- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canim ne toparlanmasi sapittim.iyice2 gunluk bi planlama yap hemen canim
Oluyor hepimizdw arada .
Toparlan...
Valla bizde kalkıyoruz bazen 10 defa filan tam uykusu düzene girer 2. Çocuk yapalım deriz o da büyür çalışmaya başlarım filan hiç uyumayacağım ben heralde ümidimi kestimCanım benim büyük kız memeden kesince iki yaşında biraz uyumaya başlamıştı ama tam anlamıyla 3,5 yaşında düzene girdi..yoksa gecede 12 kez memeye kalktığımi bilirim..asla uyumaz tık sesi geline gözünü açardı şimdi top patlasa uyanmaz..yani düzene giriyo ama zaman alıyo olan yine anneye oluyo sık dişini canım geçiyo bu günleri..
Annelik insana bi kaç saatlik uykuyla ayakta kalmayı da öğretiyo..uykusuzluktan sarsılırsın ama yikilmazsin,Valla bizde kalkıyoruz bazen 10 defa filan tam uykusu düzene girer 2. Çocuk yapalım deriz o da büyür çalışmaya başlarım filan hiç uyumayacağım ben heralde ümidimi kestim
Tebrik ederim canımİnşallah tartı bozulmamıştır
Geçen hafta 77.7
Yavaşladı kilo vermem buna şükür
Bu günlerde geçecek kızlarAnnelik insana bi kaç saatlik uykuyla ayakta kalmayı da öğretiyo..uykusuzluktan sarsılırsın ama yikilmazsin,
Haftaya daha dikkatli olalım hep beraber kızlar , hepimiz saldıkGeçen hafta 70.95
Bu hafta 70.9
Fark 50 Gr
3-4 günde bu kadar toparlayabildim..hafta sonu iyice sapitmistim..iki gündür düzenli yürüyüşlerimi de yapıyorum..elimden gelen bu kadar malesef..kilo veren herkesi tebrik ederim
Olur öyle arada canım, haftaya bende spor yapacağım, biraz kilo vermek istiyorum, bıktım şu 65 ten yaGeçen hafta 68
Bu hafta 69.1
Fark +1.1
Biliyordum böyle olacağını bu hafta sapittigim kadar hiç sapitmamistim 6 aydır tek öğün kaçamak yapıp diğer zamanlar aynen beslenmeme devam ediyordum dengeliyordum ama bu hafta hergun fazla fazla kacamakli geçti ama önümüzdeki hafta çok sıkı spor ve diyetle 67 görmek istiyorum
Çok doğru aman onlar iyi olsun da dayanırız bir şekildeAnnelik insana bi kaç saatlik uykuyla ayakta kalmayı da öğretiyo..uykusuzluktan sarsılırsın ama yikilmazsin,
Bende artık 65 i görmek istiyorumOlur öyle arada canım, haftaya bende spor yapacağım, biraz kilo vermek istiyorum, bıktım şu 65 ten ya
Günaydın nasılsın canımgünaydınnnn
İnşallah görürsün canım, aslında 61-62 olsam yine mutlu olacağım ama bir türlü kendimi tutup ulaşamadım,Bende artık 65 i görmek istiyorum
Ben aylardır öyleyim maalesef yine çok iyi kilo fazla almıyoruzgünaydın hanımlar
Sarayca balım 64.5 çıktım sabah ama neydim ne oldum kaç gitti kaç kaldı diyemiyorum artık sanki kilo almamak için diyet yapıyorum
reglimin ikinci günü bu arada biraz da ödem vardır diyor kendimi teselli ediyorum