- 31 Aralık 2015
- 41.435
- 132.554
Gunde 300 500 kere tartilanlarAma en doğrusu haftada 1 aç ve kıyafetsiz tartılmak doğru sonuç veriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunde 300 500 kere tartilanlarAma en doğrusu haftada 1 aç ve kıyafetsiz tartılmak doğru sonuç veriyor
Kahvemi içtim afiyet olsunHadi kızlar gelin çay ikram edeyim size, kırmızı oda başlıycak kp ile izleyeceğiz, eşim kp var diye sesini çıkartamıyor
Dondurma az yiyebilirsin benceAfiyet olsun canım bizde şu an tatlı bombardımanı var, revani, dondurma, lokma ama hiiiiç bakmıyorum bile
Bende detoks suyumu yaptim. Bu hafta 2 akşam yapabildim. Evde olunca hemen yaptim. 1 lt o var aralarda ictiklerimle 2 lt olmuştur1.5 lt suyu tamamladım sahura kadar 2 lt aşar sanırım, suyu bardak ile içince ne kadar içtiğimiz bilemiyoruz, tavsiyem 500 ml ya da 1 lt şişelerle içmek
Bende bas agrisi var. Bence susuz kaldigim icin dun aksam kvde de hic icmemistim resmenVakit kısa olunca su içmeyi unutuyor insan, susuzluk baş ağrısı yapıyor bende, ama 1.5-2 lt arası normal bence,
Yaptin mi?Akşama karnıyarık yapmayı planlıyorum
Ama ilk defa yapıcam
Bi püf noktası var mı
Kizlar 16.30 tartildim. 300 gr vermişim çok şükür. Biraz moralim yerine geldi
İnanamıyoruuuuuuuum
insallah yaparsin canimİnşallah haftaya en azından 1 kg veririm
cok iyiEki Görüntüle 2832936
Bu benim kıyafetle tartım, bi 600 Gr daha çıkartalım please salı sabah 66.6 kg idi
Aynen.kafamdaki tokayi bile cikaririm.Ben çıkartıyorum tartılırken 500 -600 Gr heba edemem
inşallah bozmam canım bu gün sınanıyorum bakalım
Ben hep tartılıyorum gün içerisinde ama haftada 1 kilomu baz alıyorumGunde 300 500 kere tartilanlar
Bu ara motivasyonum tavan bu nedenle canım istemiyorken en iyisi yememekDondurma az yiyebilirsin bence
Mümkün olduğunca içmeni tavsiye ederim, Su az içtiğim zaman gün içerisinde beni çok etkiliyorBende bas agrisi var. Bence susuz kaldigim icin dun aksam kvde de hic icmemistim resmen
Bak tokayı çıkartmayı unutuyorumYaptin mi?
insallah yaparsin canim
cok iyi
Aynen.kafamdaki tokayi bile cikaririm.
Yarın gelsin -500 Gr bu gün az yemişsin afiyet olsun, salatayı bol bol yememek nedenMilyon mesajdan sonra menumu vereyim
Leslie 2 yaptım 30 dk
Menüm
Bir kepçe çorba
3 4 çiçek karnabahar graten
Az salata az semizotu yogurtlusu
Bol su
Az önce ara yaptim
Filtre kahve
3 k.kayisi, 3 kare çikolata
Başka bir şey yemezsen gayet ideal canım afiyet olsunKizlar annemde oldugum icin planliyorum ama olmuyor.butun plan degisti malesef.
Yine de tika basa doymadigim icin kendimi iyi hissediyorum.su an aciktim mesela.
Iftar
Avuc ici kadar pide
1 kepce mercimek corba
5 kofte (kizartmaydi)
3 tavuk kanat (minik olanlardan)
7 kasik bulgur plavi
Ben 2gundur tartilmaya firsat bulamiyorum.cocuklar bahceye inmek istiyor. Yemek varsa onlari bahceye ya daparka goturuyorum.yemwk yoksa bir yemek telasi oluyor.ilk gunler hep saat 6 da tartiliyordum.aslinda beni motive ediyor tartilmak.takip etmek.arti cikinca da butun hevesim kaciyor :/Gunde 300 500 kere tartilanlar
Aslinda kg verince hergun veriyosun zaten. Ben o yüzden o hafta verip veremeyecegimi anlıyorumBen hep tartılıyorum gün içerisinde ama haftada 1 kilomu baz alıyorum
Sagol canim.Başka bir şey yemezsen gayet ideal canım afiyet olsun
Harikasin tebrik ederim. Ben gorunce asla dayanamiyorim işteBu ara motivasyonum tavan bu nedenle canım istemiyorken en iyisi yememek
Canim corba ictikten sonra cocuklari doyurdum. O ara farkinda olmadan fazla su içtim. Cok fena oldum. Karnabahar bile tabagimdan yarisini geri biraktim zorla dinlene dinlene yedim. Salata kaldi yani bitiremedikYarın gelsin -500 Gr bu gün az yemişsin afiyet olsun, salatayı bol bol yememek neden
Benim hevesim kacmiyo, ayagimi denk almaya başlıyorum yoksa salı 87.4tüm. o kadar kaçırdım da arada ama 1 kg gitti en azindanBen 2gundur tartilmaya firsat bulamiyorum.cocuklar bahceye inmek istiyor. Yemek varsa onlari bahceye ya daparka goturuyorum.yemwk yoksa bir yemek telasi oluyor.ilk gunler hep saat 6 da tartiliyordum.aslinda beni motive ediyor tartilmak.takip etmek.arti cikinca da butun hevesim kaciyor :/