🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Hahahaaha aynen valla kızım uyanıyor gece emzirirken zor duruyorum yerimde kıpır kıpır
Yataktan kalkıp gitsem sesime uyanıyor gitmesen mesanem patlayacak gibi oluyor
Ay çok zor beklemek ya, ama ne yapalım mecburen içeceğis suyu, zaten 8 de başlıyoruz içmeye, az içince gündüz baş ağrısı çok oluyor maalesef

ne guzel
64 ile başladım bugün iftar öncesi 61.9 gördüm
Ha bu arada çay yanında az da olsa tatlı yiyorum
Tatlıyı kesip yürüyüş yapmam lazım
cok guzel gitmis
Bu gün bizde kadayıf vardı, aslında sevdiğim bir şerbetli tatlı, ama tadına bakmadım çünkü tadına bakarsam devamı geliyor maalesef

1.5 lt su tamamlandı bi 500 ml daha içerim, artık gece WC git gel

Aynen

Yogun bir gundu.yeni telefonu elime aliyorum.
Bugun bura tenha demistim ya duniftara yakin esim geldi...hemen corba pilav ekledim.onun icin guya.ama ondan cok ben yedim...iftarda ben ben degilim...annemin de dolma yapasi geldi.ben ne guzel et ve ot yiyip gunu kapayacaktim.olmadi.hayir yerken cok yemiyor gibi hissediyorum.ama sonra sisligimden anliyorum.esim de hep hatirlatiyor sagolsun
Bunlar mazerwt biliyorum.tek basima kampa gitmedigim surwcw olacak pilavlar dolmalar..2 kasik ye birak.zaten doyuyor insan ramazan bukendime cok kiziyorum.ekmek yemeyim derken yemegi mi abartiyorum acaba???gecwn bir doyetisyen ekmek yemezseniz tatli uerken kendinizi bulursunuz diyordu....

Kendime olan sozumu tutmak adina hic de diyetlik olmayan menumu de yazayim...

Sahur 7 hurma yogurt

Iftar
1 hurma
1 kepce sehriye corba
3 dolma
6 kasik kadar pilav
3 kasik et sote
4 kasik ot kavurmasi
1 baklava (gercek baklava )
Yarim avuc ici pide

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım, bu gün ödül gibi düşün, yarına dikkat edersin, hem bu menü çok artı getirmez, e yiyeceğiz tabi baklava en sonunda yendi yani sen mi yaptın

Sahur
Yarim dilim ekmek
2 cay k. Krwm peynir
2 hurma
2 kasik ot kavurma

Iftara siyez beyaz un karisik ekmwk yapip 1 dilim yiyecem
1 kepce corba
5 yaprak sarma
3 4 kasik ot kavurma
Baharatli yogurt
Bir meyve
Yesillik olacak insallah

Cok mu kizlar?

Evet canim arıtma
Bobrekler icin onerilen var mi bilmiyorum ama aritma suyun mineral degeri bayagi dusuk oluyormus.maden suyu ile takviye mi yapsan hergun?ya da ramazanda kaynak suyu mu icsen acaba?sen yine arastir.aklima geldi yaziyorum ben.saglam bir kaynaktan duymadim bobrwklerle ilgili olan kismi yani.degerinin dustugunu biliyorum eminim ama.
Sahur
1 yumurta
1 domates
Yarım salatalık
Peynir
1 fincan ıhlamur
Birazcık da pide

bol eksili günler
Bide hayırlı cumalar
Afiyet olsun Canim. Hayirli cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…