- 26 Şubat 2013
- 2.468
- 2.843
- 30
Emzirmiyor olsam ve uyuyabilecek olsam tutardım neyse böyleymiş hayırlısı ne diyelimUzulme cok zorlanirdin. Ben daha once cocuk yokken bile bir gun uyuyakaldikta niyetlenmedim.eşim tutmuştu ben dayanamazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emzirmiyor olsam ve uyuyabilecek olsam tutardım neyse böyleymiş hayırlısı ne diyelimUzulme cok zorlanirdin. Ben daha once cocuk yokken bile bir gun uyuyakaldikta niyetlenmedim.eşim tutmuştu ben dayanamazdım
Aynen öyle yapacak bişey yok canim. Bizim sartlarimiz bunu gerektiriyorEmzirmiyor olsam ve uyuyabilecek olsam tutardım neyse böyleymiş hayırlısı ne diyelim
Şimdiden başim agriyor gün nasıl bitecekki.. eşimde mesaide olacakGünaydın arkadaşlar
Kızlar sizi çok iyi anlıyorum, küçük çocuk olunca, hele ramazanda sahur ve açlık araya girince maalesef zor dönemler ama geçecek Allah'ın izniyle. Allah güç kuvvet versin
Beraber üstesinden geliriz sıkma sen canını burası olmasa ben bu kadar kilo veremezdim kesinliklegünaydın kızlar. dün bakınırken burayı gördüm ve bende dahil olmak istedim :) aslında ben diyete 4 ocakta tam olarak başladım. başlangıç kilom 78,1 idi. şuan 67,4 üm. 10 kg yu rahat verdim ödem vs derken :) ama 1,5 aydır da kilo vermem durdu ve kaldı 68 lerde ramazanla beraber yavaşta olsa vermeye başladım tekrardan. buranında beni motive edeceğini düşünüyorum. hedef kilom 58. ama bu süreç baya zorluyacak beni sanırım
Kıyamam sana yaŞimdiden başim agriyor gün nasıl bitecekki.. eşimde mesaide olacak
Allah güç kuvvet versin inşallah canım, keşke uyusalar, sende dinlenirdin.Şimdiden başim agriyor gün nasıl bitecekki.. eşimde mesaide olacak
Hoşgeldin canımgünaydın kızlar. dün bakınırken burayı gördüm ve bende dahil olmak istedim :) aslında ben diyete 4 ocakta tam olarak başladım. başlangıç kilom 78,1 idi. şuan 67,4 üm. 10 kg yu rahat verdim ödem vs derken :) ama 1,5 aydır da kilo vermem durdu ve kaldı 68 lerde ramazanla beraber yavaşta olsa vermeye başladım tekrardan. buranında beni motive edeceğini düşünüyorum. hedef kilom 58. ama bu süreç baya zorluyacak beni sanırım
Evet benimde çok motive ediyor burası tek başına zor oluyor kilo vermek,Beraber üstesinden geliriz sıkma sen canını burası olmasa ben bu kadar kilo veremezdim kesinlikle
Canım normalde cuma günleri sabah tartılıyorduk ama ramazan ayında salı günü başladığımız için salı günleri tartılıyoruz, ben pek sahur yapmadığım için sabah tartısını baz alıyorum iftara yakın tartılan arkadaşlar da var,teşekkürler kızlar evet gereçkten kilo işi motive işi. tartı olayı nasıl oluyor? sabah mı iftardan önce mi?
bende sahur yapmıyorum ama sabah ve akşam arasında fark oluyor :) akşamları 300-400 gr daha az çıkıyorumCanım normalde cuma günleri sabah tartılıyorduk ama ramazan ayında salı günü başladığımız için salı günleri tartılıyoruz, ben pek sahur yapmadığım için sabah tartısını baz alıyorum iftara yakın tartılan arkadaşlar da var,
ne güzel sizde birde spor var ben dahil edemedim sporu. gündüz iş akşam bebe derken :)Öğlen yürümesem uyusam daha iyi olacak gibi, gözler kapanıp duruyor
Evet oluyor, akşam eve gidince fırsat bulamıyorum bu nedenle sabah tartılmayı tercih ettimbende sahur yapmıyorum ama sabah ve akşam arasında fark oluyor :) akşamları 300-400 gr daha az çıkıyorum
Aslında çok yapamıyorum ama bunun için çaba gösteriyorum,ne güzel sizde birde spor var ben dahil edemedim sporu. gündüz iş akşam bebe derken :)
sabah akşam sürekli tartlıyorum :) belkide hastalık oldu bu tartılma bende :)Evet oluyor, akşam eve gidince fırsat bulamıyorum bu nedenle sabah tartılmayı tercih ettim
Bende tartılıyorum bir zararı yok nasılsa, kaç kilo vermek istiyorsun, çalışıyor musunsabah akşam sürekli tartlıyorum :) belkide hastalık oldu bu tartılma bende :)
Bende tartılıyorum devamlı dayanamam tartılmadan ben yasabah akşam sürekli tartlıyorum :) belkide hastalık oldu bu tartılma bende :)