartiliyordum.aslinda beni motive ediyor tartilmak.takip etmek.arti cikinca da butun hevesim kaciyor :/
Benim hevesim kacmiyo, ayagimi denk almaya başlıyorum :KK70: yoksa salı 87.4tüm. o kadar kaçırdım da arada ama 1 kg gitti en azindan

X