- 31 Aralık 2015
- 41.435
- 132.554
Bende merak etmiştim yazmamazlik etmeKardesim giller geldi canim 2 de yegen var.telefonu elime alamadim.dun haric dikkat ettim.kendime gore , dun biraz cozuttum.ama bugun toparliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende merak etmiştim yazmamazlik etmeKardesim giller geldi canim 2 de yegen var.telefonu elime alamadim.dun haric dikkat ettim.kendime gore , dun biraz cozuttum.ama bugun toparliyorum
Aman canım yinede dikkatli beslen, sonra üzüntüsü daha kötü oluyorBugun disari ciktik fena oldum. Anneme geldim inşallah akşam iftarda sapitmam
Evet pismanlik daha beterAman canım yinede dikkatli beslen, sonra üzüntüsü daha kötü oluyor
Bende sahurda hep yalnız oluyorum gece çalışıyor eşim bugün sabaha kadar çalışacak iftarda da yalnızım yaniBenimde eşim çoğunlukla mesai yapiyor. Akşam yalnizdim. Onceki günden az yemek vardi neyse ki
Vuhuuuuu27 miDün baza avmden kıyafetlerimi cikardim. Baya bir olan var cok mutlu oldum ve artik herkes farketmeye başladı. Ekimden beri 23 kg oldu. Geçen yıldan beri 27 kg oldu nerdeyse
Aynen öyle başlarlar demeye. Ama durmaya niyetim yok canım. Bir senede olsa 65 olana kadar durmicam
Mayis 2020- 14 mart 2021
Sebzeler candir.ben cok severkm kereviz enginat kabak pirasa ispanak biber domates hepsine bayilirimNormalde de menüm oyle zaten ama işte yemek yapma seklimiz bile cok başka sebze hiç yemezler mesela..
Beklesi dursun kiskanclar.Evet koruma doneminde de oyle olmaliyiz. Artik hayat felsefesi yapmaliyiz. Suan herkes beni tebrik etmeye basladi tanıdıklardan. Ama biliyorum ki bir kesim var nasilsa geri kilo alacak diye bekliyor
CanimsinBende merak etmiştim yazmamazlik etme
Neler oldu ben yokkenEvet pismanlik daha beter
Ben salıdan salıya tartılıyorum, ilk hafta 900 Gr gittiYarin mi tartiliyoruz kizlar?
Baklava yiyecen miNe yiyoruz
Bizde kereviz var.et sote var.ekmek yemeyi dusunmuyorum.biraz da tane bakla var.
Iftar menüm
Bir kase sulu köfte
Birkaç çatal yoğurtlu tavuk kebab
Az salata
Afiyet olsun arkadaşlarİftar menüm
Dünden kalan islim kebabı 1 tane ama çok küçük
1 kase ezogelin çorbası
2 tane çiğköfte
Azicik da pide yedim
Özellikle cayBu gün nasıl susadım, oruç olduğumu anladım, ilk 500 ml su ile başladım, karbonhidrat hiç almadım ama müthiş şişkin hissediyorum
Su ve çay içmek paha biçilemez
O zaman ben de oyle yapayimBen salıdan salıya tartılıyorum, ilk hafta 900 Gr gitti
Neden ki?Baklava yiyecen mi
❤aynenBu gün nasıl susadım, oruç olduğumu anladım, ilk 500 ml su ile başladım, karbonhidrat hiç almadım ama müthiş şişkin hissediyorum
Su ve çay içmek paha biçilemez