🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Biz 1 ayligina kapaniyoruz yani bu durumda calismiycam evdeyim ,sadece alisveris ve spor icin cikabiliyoruz.Bende degerlendiricem bu durumu ve gunluk 2 saatlik yuruyus dusunuyorum ve birazda kas hareketleri.

Merhaba kızlar

günlerim çok yoğun geçiyo, geçen haftaya göre sadece -100gr gitmiş, aslında tamamen bırakmıştım bu hafta diyeti üstüne reglim 4gün önce dün geldi, yinede 100gr da olsa eksi gördüğüm için şükür diyorum

6F76BF80-6E66-442A-A272-AA87491BF031.jpeg

Merhaba kızlar nasılsınız umarım vermıssınızdır tam bakamadım 🤩 ben bugun tartılamadım kendı evımde degıldım yarın sabah bildireceğim pek de bısey yapamadım ama olsun 🤣

Sarayca Sarayca nasıl detoks yapıcaksın canım ?
Bizde soyle beraber yapalim tatlim🙏😘
Aslında bir hevesle yazdım ama yapabilir miyim bilmiyorum 5 günlük diyet varya şu ilk gün patates sonra meyve diye devam eden, onu yapacaktım ama kararsız kaldım 🥴
Biz 1 ayligina kapaniyoruz yani bu durumda calismiycam evdeyim ,sadece alisveris ve spor icin cikabiliyoruz.Bende degerlendiricem bu durumu ve gunluk 2 saatlik yuruyus dusunuyorum ve birazda kas hareketleri.
Ne güzel 1 ay dinlen kendine vakit ayır 🤩
Keşke bizde de kapanma olsa😪
Aynen ya, bizim zor biraz sağlık sektörü 😃

Merhaba kızlar

günlerim çok yoğun geçiyo, geçen haftaya göre sadece -100gr gitmiş, aslında tamamen bırakmıştım bu hafta diyeti üstüne reglim 4gün önce dün geldi, yinede 100gr da olsa eksi gördüğüm için şükür diyorum

Eki Görüntüle 2815903

Sarayca Sarayca geçmişolsun canım, abinin durumu şimdi nasıl?
Canım çok güzel tebrik ederim 🤩 zaten ideal kilondasın ve koruyorsun muhteşemsin 🧿😍🤩

Abim daha iyi çok şükür 🤩

1.gun
Sabah öğlen akşam 1 porsiyon tepeleme olmayacak şekilde haşlanmış patates
2 gün
Yeşilliklerden oluşan salata 🥗 domates soğan olmayacak salatalık olabilir.sabah öğlen akşam 1 er porsiyon
3.gün
Sabah öğlen akşam 2 şer adet yumurta
4. Gün
Et günü bir tane but ya da balık sabah öğlen akşam haşlama
5.gün
Meyve .istenildiği kadar meyve yenilebilir.ama bütün gün aynı meyveyle devam edilecek.

Günlük minimum 3 lt su tüketilmeli
Çay kahve şekersiz içilebilir
Akşam 18.00 den sonra herhangi birşey yemek yok.

Sabahları uyandığında 1 bardak suya 1 veya yarım limon sık.bir cimdik karbonat ekle iç

5 günde 3-5 kg veriliyormuş 😀

Aslında bir hevesle yazdım ama yapabilir miyim bilmiyorum 5 günlük diyet varya şu ilk gün patates sonra meyve diye devam eden, onu yapacaktım ama kararsız kaldım 🥴

Ne güzel 1 ay dinlen kendine vakit ayır 🤩

Aynen ya, bizim zor biraz sağlık sektörü 😃
Sende mi sağlıkçısın 😃

Kalori sayma
2. Gun tamamlandi.
Hedef kalorimin altindayim.ama aksam gec saatte oldu biraz. :süslü:
1 saat yuruyus
1 lt su.:bicak:su icemedim bugun nedense.

Gunaydin kizlar
Dun bayagi dikkat etmistim aksam yemedim sadece yesil cay ve bu sabah 61,3
Bugun cok dikkat etmem gerek yarin bu 300 gramdan kurtulmaliyim.aksam yemegi yememek ve yesil cay cok ise yariyor bende
Aksam yememeye alistimda su yesil cayi bi turlu sevemedim.Limonla,naneyle her turlu baharatla denedim yine sevemedim sevmiycemde.
Cok siskinim regl olsamda kurtulsam dite bekliyorum

X