🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Kizlar
Incelmwdim vermwdim bu hafta bunu hissediyordum.ama 73.3 nedir yarabbim....
Gecen hafta 72.3 idim

Regliyim.ama bu karar arti regl den degildir.
Cok uzgunum ...

Ben biryerlerde hata yapiyor olmaliyim...saglikli diye abartiyor muyum ki bazi seylwri...

Ben karatayi cok mantigima yatirdim.ama saglikli seylerden bolbol yiyip ustune dayanamayip kacamak yapinca o bir ise yaramiyor.yani sagliklidir mutlaka ama kilo verdirmiyor ben hep onu uygulamaya calistim.yapamayinca koyverdim.yapamayacagim seyi yapmaya calisip calisip yapamayip durmak... birakiyorum...
Sekersiz.... o da olmadi

Kalori saymak en iyisi olacak sanirim benim icin.nasil olsa dayanamayip karbonhidrat tuketiyorum.bari hesabini bilirim...bir zamanlar kalori sayarak 3 4 kilo vermistim.yazıo diye bir uygulamam var telefonda.onu kullanayim.

Birakmak yok.
Haftada 300 gr versem bile bunu kucumsemem.
300×4=1.2
aylik 1.2kilo vermem demek 13 ayda yaklasik 15 kilo eder ki bu beni 58 kilo yapar.acelem yok.

Evettt ...kalori sayip,kahvalti sonrasi 5 6 saat leptin bekleyip, aksam yemegi sonrasi birsey yememek.ve aksamlari 15 dk leslie .yeni kararim bu kizlar.yapilamayacak birsey degil.

İnşallah görürsün canım, aslında 61-62 olsam yine mutlu olacağım ama bir türlü kendimi tutup ulaşamadım,
Bende öyle çok güzel ilerledim ama artık tükendim galiba ilerleyemiyorum yoruldum sanırım 6 ay oluyor nerdeyse başlayalı sporu bırakmak da çok kötü oldu benim için daha bi 10 kilo vermek istiyorum

Peki kaç kalori alacaksın, ben bir ara onu da yaptım, yapmadığım şey kalmamış

Slm kizlar
Bende tam 62,1 bu sabah
Gecen cuma 61,2 ydim sanirim
Neyse bunada sukur 1 kilo ben 3 falan almisimdir diye korkmustum,neler yedigimi yazsam beni siteden kovarsiniz
Refl oncesiyim vede kabizlik problèmi Var buna ragmen iyi cabuk toparlarim bu hafta.
+900gr

Bu hafta hepimizde bir şeyler var gibi haftaya sıkı tutuyoruz değil mi

Günaydın kızlar
Güncel kilom 89.05
Aradaki farklı hesaplamaya yüreğim yetmedi. Dikkat edemedim biliyorsunuz. Birde regli gecikmemin 7. Günü onunda etkisi olabilir

Bu hafta bütün kızlar ben de dahil doyasıya yemişiz anladım bu haftadan itibaren daha dikkatli olalim kizlar..giden gunler geri gelmiyo.kendimi hep bu yönde telkin ediyorum ama gel gelelim ben de iki ileri bi geri gidip geliyorum..daha bi kez.bile 69 göremedim..ama inanıyorum eninde sonunda gidecek o kilolar..bizdeki azimden daha güçlü değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…