Daha hafif olanlardan bol bol yersin bence. İllaki salata tarzı bulgurlu patatesli yoğurtlu ikramlar vardır ☺ küçük bir dilim pasta ile bence rahat bir şekilde atlatırsın. Çünkü bu özel günler hiç bitmeyecek... Kendimizi alistirmamiz lazım. Her seferinde her şeyden çok yersek eğer sonu hep hüsran olur.afiyet olsun kızlar süpersiniz
öğle yemeğinde tonbalıklı salata yaptım ben de kendime
ama akşam doğumgünü var ne yicez bilmiyorum
saraycanın dediği gibi kuzum ilaki sana uygun bir şeyler vardır onlarla bugünün Akşam öğününü tamamlarsınafiyet olsun kızlar süpersiniz
öğle yemeğinde tonbalıklı salata yaptım ben de kendime
ama akşam doğumgünü var ne yicez bilmiyorum
şu dönem için helede salgın artık bukadar ilerlemişken bağışıklık sistemi için güzel bir seçim olurEvde vardı çocuklara oyun hamuru yapınca renklendirici olarak kullandım bitti. Aktara gideceğim zaman tekrar alayım.
Kesinlikle kullanmak gerekirsaraycanın dediği gibi kuzum ilaki sana uygun bir şeyler vardır onlarla bugünün Akşam öğününü tamamlarsın
şu dönem için helede salgın artık bukadar ilerlemişken bağışıklık sistemi için güzel bir seçim olur.Bende küçük kızıma köri alıp her öğününe eklemeyi düşündüm
Kesinlikle kullanmak gerekir
Buda başka bir teçrube oldu 1. sınıf değil mi?Saat 16 dan 17 ye kadar zoom dan veli toplantısı yaptık. Teknoloji sağolsun. Covit 19 neler yaptiriyorsun bizlere. Bir an önce gitsen çok iyi olacak.
3. Sınıf olan . 1. Sınıf daha olmadı. Zor bir ogretim yılı bizi bekliyorBuda başka bir teçrube oldu 1. sınıf değil mi?
Karnım acıktı buralarda oyalıyorum kendimi mutfağa gitmeyeyim zamanında yiyeyim diye
Eki Görüntüle 2681303
son öğünüm aslında bugüne protein düşündüm ama evde ki hesap çarşıya uymadı çoçuklar farklı bir şey isteyince bende kendime yulaf lapası yaptım bugünde böyle tamamladık.
Afiyet olsun yine harika bir menüBugünkü menümü yazıp köşeme çekileyim
kahvaltı
1 yumurta ile Menemen
2 dilim kadar peynir
5 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
domates salatalık kekik çayı
ara 1 sade Türk kahvesi 1 maden suyu
öğlen
1 büyük kase yoğurtlu ıspanaklı köfte
1 en küçüğünden minik bir muz 1 sade Türk kahvesi 1 maden suyu
akşam
muzlu sütlü yulaf lapası
su henüz yarım litre
Allah kolaylık versin her dönemleri ayrı bir güzel inşallah kolaylıkla güzel güzel geçer3. Sınıf olan . 1. Sınıf daha olmadı. Zor bir ogretim yılı bizi bekliyorama sağlık olsun gerisi hallolur Allah'ın izniyle
Benİm hiç normal değil su olayımdaAfiyet olsun yine harika bir menü
Su olayını cozecegine inanıyorum. Çok etkili ödem atmada. Ben fazla bile içiyorum. Çok içtim diye kendimi frenledigim oluyor
Buna bı çare bulmak gerekiyor. Neden istemiyor vücut. Hele de yaz sıcağındaBenİm hiç normal değil su olayımdabedenimin susuz olduğunu biliyorum hatta bazen yanlarım ağrıyor yinede içemiyorum büyük kızım maşallah 3 litre su içiyor banada şaşıyor Eğer çok koşturmalı bir günse Bazen aklıma gelmiyor
Yaz sıcağında dışarda diyelim ben susadım minik şişenin yarısını içerim o şişe bitmeden eve dönerimBuna bı çare bulmak gerekiyor. Neden istemiyor vücut. Hele de yaz sıcağında
Çok ilginç yaSize su ile ilgili bir anımı anlatayım.Bundan 1 Bucuk yıl evvel Böyle yüzüne bakıp bir şeyler söyleyen baktığı kişiyle ilgili bir şeyler anlatan bir garib bir adamla rasgele karşılaştım burda şehri hergün bir başından bir sonuna kadar kuşlara Yem veren Bir adam eşimle dikkatimizi çekmisti bizde kuşlara bakarken Yanımıza geldi bizde konuştuk öyle bana baktı baktı kuşlar senin su içmediğini söyledi dedi Tabi benböyle kala kaldım sağlığına dikkat et dedi.Eeee dedim içimden artık kuşların bile haberi var benim su içmediğimden