🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Merhaba kızlar
Eltimin kızı daha bugün gitti..eve küçük bebek bile gelse düzen bozuluyo malesef hele de 3 küçük cocugum da var onlara yetiseyim derken kendimi unuttum resmen ama ona rağmen evde 4000 adımı tamamladım..

Bugünkü menü
Kahvaltı
1,5 ev yapımı poğaça
1 haşlanmış yumurta
İki tatlı kaşığı fıstık ezmesi

Ara öğün
Şekersiz türk kahvesi

Öğle yemeği yemedim.aksama da tavuk yaptım o var dışarda 2000 adım attım.5000 e tamamlarsam iyi olur.. bakalım...

Bem de akşamı erken kapadım 🙂 4 gibi
Perşembe için yanlış tercih oldu.kuru fasulye vardı.1 kepçe kadar yedim.yanımda 4 kaşık pilav
Sabah 10.00 2 yumurta peynir zeytin 1 dlm ekmek
Bugün tersten gittik🙃🙃🙃
Pek perşembe menüsü olamadı.sizinkiler çok güzel kızlar👌👏👏👏

Evde olanlardan ödem çayı yaptım
Elma limon tarçın karanfil yeşilçay 😉@aijoo seninkine benzedi büşra
20210304_192039.jpg

Şu ton balığı reklamlarına gıcığım.o kadar zararlı şeyi sağlıklı gibi lanse ediyorlar🤨
🤨🤨🤨🤨bence asıl böyle yanlış reklamlara bakmalı kontrol etmeliler.

Para için herşey....🙄

Ayrıca bana kalsa bütün abur cubur reklamlarında büyük beden manken kullanmayı zorunlu kılarım.ye ye ama kilo alacan mesajı verilir böylece.😒
Çok fikrim var çook 😁😁😁oyunuzu bana verin🤪🤪🤪

İçimi dökeyim dedim🥺

Şu ton balığı reklamlarına gıcığım.o kadar zararlı şeyi sağlıklı gibi lanse ediyorlar🤨

Para için herşey....🙄

Ayrıca bana kalsa bütün abur cubur reklamlarında büyük beden manken kullanmayı zorunlu kılarım.ye ye ama kilo alacan mesajı verilir böylece.😒

İçimi dökeyim dedim🥺
Ton balığının zararlı olduğunu bilmiyordum canım.
ama abır cubur reklamlarına kesinlikle büyük beden manken koymalılar. Bunları yerseniz böyle olursunuz 😂😂

Bem de akşamı erken kapadım 🙂 4 gibi
Perşembe için yanlış tercih oldu.kuru fasulye vardı.1 kepçe kadar yedim.yanımda 4 kaşık pilav
Sabah 10.00 2 yumurta peynir zeytin 1 dlm ekmek
Bugün tersten gittik🙃🙃🙃
Pek perşembe menüsü olamadı.sizinkiler çok güzel kızlar👌👏👏👏

Evde olanlardan ödem çayı yaptım
Elma limon tarçın karanfil yeşilçay 😉@aijoo seninkine benzedi büşra
Eki Görüntüle 2795275
Afiyet olsun canım 👍

Para için herşey....🙄

İçimi dökeyim dedim🥺
Bir ara tan balığı benim için kurtarıcı oluyordu, uzun zamandır almamışım, konserve olmasından dolayı mı zararlı acaba🤔

X