🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bu gün çok güzel geri dönüş aldım, zaten 10 kilo vermiştim ama 3-4 aydır hep aynı kilolarda gittim geldim, bu gün bir arkadaş gördü , sen yeniden kilo mu veriyorsun dedi, nasıl mutlu oldum
Wooow yeniden geri dönüşler başladığına göre tam gaz devam canım bedenimizi çok yormadan aynı zamanda sürekli kaçamak yapıp süreci de uzatmadan devaaam

İyi akşamlar
Kahvaltımı atmıştım
Ara türk kAhvesi
akşam 17:30
Bir karnıyarığın içi
2 yk bulgur pilavı
Yarım bardak vişne kompostası

su 1.5 lt

yarın 24 saatlik if yapmayı düşünüyorum. Yarınki başarı durumuma görede önümüzdeki hafta içi 5 gün devam edicem kısmetse

Evet canım sana katılıyorum. 70 kilodayken aynı beslenirdim haftada 2 kilo verirdim. Şimdi 60-59 dayken gram gram gidiyor sinirlerim bozuluyor.
o kadar spor diyet yapıyorum kaçamaksız ama hala giden 100 200 gram

Hafta içi iş yüzünden yoğun oluyorum. Buraya giremiyorum kızlar kusura bakmayın. Ama motivasyonum her zaman sizlerle
17.günüm bittii. 21 günlük şekersiz beslenmeyi bitirmeme az kaldı. Ha gayret
10.000 adım
4 litre su
Bacak egzersizi
Yürüyüş+hafif tempolu koşu 40 dakika
Kaçamak yapmadım
Ee daha ne olsun yahuuu

Afiyet olsun canım cok Güzel, hangi saatlerde yiyeceksin ıf benim mantığına çok uyuyor

Harika

Masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…