🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Ben bugün disarida ciktim. Firsat buldukça disarida cikicam. Ama sporumu arttirmaya karar verdim. Madem bogazi tutamiyorum en azından belki bir tık sıkılaşırım. Mayista doğumgünüm var. Annem para verdi, bende elbise aldim. 44-46 beden. Şuan olmaz gibi ama sporla belki bayrama olur 🥰

Eklentiler

• Screenshot_20210423-103141.png
    Screenshot_20210423-103141.png
    774,8 KB · Görüntüleme: 14
Ben bugün disarida ciktim. Firsat buldukça disarida cikicam. Ama sporumu arttirmaya karar verdim. Madem bogazi tutamiyorum en azından belki bir tık sıkılaşırım. Mayista doğumgünüm var. Annem para verdi, bende elbise aldim. 44-46 beden. Şuan olmaz gibi ama sporla belki bayrama olur 🥰
Gule gule giy canim.🤩cok guzel

Merakla bekliyorum bakalim nasil olcak. Artik yaşıma uygun şeyler bakabiliyorum nasil bir mutluluk bilseniz 😢
HERSEYIN EN GUZELINI HAKEDIYORUZ.HEPIMIZ.
TEK YAPMAMIZ GEREKEN MIDEMIZIN DEGIL AKLIMIZIN SOZUNU DINLEMEK.SEN BUNU COK GUZEL BASARIYORSUN ARKADASIM😘😘😘

Güle güle giyinmek nasip olsun canım, Mayıs'a daha var bence doğum gününe olur o elbise 🤩

iftar
2 minik karnıyarık
3 kaşık pilav
Yoğurt
Çok az da pide yedim aslında yemeyecektim eşim zorla yedirdi

hasta olcen görcen gününü dedi 🤪

bide tavuk göğsü yedim rüyalarıma girdi valla artık bende yaptım yedim😃

iftar
2 minik karnıyarık
3 kaşık pilav
Yoğurt
Çok az da pide yedim aslında yemeyecektim eşim zorla yedirdi