🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Artık bildirimleri kestikmi kızlar 😬
Ben ben yazayım yine de pek bi uygun değil ama☹️
Sabah 11:30
1 fincan 9lu çay
1 muz

13:00
1 avuç fındık

15:30
yarım kır pidesi

17:30
1 tabak taze fasülye
1 dilim ekmek

su 1.5 lt

1 saat yürüyüş

2 gunluk bi planlama yap hemen canim
Oluyor hepimizdw arada .🙂
Toparlan...
Ah canim ne toparlanmasi sapittim.iyice
Bu hafta 3 kilo almamissam ne olayim
Yedikce yedim kontrolumu kaybettim regl yuzundenmi bilmiyorum.Bu hafta sonu bir arkadasimin dogum gunu vardi hedefim 1kilo daha verip 59 ,9 olsam bile ucardim herhalde sevincten. Ama aksine yedim oylesine yani acliktan degil sebepsiz yedim .Kendimi sartlandirdim sanirim ters tepti😭

Canım benim büyük kız memeden kesince iki yaşında biraz uyumaya başlamıştı ama tam anlamıyla 3,5 yaşında düzene girdi..yoksa gecede 12 kez memeye kalktığımi bilirim..asla uyumaz tık sesi geline gözünü açardı şimdi top patlasa uyanmaz..yani düzene giriyo ama zaman alıyo olan yine anneye oluyo sık dişini canım geçiyo bu günleri..
Valla bizde kalkıyoruz bazen 10 defa filan😃 tam uykusu düzene girer 2. Çocuk yapalım deriz o da büyür çalışmaya başlarım filan hiç uyumayacağım ben heralde🤣🤣🤣 ümidimi kestim

İnşallah tartı bozulmamıştır 😂
Geçen hafta 77.7

Yavaşladı kilo vermem buna şükür 🧿

Eklentiler

• 021D03A4-0F37-4D68-AF76-C152B4988B87.jpeg
    021D03A4-0F37-4D68-AF76-C152B4988B87.jpeg
    71,5 KB · Görüntüleme: 13
Geçen hafta 70.95
Bu hafta 70.9
Fark 50 Gr 😡

3-4 günde bu kadar toparlayabildim..hafta sonu iyice sapitmistim..iki gündür düzenli yürüyüşlerimi de yapıyorum..elimden gelen bu kadar malesef..kilo veren herkesi tebrik ederim 🤗🥰

Geçen hafta 68
Bu hafta 69.1
Fark +1.1 😣
Biliyordum böyle olacağını bu hafta sapittigim kadar hiç sapitmamistim 6 aydır 😣 tek öğün kaçamak yapıp diğer zamanlar aynen beslenmeme devam ediyordum dengeliyordum ama bu hafta hergun fazla fazla kacamakli geçti ama önümüzdeki hafta çok sıkı spor ve diyetle 67 görmek istiyorum 😣

Geçen hafta 68
Bu hafta 69.1
Fark +1.1 😣
Biliyordum böyle olacağını bu hafta sapittigim kadar hiç sapitmamistim 6 aydır 😣 tek öğün kaçamak yapıp diğer zamanlar aynen beslenmeme devam ediyordum dengeliyordum ama bu hafta hergun fazla fazla kacamakli geçti ama önümüzdeki hafta çok sıkı spor ve diyetle 67 görmek istiyorum 😣
Olur öyle arada canım, haftaya bende spor yapacağım, biraz kilo vermek istiyorum, bıktım şu 65 ten ya 😔

günaydın hanımlar :KK200:

Sarayca Sarayca balım 64.5 çıktım sabah ama neydim ne oldum kaç gitti kaç kaldı diyemiyorum artık sanki kilo almamak için diyet yapıyorum :confused:
reglimin ikinci günü bu arada biraz da ödem vardır diyor kendimi teselli ediyorum :KK53:
Ben aylardır öyleyim maalesef 🥴 yine çok iyi kilo fazla almıyoruz 😀

X