Bende ödem cayini, suyunu hazirladimBu gün pro+salata bol su ve termosa 9 lu çay demledim bakalım yarın neler olacakbu gün sabitim bu arada, yani bu gün kilo gitti gitti,
Benimde üzerimde ince bir şey vardı belki 200 Gr eksideyim, yarın için ümitliyimBende ödem cayini, suyunu hazirladim
Bakalim yarin ne olacak :)
Sabah cok erken tartildim, az eksi vardi
İnşallah yarina artar
Afiyet olsun canımİyi günler
Benimde tarti pek parlak değil. Bende protein günü düşünmüştümbaktim çoğumuz ayni seyi dusunmusuz.
Ben az peynirle yumurta yarim dilim ekmek ve 1 salatalik yedim
Afiyet olsun canım cok Güzelkahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 dilim ekmek tahıllı
2 dilim kaşar peyniri ile soğuk sandviç
marul domates
ara beyaz çay ve sade türk kahvesi
öğle
6 kaşık taze fasulye
yoğurt
ara 1 hurma 1 incir
1 fincan yeşil çay
akşama balık salata olabilir ya da balık olmazsa bakıcam artık
Ben yumurtali kahvalti yaptimİyi günler
Benimde tarti pek parlak değil. Bende protein günü düşünmüştümbaktim çoğumuz ayni seyi dusunmusuz.
Ben az peynirle yumurta yarim dilim ekmek ve 1 salatalik yedim
Öğlen kapatmayi ben beceremiyorum helal olsun cnmBen öğlen tavuk ve salata yedim, akşam yemeyi düşünmüyorum
Menüm
Sabah
Peynir ve domates
Öğlen
Bol salatave 2 SK tavuk sote
Su 2+
Spor 40 dk yürüyüş
Bu gün Perşembe ondanBen yumurtali kahvalti yaptim
Aksam kabak düşünüyorunm
Öğlen kapatmayi ben beceremiyorum helal olsun cnm
allahım ne kadar az yiyosun helal olsun sanaBen öğlen tavuk ve salata yedim, akşam yemeyi düşünmüyorum
Menüm
Sabah
Peynir ve domates
Öğlen
Su 2+
Spor 40 dk yürüyüş
Evet bu 3 gün feci az yedimallahım ne kadar az yiyosun helal olsun sana
bence yarın şöyle güzel ve sağlıklı bir kahvaltı yap canımEvet bu 3 gün feci az yedimyarın kahvaltımı düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum
Wasa alacağım çok özledimbence yarın şöyle güzel ve sağlıklı bir kahvaltı yap canım
Perşembe de olsa ben yapamiyorumBu gün Perşembe ondanher zaman ihtiyaç duymuyorum, bu hafta çok zorlandım, birde inat ettim haftaya 62 olmak istiyorum sonra biraz mola
kız simit ye ne wasası boşverWasa alacağım çok özledim
Ben ilk diyete başladığımda haftada 1-2 sabah öğlen yerdim, güzel kilo verdiriyor, bu hafta gayet dikkatli olacağımPerşembe de olsa ben yapamiyorum
Hafif yiyince bile cok zorlaniyorum
Haftasonunu iyi atlatip haftaya eksiyle baslarsan tabiki olursun cnm
Yok yok simitten daha güzel wasakız simit ye ne wasası boşveryarım simişt olur bence
Ay nasıl duruyorsun yemeden benim hemen başım ağrırBen öğlen tavuk ve salata yedim, akşam yemeyi düşünmüyorum
Menüm
Sabah
Peynir ve domates
Öğlen
Su 2+
Spor 40 dk yürüyüş
Kizi niye yoldan cikariyonkız simit ye ne wasası boşveryarım simişt olur bence
Akşam bakarım canım başım ağırırsa taze fasülye varAy nasıl duruyorsun yemeden benim hemen başım ağrır
Yani, tam rakip görüyorsun ablaKizi niye yoldan cikariyon