🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Arkadaşlar bende bu hafta koptum diyetten, olmayınca olmuyor maalesef 🥴 zaten burası da baya sessiz, iyi kötü kilo verdik, umarım bundan sonra da hep sağlıklı beslenirsiniz 🤩 yarışı burada bitirelim... benim biraz mola vermem gerek, inanılmaz bıkkınlık var, anlayışla karşılayacağını umuyorum... öpüldünüz 😘
yaaa :KK43:
hersey için tesekkürler sarayca ❤❤❤
seviliyorsun😍

Arkadaşlar bende bu hafta koptum diyetten, olmayınca olmuyor maalesef 🥴 zaten burası da baya sessiz, iyi kötü kilo verdik, umarım bundan sonra da hep sağlıklı beslenirsiniz 🤩 yarışı burada bitirelim... benim biraz mola vermem gerek, inanılmaz bıkkınlık var, anlayışla karşılayacağını umuyorum... öpüldünüz 😘
Saka yapiyosun
Ciddiye bile almiyorum lutfen biraktim deme

Canım sakın birakma ara vermek bazen iyi oluyo ama insan tamamen kopunca kilolar yine geri geliyo..desteğin için her zaman minnettarım sana..ne zaman gelmek istersen biz buradayız 💪

canım mesajını görünce yazmak istedim.
bazen yay gibi olmak gerekir, daha ileri gidebilmek için önce birkaç adım geriye.. ama bu geriye gitme işini sakın abartma, tamamen bıraktım deme. çünkü hepimiz biliyoruz ki geriye gidişin sonu yok.

ama hedefin çok yakınında, bunu sakın unutma :KK200:

Üzüldüm gerçekten en büyük motivasyon kaynagimizdin hepimizin 😣 inşallah bir an önce kendini toplayip aramıza geri dönersin ☺️

evet ....:KK51:
benim de içimden yazmak geliyor... yazayım
gecen haftalarda 72.1

pzt 73.1
bugun 72.3
fark -800
aldıgımı veremedim yani😩
herkese sevgiler:KK200: :KK200: :KK60: :KK200: :KK200:
baska bir topikte daha fit hallerde karşılaşmak üzere
dünya büyük kk küçük:KK19:

Ben atayım tartımı bari 😃
Geçen hafta 79 dum 💃🏻

Eklentiler

• F2B6DFD8-26C5-4E3B-BF32-D4D0A99AFD85.jpeg
    F2B6DFD8-26C5-4E3B-BF32-D4D0A99AFD85.jpeg
    60,9 KB · Görüntüleme: 14
Herkese günaydın kizlar
Bugün kilom 70.95
Geçen hafta 71.2
Fark -250 Gr.

İki gün önce 70.2 düm bugün durum bu..sanırım adet olmamın etkisi..aldığım akıllı bilekligin de bütün fonksiyonları calisiyo sadece adım sayma özelliği arızalı çıktı..çok şanslıyım 😝bugün servise göndericem o gelene kadar dk tutucam sadece..bugün de kendime izin verdim hafif ağrım var yarından itibaren tam gaz devam edicem inşallah..kilo veren herkesi tebrik ederim 🤗 🥰

Herkese günaydın kizlar
Bugün kilom 70.95
Geçen hafta 71.2
Fark -250 Gr.

İki gün önce 70.2 düm bugün durum bu..sanırım adet olmamın etkisi..aldığım akıllı bilekligin de bütün fonksiyonları calisiyo sadece adım sayma özelliği arızalı çıktı..çok şanslıyım 😝bugün servise göndericem o gelene kadar dk tutucam sadece..bugün de kendime izin verdim hafif ağrım var yarından itibaren tam gaz devam edicem inşallah..kilo veren herkesi tebrik ederim 🤗 🥰
Adet bitince gidiverir hemen onlar 😃
Geçen cuma 69.4
Fark 1.4
Bugün
çok iyi maşallah tebrikler

Merhaba kızlarr :KK36: Sarayca Sarayca gıtmıs uzuldum umarım toparlanıp gelır tesekkur ederım kendisine :KK200:
Ben gecen haftaya göre 1.25 vermısım. Daha ıyı yapabilirdim aslında bol kacamaklı oldu. Devam edecek mıyız biz kızlar?
Edelim bence yaaa burası bana çok iyi geliyordu

X