🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Yarın tam anlamıyla başlıyorum. Kendime gelicem bu gece kafamı toparlayacağım ve yarın tam anlamıyla başlayacağım. 60 lara geri dönemem.
Cuma günü tartıda ne kadar artı çıkarsam çıkayım asla moralimi bozmayacağım. Yolum daha var arkamdan koşturan yok.
Sarayca Sarayca tablo yapınca çok utanacağım artı gözükmekten ama olsun. Bu benim hedefime ulaşmamı sağlayacaksa hiç önemli değil.
Hadi bakalım ben geri döndümmm:rapci::rapci::rapci:
İşte bu kadar💃💪

Sen gaza getirdin beni bugünn Allah senden razı olsun :21: :21:
Canım yoldaşım ve bazen rakibim :dondurma::dondurma:
Valla burda hepimiz olumlu olumsuz birbirimizi etkiliyoruz bu hafta gerçekten herkeste var bı mod düşüklüğü tabi herkesin yaşantısı farklı herkes birbirine uyum sağlayamayabiliyor ama çok etkiliyoruz birbirimizi o yüzden bı yola baş koyduk ağzımızı tutacaz yapacağımız bu🤐 aslında ben de kaç gündür spor yapamiyorum uyku neredeyse sıfır yavru ceylanım sağolsun(annesi dötünü yesin uyumuyor)😁tasincam bi yandan da ev topluyorum ama habire su iciyom acikmayim diye spor yoksa ağzımı tutuyum diyorum🙈gazlayalim hepimiz birbirimizi napalim👍

Valla ne ictigimden bişey anlamadım🙈üç bardak içtim ama hiç çay tadı alamadım ama pes etmiycem 💪👍
bak benki çay bardağındaki çaya bile 3 4 küp şeker atardım. önce 2ye düşürdüm sonra 1e düşürdüm. 2019 da diyete başladığımda yarım şekere düşürüp sonra tamamen şekersize geçtim. ben asıl türk kahvesini asla şekersiz içemem diyordum. onda da yine önce 2den 1e düşürdüm sonra tamamen bıraktım. yanında kuru yemiş yemeye başladım o şekilde alıştım. şuan 6 ay olmak üzere

Valla burda hepimiz olumlu olumsuz birbirimizi etkiliyoruz bu hafta gerçekten herkeste var bı mod düşüklüğü tabi herkesin yaşantısı farklı herkes birbirine uyum sağlayamayabiliyor ama çok etkiliyoruz birbirimizi o yüzden bı yola baş koyduk ağzımızı tutacaz yapacağımız bu🤐 aslında ben de kaç gündür spor yapamiyorum uyku neredeyse sıfır yavru ceylanım sağolsun(annesi dötünü yesin uyumuyor)😁tasincam bi yandan da ev topluyorum ama habire su iciyom acikmayim diye spor yoksa ağzımı tutuyum diyorum🙈gazlayalim hepimiz birbirimizi napalim👍
ev toplamakta bir spor bence :KK70: allah kolaylık versin. bende kızım 8 aylıkken taşınmıştım hatta yarın 3 yıl olcak :KK70:

Merhaba kızlar
Bugün klasik kahvaltımı yaptım.arada da şekersiz türk kahvesi içtim..dünden beri ara ara gelen kalp carpintim var sanki kalbim duracak gibi oluyo ve sonra hızlanıyo.o.anda nefesim kesiliyo gibi..sanırım bu ara kendimi biraz fazla zorladım..ona rağmen gram gram giden kilolarim beni üzdü.sabah tam 70 kg çıktım.cumaya kadar beslenmeme de dikkat edicem ama spora biraz ara vermem lazım umarım o güne kadar çok artı görmem..çünkü bı gün bile yapmasam hemen geri geliyo sanki..eşim de biraz ara ver çok yoruyosun kendini dedi..o yüzden bi kaç gün spor yok.. sağlığımız her şeyden önemli bugün tekrar anladım..
Allah korusun ihmal etme canım

Kesinlikle sağlığın en önemlisi. Çok fazla spor yapınca vücut içinde iyi değil. hafta da 3 gün diyorlar. Kalp çarpıntılarına dikkat et türk kahvesi içme bence canım önemli bişey olabilir belki.
Spora ara verdin diye niye artı çıkasın hiçbir şey olmaz merak etme
Türk kahvesini her gün içiyorum ama ona da ara vericem bi süre..aslında çok ağır spor da yapmadım evde adım attım ama sabahtan akşama kadar evde hiç durmuyorum nerdeyse..zayıflama fikrinden vazgeçmedim kesinlikle ama bı kaç gün ara versem iyi olacak sanırım..

ev toplamakta bir spor bence :KK70: allah kolaylık versin. bende kızım 8 aylıkken taşınmıştım hatta yarın 3 yıl olcak :KK70:
Rekor bende :KK70:
17 günlükken taşınmıştım🤭zor oldu.hem de ekim ayı.klimalı ev.tek oda ısınıyor.bebek desen gazlı.uyısa hemen uyanır.ilk bebek.biz acemi...yerleşmem bayağı zaman aldı.sağolsun annem hep yanımdaydı ama bebek aülayıp durunca ...hepimiz paniktik...şimdi 7 yaşında sıpa😁

Nasıl bi kurumda çalışıyorsun canım rapor vs olsa keşke hastayken de çekilmez hiç iş güç çok haklısın :KK14:
Canım bu ara yapmam gereken işler var, bazen sakin oluyoruz ama bu ara izin alırsam iyi olmaz
Bu arada en kısa zamanda kardiyoloji ye gidicem..şimdilik randevu bulamadım ve bi kaç gün takip edicem..inşallah gelip geçici biseydir
Geçmiş olsun canım
Yarın tam anlamıyla başlıyorum. Kendime gelicem bu gece kafamı toparlayacağım ve yarın tam anlamıyla başlayacağım. 60 lara geri dönemem.
Cuma günü tartıda ne kadar artı çıkarsam çıkayım asla moralimi bozmayacağım. Yolum daha var arkamdan koşturan yok.
Sarayca Sarayca tablo yapınca çok utanacağım artı gözükmekten ama olsun. Bu benim hedefime ulaşmamı sağlayacaksa hiç önemli değil.
Hadi bakalım ben geri döndümmm:rapci::rapci::rapci:
Canım eksi geleceksin hiç kafana takma
Sarayca Sarayca benim 1saatte karışıyo yaaa tüm günüm oyuncak mutfak vs toplamakla geçiyo eğil kalk eğil kalk😂
Bizim ev de öyle,
Valla ne ictigimden bişey anlamadım🙈üç bardak içtim ama hiç çay tadı alamadım ama pes etmiycem 💪👍
Bunu uzun vadede anlayavçcakdın sadece şekeri kesmen bile 1 yılda 4-5 kilo farkeder, pes etme

İyi akşamlar hanımlar grupcak bi dağıldık gibi gibi :deli: :halay:

Saat 9
2 yumurtadan chialı omlet
Yeşillik

Saat 14
5 İnegöl köfte
4 kaşık taze fasülye
Ayran
Yeşillik

Saat 19
2 kepçe et suyu çorbası
2 dolma bol kıymalı ve karabuğdaylı
Yoğurt
Biraz leblebi

öğlen 45 dk yürüdüm
toplamda 10 bin adım

Senin işin de zor. Uykulu olunca ben çok agresif oluyorum sen pamuk gibisinn 🥰 sen buradan güç kuvvet alıyorum zaten burası olmasa ohoo çoktan bırakmıştım. Veya bırakıp bir daha toparlanamamıştım

X