🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Benimde eşim çoğunlukla mesai yapiyor. Akşam yalnizdim. Onceki günden az yemek vardi neyse ki
Bende sahurda hep yalnız oluyorum gece çalışıyor eşim bugün sabaha kadar çalışacak iftarda da yalnızım yani 😃
Şimdi onun iş yerinden geliyorum maksat yürümek olsun 😃 kızım uyudu bebek arabasında uyansın diye bekliyorum 😃

Dün baza avmden kıyafetlerimi cikardim. Baya bir olan var cok mutlu oldum 😍🤣 ve artik herkes farketmeye başladı. Ekimden beri 23 kg oldu. Geçen yıldan beri 27 kg oldu nerdeyse 🤗
Vuhuuuuu27 mi😍😍😍😍😍😍😍😍😍👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Aynen öyle başlarlar demeye. Ama durmaya niyetim yok canım. Bir senede olsa 65 olana kadar durmicam

Mayis 2020- 14 mart 2021
💪💪💪👍
Normalde de menüm oyle zaten ama işte yemek yapma seklimiz bile cok başka 😭 sebze hiç yemezler mesela..
Sebzeler candir.ben cok severkm kereviz enginat kabak pirasa ispanak biber domates hepsine bayilirim🤩🤩🤩
Evet koruma doneminde de oyle olmaliyiz. Artik hayat felsefesi yapmaliyiz. Suan herkes beni tebrik etmeye basladi tanıdıklardan. Ama biliyorum ki bir kesim var nasilsa geri kilo alacak diye bekliyor 🤭
Beklesi dursun kiskanclar.😝😝😝

Bende merak etmiştim yazmamazlik etme 😍
Canimsin😘
Evet pismanlik daha beter
Neler oldu ben yokken😁

İyi akşamlar

Bu gün menüm
Sahur
Yok

İftar
İşkembe çorba
Fırında sebzeli Tavuk
Çoban salata
1 kase yoğurt

Su şimdiden 1 lt

Spor 13000 adım 💪

Bu gün yine güzel geçti 😃 umarım sonradan cozutmam 😬

1 kase mercimek çorbası
3 kaşık pilav üzerine tavuk
1 bardak ayran

sabah kızıma pankek yapmıştım 3 4 tane de ondan yedim
Bilerek yemekten sonra yedim yoksa daha çok yerdim 😞😊
1 lt su içtim
Zaten ilk şişenin yarısını diktim kafama bugün çok susamıştım😄

Menum
Sahur
1 haslanmis yum.1 dlm ekmek

Iftar
1 avuc ici pide 🙈🙈🙈
1 tabak bakla yemegi
Yarim tabak kerwviz yemegi
4 kasik et sote
Salata

Ben salıdan salıya tartılıyorum, ilk hafta 900 Gr gitti 😃
O zaman ben de oyle yapayim

Baslangic 73
Sali gunu 71.9 idim
1.1 kg verdim sukur.

Ama iftarlarimi daha kontrollu yapmaliyim.fazla yiyorum🥴🥴🥴ama nasil yapcam ...
Baklava yiyecen mi 😀
Neden ki?😁
Baklava mi yaptin🤭
Bu gün nasıl susadım, oruç olduğumu anladım, ilk 500 ml su ile başladım, karbonhidrat hiç almadım ama müthiş şişkin hissediyorum 😃

Su ve çay içmek paha biçilemez ❤️
❤aynen

Yarin buralar tenha🙂
Bu durumu degerlendirmeliyim.
Sahurda hurma yogurt yiyeyim
Aksama da- annemin kurbandan etleri var.bu yaslilar neden et yemiyor😒ne kadar faydali😐-et sote yaninda ot kavurmasi ayran yapayim ,meyve, cay 😁zaten sonra birsey yiyecek yerim kalmaz😉

X