- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
Bizde soyle beraber yapalim tatlimArkadaşlar bu hafta bi detoks yapacağım, aslında hiç hoşlanmam uzun süreli tetoksları ama motivasyonum çok düştü ve böyle bir atak yapmam gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde soyle beraber yapalim tatlimArkadaşlar bu hafta bi detoks yapacağım, aslında hiç hoşlanmam uzun süreli tetoksları ama motivasyonum çok düştü ve böyle bir atak yapmam gerekiyor
Keşke bizde de kapanma olsaBiz 1 ayligina kapaniyoruz yani bu durumda calismiycam evdeyim ,sadece alisveris ve spor icin cikabiliyoruz.Bende degerlendiricem bu durumu ve gunluk 2 saatlik yuruyus dusunuyorum ve birazda kas hareketleri.
Sarayca nasıl detoks yapıcaksın canım ?
Aslında bir hevesle yazdım ama yapabilir miyim bilmiyorum 5 günlük diyet varya şu ilk gün patates sonra meyve diye devam eden, onu yapacaktım ama kararsız kaldımBizde soyle beraber yapalim tatlim
Ne güzel 1 ay dinlen kendine vakit ayırBiz 1 ayligina kapaniyoruz yani bu durumda calismiycam evdeyim ,sadece alisveris ve spor icin cikabiliyoruz.Bende degerlendiricem bu durumu ve gunluk 2 saatlik yuruyus dusunuyorum ve birazda kas hareketleri.
Aynen ya, bizim zor biraz sağlık sektörüKeşke bizde de kapanma olsa
Merhaba kızlar
günlerim çok yoğun geçiyo, geçen haftaya göre sadece -100gr gitmiş, aslında tamamen bırakmıştım bu hafta diyeti üstüne reglim 4gün önce dün geldi, yinede 100gr da olsa eksi gördüğüm için şükür diyorum
Eki Görüntüle 2815903
Canım çok güzel tebrik ederim zaten ideal kilondasın ve koruyorsun muhteşemsinSarayca geçmişolsun canım, abinin durumu şimdi nasıl?
elim gitmiyor şaka şaka yapacağım haftaya daha güzel olacağızOlsun ...verenlerin motivasyonu dusmesin.biz artilar yuzumuzu kapariz
Tamam canım yarın kilo bildir o zaman yaparım tabloyuMerhaba kızlar nasılsınız umarım vermıssınızdır tam bakamadım ben bugun tartılamadım kendı evımde degıldım yarın sabah bildireceğim pek de bısey yapamadım ama olsun
Sende mi sağlıkçısınAslında bir hevesle yazdım ama yapabilir miyim bilmiyorum 5 günlük diyet varya şu ilk gün patates sonra meyve diye devam eden, onu yapacaktım ama kararsız kaldım
Ne güzel 1 ay dinlen kendine vakit ayır
Aynen ya, bizim zor biraz sağlık sektörü
Evet sanirim hepimizinde ihtiyaci Var biraz kafa dinlemeye,zor bir donem herkes icinKeşke bizde de kapanma olsa
Gunaydin canimGunaydinlar
Süper , bir süre sonra herşeyin kalorisini ezbere bileceksin , güzel yöntem aslındaKalori sayma
2. Gun tamamlandi.
Hedef kalorimin altindayim.ama aksam gec saatte oldu biraz.
1 saat yuruyus
1 lt su.su icemedim bugun nedense.