- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Wooow yeniden geri dönüşler başladığına göre tam gaz devam canım bedenimizi çok yormadan aynı zamanda sürekli kaçamak yapıp süreci de uzatmadan devaaamBu gün çok güzel geri dönüş aldım, zaten 10 kilo vermiştim ama 3-4 aydır hep aynı kilolarda gittim geldim, bu gün bir arkadaş gördü , sen yeniden kilo mu veriyorsun dedi, nasıl mutlu oldum
Afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı
Peynir maydanoz domates
Öğlen
Kaşar sucuk ve yumurtadan omlet
Akşam birazdan yiyeceğim
Taze fasülye yoğurt
Su 2+
Spor 8770 adım atmışım yaklaşık 50 dk
Benide komşu gördü geçen baya erimişsin dedi. Tabi o benim 114lük halimide bildigi icinEvet insan kilo verdikçe mutlu oluyor,
O kaçamaklar beni 4 ay yerimde saydırdıWooow yeniden geri dönüşler başladığına göre tam gaz devam canım bedenimizi çok yormadan aynı zamanda sürekli kaçamak yapıp süreci de uzatmadan devaaam
Sende 20 kilo verdin canımBenide komşu gördü geçen baya erimişsin dedi. Tabi o benim 114lük halimide bildigi icin
İki gündür akşam menulerimiz aynıKızlar afiyet olsungüzis benim de akşam tavuk kaldı, taze fasülye yoğurt olacak
Tavuk salata duruyor yarın yiyeceğimİki gündür akşam menulerimiz aynı
Bikac gündür masallah cok iyi gidiyorsun cnmTavuk salata duruyor yarın yiyeceğimson kozlarım
Çok teşekkür ederim abla, inşallah hepimiz istediğimiz sonuçları elde ederizBikac gündür masallah cok iyi gidiyorsun cnm
Evet canım sana katılıyorum. 70 kilodayken aynı beslenirdim haftada 2 kilo verirdim. Şimdi 60-59 dayken gram gram gidiyor sinirlerim bozuluyor.Kaçamak yok aslında ama tartı pek kıpırdamıyor gibi reglimn dördüncü günü artık cumaya az biraz da olsa oynar bu haftaki hedefim 1 kg idi ama sanki biraz zor gibi zaten 59 a düştükten sonra gram gram gidiyor biliyorsundur ama ne diyetimde ne de sporumda fire vermiyorum
Afiyet olsun canım cok Güzel, hangi saatlerde yiyeceksin ıf benim mantığına çok uyuyorİyi akşamlar
Kahvaltımı atmıştım
Ara türk kAhvesi
akşam 17:30
Bir karnıyarığın içi
2 yk bulgur pilavı
Yarım bardak vişne kompostası
su 1.5 lt
yarın 24 saatlik if yapmayı düşünüyorum. Yarınki başarı durumuma görede önümüzdeki hafta içi 5 gün devam edicem kısmetse
Az olsun eksi olsun canımEvet canım sana katılıyorum. 70 kilodayken aynı beslenirdim haftada 2 kilo verirdim. Şimdi 60-59 dayken gram gram gidiyor sinirlerim bozuluyor.
o kadar spor diyet yapıyorum kaçamaksız ama hala giden 100 200 gram
HarikaHafta içi iş yüzünden yoğun oluyorum. Buraya giremiyorum kızlar kusura bakmayın. Ama motivasyonum her zaman sizlerle
17.günüm bittii. 21 günlük şekersiz beslenmeyi bitirmeme az kaldı. Ha gayret
10.000 adım
4 litre su
Bacak egzersizi
Yürüyüş+hafif tempolu koşu 40 dakika
Kaçamak yapmadım
Ee daha ne olsun yahuuu
Akşam yemeği yaparım sadece canım. 17:30 da. Akşama kadar oyalanırım aklıma gelmez. Kahvaltıyla başlarsam akşamı geçiremem gibi geliyoAfiyet olsun canım cok Güzel, hangi saatlerde yiyeceksin ıf benim mantığına çok uyuyor
Tek öğün yaniAkşam yemeği yaparım sadece canım. 17:30 da. Akşama kadar oyalanırım aklıma gelmez. Kahvaltıyla başlarsam akşamı geçiremem gibi geliyo
Evett inşallah başarırım ama yaa hem kendimi denicem ona göre gelecek hafta içi yapcam. Hem tartı öncesi iyi olur inşallahTek öğün yani
MasallahHafta içi iş yüzünden yoğun oluyorum. Buraya giremiyorum kızlar kusura bakmayın. Ama motivasyonum her zaman sizlerle
10.000 adım
4 litre su
Bacak egzersizi
Kaçamak yapmadım
Ee daha ne olsun yahuuu
Hafta içi iş yüzünden yoğun oluyorum. Buraya giremiyorum kızlar kusura bakmayın. Ama motivasyonum her zaman sizlerle
10.000 adım
4 litre su
Bacak egzersizi
Kaçamak yapmadım
Ee daha ne olsun yahuuu