- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Yaz sıcağında dışarda diyelim ben susadım minik şişenin yarısını içerim o şişe bitmeden eve dönerim
İlginç gerçekten
Ben bir seferde 500 ml içiyorum. Ben de garibim. Kışın biraz daha az içiyorum 1.5 lt kadar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaz sıcağında dışarda diyelim ben susadım minik şişenin yarısını içerim o şişe bitmeden eve dönerim
Biraz ürktüm doğrusu sağlığım için içmem lazım bazen ağrıdığını hissediyorum en fazla 1 litre içsem seviniyorumÇok ilginç ya, kuşlar başka ne diyor diye sorsaydin
Canım böbrekler için suyu artirmalisin. İlla 3 litre değil ama 1-1.5 litre icebilsen iyi olur.
kışın içmediğim gün sayısı çok içersemde dudak ıslatacak kadar maşallah bence çok güzelmaden suyu ile takviye yapıyorumİlginç gerçekten
Ben bir seferde 500 ml içiyorum. Ben de garibim. Kışın biraz daha az içiyorum 1.5 lt kadar.
Maden suyu da güzel. Çay kahve bunlarda sıvı elbette. Yine de azıcık zorla en azından 1 ltkışın içmediğim gün sayısı çok içersemde dudak ıslatacak kadar maşallah bence çok güzelmaden suyu ile takviye yapıyorum
Bende kalkıp bir şeyler yapayım
Sen neleri başardın. Bunu da halledersinBiraz ürktüm doğrusu sağlığım için içmem lazım bazen ağrıdığını hissediyorum en fazla 1 litre içsem seviniyorum
Kolay gelsin canımBende kalkıp bir şeyler yapayım
Hadi hayırlısı canım hep beraber vericez inşallah
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah hiç zorlanmadan verirsin kiloları
Herşey çok kolay olacak
Canım çok güzel ama az değil mi . Afiyet olsun ilk gün için sporun da harikaİyi akşamlar hanımlar
3kayisi
Menum 1.gun sabah
2hs yumurta7 zeytin Ogle
3 ceviz
Akşam
1 tabak y.fasulye
1 kase yoğurt
Spor 1 saat civarında yürüyüş
Hemsomun nickini unuttum
Sarayca
Profilinden hesap detayları ni tıkla, en altta kilo boy yazıyor güncelle ve kaydet canım. Yarın tartilacak misin.Yaa sarayca banada öğret su kilo falan yazıyor ya sayfanızda nasıl yaptin
Bende yaptımProfilinden hesap detayları ni tıkla, en altta kilo boy yazıyor güncelle ve kaydet canım. Yarın tartilacak misin.
Çok güzel uzun boy avantajı benden daha iyi durumdasın.
Bende yaptım
Bana 65 kg ideâlÇok güzel uzun boy avantajı benden daha iyi durumdasın.
Bencede boy avantajı var çünkü.Bana 65 kg ideâl
Elllerine sağlık çok güzel olmuşTablomuz nasıl? Kopya çektim