- 2 Ocak 2013
- 8.484
- 27.548
SuperBende detoks suyumu yaptim. Bu hafta 2 akşam yapabildim. Evde olunca hemen yaptim. 1 lt o var aralarda ictiklerimle 2 lt olmuştur
artik unutmazsinBak tokayı çıkartmayı unutuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SuperBende detoks suyumu yaptim. Bu hafta 2 akşam yapabildim. Evde olunca hemen yaptim. 1 lt o var aralarda ictiklerimle 2 lt olmuştur
artik unutmazsinBak tokayı çıkartmayı unutuyorum
Benim hevesim kacmiyo, ayagimi denk almaya başlıyorum yoksa salı 87.4tüm. o kadar kaçırdım da arada ama 1 kg gitti en azindan
Gule gule giy canim.cok guzelBen bugün disarida ciktim. Firsat buldukça disarida cikicam. Ama sporumu arttirmaya karar verdim. Madem bogazi tutamiyorum en azından belki bir tık sıkılaşırım. Mayista doğumgünüm var. Annem para verdi, bende elbise aldim. 44-46 beden. Şuan olmaz gibi ama sporla belki bayrama olur
Merakla bekliyorum bakalim nasil olcak. Artik yaşıma uygun şeyler bakabiliyorum nasil bir mutluluk bilsenizGule gule giy canim.cok guzel
HERSEYIN EN GUZELINI HAKEDIYORUZ.HEPIMIZ.Merakla bekliyorum bakalim nasil olcak. Artik yaşıma uygun şeyler bakabiliyorum nasil bir mutluluk bilseniz
Benim bir kaçamağıma bakıyor bir anda tepe taklak oluyor her şey maalesefAslinda kg verince hergun veriyosun zaten. Ben o yüzden o hafta verip veremeyecegimi anlıyorum
Güle güle giyinmek nasip olsun canım, Mayıs'a daha var bence doğum gününe olur o elbiseBen bugün disarida ciktim. Firsat buldukça disarida cikicam. Ama sporumu arttirmaya karar verdim. Madem bogazi tutamiyorum en azından belki bir tık sıkılaşırım. Mayista doğumgünüm var. Annem para verdi, bende elbise aldim. 44-46 beden. Şuan olmaz gibi ama sporla belki bayrama olur
Sahada güzel olacak canım 40 bedeni beğenmeyeceğin zamanlar çok yakınındaMerakla bekliyorum bakalim nasil olcak. Artik yaşıma uygun şeyler bakabiliyorum nasil bir mutluluk bilseniz
Aynen oyle canim. Ramazan biraz saptırdı ama inşallah yazı güzel geciricemHERSEYIN EN GUZELINI HAKEDIYORUZ.HEPIMIZ.
TEK YAPMAMIZ GEREKEN MIDEMIZIN DEGIL AKLIMIZIN SOZUNU DINLEMEK.SEN BUNU COK GUZEL BASARIYORSUN ARKADASIM
Bayramın sonunda bakalim inşallah o zaman cok guzel olsunGüle güle giyinmek nasip olsun canım, Mayıs'a daha var bence doğum gününe olur o elbise
Afiyet olsun canımiftar
2 minik karnıyarık
3 kaşık pilav
Yoğurt
Çok az da pide yedim aslında yemeyecektim eşim zorla yedirdi
hasta olcen görcen gününü dedi
bide tavuk göğsü yedim rüyalarıma girdi valla artık bende yaptım yedim
Bayramda eğer yasak olmazsaBayramın sonunda bakalim inşallah o zaman cok guzel olsun
Afiyet olsun Canim.iftar
2 minik karnıyarık
3 kaşık pilav
Yoğurt
Afiyet olsun canimiftar
2 minik karnıyarık
3 kaşık pilav
Yoğurt
Yasak olur muhtemelen. Evde giyeriz bizde ne olacak sankiBayramda eğer yasak olmazsa
Hepimiz zayıflamış olacağız tiril tiril giyineceğiz
Herkes nasıl zayıflamışsın diyecek
Ne guzel olurBayramda eğer yasak olmazsa
Hepimiz zayıflamış olacağız tiril tiril giyineceğiz
Herkes nasıl zayıflamışsın diyecek
Hayır olsun devamlı yemek düşünüyoruz ondan heraldeAfiyet olsun Canim.
Ben de enginar sayikladim bugun gunduz uyurken uyanirken.hayirdir insallah
Hayır olsun devamlı yemek düşünüyoruz ondan heralde