Bende öyle çok güzel ilerledim ama artık tükendim galiba ilerleyemiyorum yoruldum sanırım 6 ay oluyor nerdeyse başlayalı sporu bırakmak da çok kötü oldu benim için daha bi 10 kilo vermek istiyorumİnşallah görürsün canım, aslında 61-62 olsam yine mutlu olacağım ama bir türlü kendimi tutup ulaşamadım,
Peki kaç kalori alacaksın, ben bir ara onu da yaptım, yapmadığım şey kalmamışKizlar
Incelmwdim vermwdim bu hafta bunu hissediyordum.ama 73.3 nedir yarabbim....
Gecen hafta 72.3 idim
Regliyim.ama bu karar arti regl den degildir.
Cok uzgunum ...
Ben biryerlerde hata yapiyor olmaliyim...saglikli diye abartiyor muyum ki bazi seylwri...
Ben karatayi cok mantigima yatirdim.ama saglikli seylerden bolbol yiyip ustune dayanamayip kacamak yapinca o bir ise yaramiyor.yani sagliklidir mutlaka ama kilo verdirmiyorben hep onu uygulamaya calistim.yapamayinca koyverdim.yapamayacagim seyi yapmaya calisip calisip yapamayip durmak... birakiyorum...
Sekersiz.... o da olmadi
Kalori saymak en iyisi olacak sanirim benim icin.nasil olsa dayanamayip karbonhidrat tuketiyorum.bari hesabini bilirim...bir zamanlar kalori sayarak 3 4 kilo vermistim.yazıo diye bir uygulamam var telefonda.onu kullanayim.
Birakmak yok.
Haftada 300 gr versem bile bunu kucumsemem.
300×4=1.2
aylik 1.2kilo vermem demek 13 ayda yaklasik 15 kilo eder ki bu beni 58 kilo yapar.acelem yok.
Evettt ...kalori sayip,kahvalti sonrasi 5 6 saat leptin bekleyip, aksam yemegi sonrasi birsey yememek.ve aksamlari 15 dk leslie .yeni kararim bu kizlar.yapilamayacak birsey degil.
1300 diye hesapladimPeki kaç kalori alacaksın, ben bir ara onu da yaptım, yapmadığım şey kalmamış
Bu hafta hepimizde bir şeyler var gibiSlm kizlar
Bende tam 62,1 bu sabah
Gecen cuma 61,2 ydim sanirim
Neyse bunada sukur 1 kilo ben 3 falan almisimdir diye korkmustum,neler yedigimi yazsam beni siteden kovarsiniz
Refl oncesiyim vede kabizlik problèmi Var buna ragmen iyi cabuk toparlarim bu hafta.
+900gr
1300- 1500 bence ideal1300 diye hesapladim
36 yas ...sence nasil
Evet hemde nasil kendimi.super hissediyorum haftaya korkun.bendenBu hafta hepimizde bir şeyler var gibihaftaya sıkı tutuyoruz değil mi
Oy oy bu hafta bize nazar mı oldu neGünaydın kızlar
Güncel kilom 89.05
Aradaki farklı hesaplamaya yüreğim yetmedi. Dikkat edemedim biliyorsunuz. Birde regli gecikmemin 7. Günü onunda etkisi olabilir
Hadi o zamanEvet hemde nasil kendimi.super hissediyorum haftaya korkun.benden
İnşallaahhhOy oy bu hafta bize nazar mı oldu nebu hafta güzel olacak inşallah
Lutfen lutfen guzel olsunOy oy bu hafta bize nazar mı oldu nebu hafta güzel olacak inşallah
Almamış olman gayet güzelSelamlar kizlar bu hafta ben hiç dikkat edemedim.pqzartesi tartilmistim en son 57.65 tim bugün 57.60 çıktım artı görmedim en azından
Olsun ...verenlerin motivasyonu dusmesin.biz artilar yuzumuzu kaparizTablo yapacağım ama hiç iç açıcı değil durumbelki diğer kızlardan da kilo bildirmek isteyen olur
Arkadaşlar bu hafta bi detoks yapacağım, aslında hiç hoşlanmam uzun süreli tetoksları ama motivasyonum çok düştü ve böyle bir atak yapmam gerekiyor