Harikasın canim tebriklerİnanamıyoruuuuuuuum
Çok güzel canım, tebrik ederim artı değilsinKizlar 16.30 tartildim. 300 gr vermişim çok şükür. Biraz moralim yerine geldi
Tebrik ederim canımİnanamıyoruuuuuuuum
İnşallah haftaya en azından 1 kg veririmÇok güzel canım, tebrik ederim artı değilsin
Tebrik ederim canım
İnşallah canım , bayram hedefine çok az kaldıİnşallah haftaya en azından 1 kg veririm
Cok guzel canim aynen devam hiç bozmaEki Görüntüle 2832936
Bu benim kıyafetle tartım, bi 600 Gr daha çıkartalım pleasesalı sabah 66.6 kg idi
Bayram hedefim başta 85ti sonra 82 mi demiştim 83 mü bilmiyorum. Şuan 84 razıyım ahahahİnşallah canım , bayram hedefine çok az kaldı
Ben çıkartıyorum tartılırkenCok guzel canim aynen devam hiç bozmaben hep kiyafetle tartiliyorum bu arada
İnşallah 84 ve altı olursun canımBayram hedefim başta 85ti sonra 82 mi demiştim 83 mü bilmiyorum. Şuan 84 razıyım ahahah
tartılıyorumEki Görüntüle 2832936
Bu benim kıyafetle tartım, bi 600 Gr daha çıkartalım pleasesalı sabah 66.6 kg idi
Ama en doğrusu haftada 1 aç ve kıyafetsiz tartılmak doğru sonuç veriyorBen hep kıyafetlerimle
tartılıyorum
Hemen geldimHadi kızlar gelin çay ikram edeyim size, kırmızı oda başlıycak kp ile izleyeceğiz, eşim kp var diye sesini çıkartamıyor
Afiyet olsun canımHemen geldimtavuk göğsü yapmıştım bende bir dilimi ikimiz yeriz
Benimkinin kalorisi daha düşükAfiyet olsun canımbizde şu an tatlı bombardımanı var, revani, dondurma, lokma ama hiiiiç bakmıyorum bile
Afiyet olsun canım sütlü tatlılar her zaman favorimBenimkinin kalorisi daha düşük
Aynen öyle şişeden içmek daha güzel hem1.5 lt suyu tamamladımsahura kadar 2 lt aşar sanırım, suyu bardak ile içince ne kadar içtiğimiz bilemiyoruz, tavsiyem 500 ml ya da 1 lt şişelerle içmek
Vakit kısa olunca su içmeyi unutuyor insan, susuzluk baş ağrısı yapıyor bende, ama 1.5-2 lt arası normal bence,Aynen öyle şişeden içmek daha güzel hemlıkır lıkır