- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.780
- 39
64 ile başladım bugün iftar öncesi 61.9 gördümAfiyet olsun canım cok Güzel kaç kilo ile başladın canım,
Ha bu arada çay yanında az da olsa tatlı yiyorum
Tatlıyı kesip yürüyüş yapmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
64 ile başladım bugün iftar öncesi 61.9 gördümAfiyet olsun canım cok Güzel kaç kilo ile başladın canım,
Ben mesela cok mutsuzumAy ne mutlu anlar hep böyle devam edelim canım, ben bu hafta kendimi çok iyi hissediyorum, eğer dikkat etmeseydim mutsuz olurdum kesin
Hay maşallah çok güzel vermişsin tebrikler canım bencede tatlıyı her gün değilde haftada 1-2 tüketmek daha mantıklı gibi, yürüyüş çok güzel olur64 ile başladım bugün iftar öncesi 61.9 gördüm
Ha bu arada çay yanında az da olsa tatlı yiyorum
Tatlıyı kesip yürüyüş yapmam lazım
Oy kuzum ne oldu, dinlenebildin mi birazBen mesela cok mutsuzum
Afiyet olsun canım bence yine çok fazla değil sıkma canını, bak göreceksin bu hafta yine kilo vermiş olacaksınİyi geceler. Ben kayınvalidemdeydim. Gorumcem tatli yollamiş dayanamadım yineee :'(
Sahuru yazmayim standart kahvaltı ekstrem bişey yok
Ama şu iftarlari ne yapacagiz
1.5 kepçe tarhana
Bir küçük parça pide
İspanakli yumurta(miktari azdı)
2 3 yk makarna
Salata yogurt
Toplamda 4 hurma, 1 tabak güllaç
Türk kahvesi
Normalde bu kadar tatlı yemezdim hatta hiç ama oruçtan çıkınca istiyor nefisHay maşallah çok güzel vermişsin tebrikler canım bencede tatlıyı her gün değilde haftada 1-2 tüketmek daha mantıklı gibi, yürüyüş çok güzel olur
Ah ne dinlenmesi daha cok yoruldumOy kuzum ne oldu, dinlenebildin mi biraz
Böyle hergun tatli yiyerek kg vermek cok zor offfAfiyet olsun canım bence yine çok fazla değil sıkma canını, bak göreceksin bu hafta yine kilo vermiş olacaksın
Bu arada güllaç yapmayı önümüzdeki günlerde bende planlıyorum
Evet ramazanda illa evde oluyor tatlı ama işte kararında yemek en doğrusuNormalde bu kadar tatlı yemezdim hatta hiç ama oruçtan çıkınca istiyor nefis
Elimden geleni yapmaya çalışacağım inşallah
İnşallah bu gece dinlenebilirsin canım yaAh ne dinlenmesi daha cok yoruldum
Yok diye sevinip hurma yedim birde. Sonra gorumcem eşimle yollamışEvet ramazanda illa evde oluyor tatlı ama işte kararında yemek en doğrusu
İnşallah ya uyumak istiyorumİnşallah bu gece dinlenebilirsin canım ya
Bir kaç gün yemezsin olur biter, en azından fazla yemiyorsun öyle düşün, hem senin çok güzel tariflerin var, bu ara onlara yönelsen nefsinide köreltirsinBöyle hergun tatli yiyerek kg vermek cok zor offf
Aslında en hafif tatlı, yediğin çok değil ya üzme kendiniYok diye sevinip hurma yedim birde. Sonra gorumcem eşimle yollamış
Ay aynı ben aynı ben ekmekte de öyle tatlıda daBu gün bizde kadayıf vardı, aslında sevdiğim bir şerbetli tatlı, ama tadına bakmadım çünkü tadına bakarsam devamı geliyor maalesef
Bu huyumu terkedemedim maalesef, bazı insanlar tadımlık yiyip bırakıyor imreniyorum doğrusu, neyse bende hiç yemeyerek kendimi frenliyorumAy aynı ben aynı ben ekmekte de öyle tatlıda da
Yemezsem sıkıntı yok ama yemeye bi başlarsam duramıyorum malesef
bugün börek dışında bi kaçamak yok bakalım şükür
İnşallah bugün sahura kalkabilirim