🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Doğduk bile 😀
Amma ne yedim ha söylemesi ayıp tabi :KK70:
Cok sevindim gelmene canim afiyet olsun
Metobolizman sasmistir iste ne guzel😃
Bende 2 kilo verdigim haftanin ilk sabahinda kahvaltida 2 icli kofte ve 4 sarma ve tulumba yemistim🙈🙈 hic sabah yenirmi deme yedim vallahi
Ona ragmen 800 gr yine verdim ya😃😎
Ama son 2 gundur iyi dikkat ettim
Sende toparlarsin inaniyorum filinta gibi olursun.yakinda

Cok sevindim gelmene canim afiyet olsun
Metobolizman sasmistir iste ne guzel😃
Bende 2 kilo verdigim haftanin ilk sabahinda kahvaltida 2 icli kofte ve 4 sarma ve tulumba yemistim🙈🙈 hic sabah yenirmi deme yedim vallahi
Ona ragmen 800 gr yine verdim ya😃😎
Ama son 2 gundur iyi dikkat ettim
Sende toparlarsin inaniyorum filinta gibi olursun.yakinda
Sabah yemekle ne iyi etmişsin, sabah yenilenler gün içerisinde tolere ediliyor ama akşam yağ olarak geri dönüyor maalesef, 800 Gr çok güzel canım 🤩 tekrar tebrikler 👌
Benim Bu hafta aldığım tüm kiloları vermem lazım, yoksa kendimi hiç iyi hissetmem 🏅

Tamda bildirimlerin geliyor şöyle elimdeki örgümü bir kenara bıraktım okuyordum. Acaba acaba acaba diyordum. Kendimi sorguluyordum.
Biliyorsun bir sürecten geciyorum canım. Belli amaçlarım var uğraş veriyorum. Hiçbişey tad vermemeye başladı bu ara. O yüzden biraz kabuğuma çekileyim dedim. Ama sanırım bunu o diğer düşüncelerden sıyrılıp yapmak kendime odaklanmak, Kilo konusunda direyetimi korumak kendim için yapacağım en güzel iyilik olucak. biliyorumki kilo problemini çözdüğümde gerideki bütün sorunlarım çorap söküğü gibi çözülecek 😍
Aklına geldiğim için çok teşekkür ederim birtanem. Haydi geleyim haydi devam edelim 💪🏽🥰
Canim sorunlarimiz kilo almamizla ya da yememizle duzelmeyecek. Önce bunu kabullenmeliyiz. Bizim yemek yememiz kimseye fayda saglamiyor, bize zarar veriyor

İyi ki döndün aramıza çok sevindim 😍 yokluğun çok farkedildi kimse yazmıyordu bile şimdi herkes full motive burada ☺️
Canım iyi ki siz de varsınız :KK68:
ne güzel birbirimizi motive ediyoruz, hepberaber vereceğiz kilolarınızı, arada tökezleyen olursa tutup kolundan kaldıracağız, hepimiz aynı yolun yolcusuyuz, bizi bizden başka kimse anlayamaz 🥰

Bu arada çok güzel kilo vermişsin, bir daha 70 ler hiç gelmesin 🤩

Aijoo Aijoo canım çok teşekkür ederim, zor günümde yanımda oldun, iyi ki varsın😍 kilonu gördüm seninle gurur duyuyorum ve bu yoldan dönmeyeceğini biliyorum :KK68:
Bizi en iyi biz anlarız ne demek. Her zaman bu yolda beraber olacağız. Kg verdik bitti diye birşey yok çünkü. Korumak zorundayız. Ve sen yada ben biraktim dedigimiz an eskiye doneriz. Eskiye donme luksumuz yok. Ortada aylarca emegimiz var yazik olmaz mi

X