çalışıyorum iş yerindee sıkıntılar sıkıntılarrNeredesin sen
Kızlar günaydınn
Ben dün akşam yine yazmayı unutmuşum menümü.
sabah
Omlet
Peynir
3 zeytin
Yeşillik
Ara türk kahvesi
akşam
Karnıyarık (kızartma değil)
3 yk bulgur
Yoğurt
su 1.5 lt
40 dk yürüyüş
Afiyet olsun canımBuda şuanki kahvaltımEki Görüntüle 2794161
Valla pertim çıktı ama yaptım kolum bacağım kalkmiyo bugün de dinlenme günüm zatenValla harikasın 60 dakika nasıl dayandın. Helal olsun. Benim yoldaşım bu işte
Kaçamak yok aslında ama tartı pek kıpırdamıyor gibi reglimn dördüncü günü artık cumaya az biraz da olsa oynar bu haftaki hedefim 1 kg idi ama sanki biraz zor gibi zaten 59 a düştükten sonra gram gram gidiyor biliyorsundur ama ne diyetimde ne de sporumda fire vermiyorumİşte böyle yoldaşım
Ne var ne yok nasıl gidiyoor durumlar ? Kaçamak yok değil miiii
Bence sen bu hafta iyi bı sonuç alacaksın gibi baya istikrarlı ve yoğun yapıyosun eminim çok sıkılaşmişsindirDiyette 16.günüm bitti. Kaçamaksız bir gün daha olley
10.000 adım
Bacak egzersizi
30 dakika yürüyüş
4 litre su (baya abarttım ama içim kurudu gibi oldu)
Kaçamak yok
Cuma gününü çok merak ediyorum her şey yolunda gidiyor
Gerildim:))Günaydın arkadaşlartartıya kaldı 2 gün
Selamlar kizlar bende dün akşam yine kabak sote yedim salatayla iki gündür yiyorum bugün yemem gibi sanki
Kahvaltim
2 haşlanmış yumurta
2 tatlı biber
Zeytin
Peynir
1 dilim köy ekmeği
Sabahta yarım muz yedim uyanınca karnım çok aç uyandım
kahvaltım
2 adet etimek
2 kaşık lor peyniri
6 zeytin
1 yumurta
yeşillik domates salatalık
ara sade kahve
öğle 3 ymk kaşığı uyeşil mercimekli bulgur pilavı salat yoğurt
ara 1 küçük muz
akşam yoğurt
6 kaşık kıymalı taze fasulye
bugünkü planım
30 dk leslie
Kızlar afiyet olsunHerkese merhaba
Kahvaltı
1 yumurtayla omlet
1 tane ev yapımı poğaça
Az peynir ve fıstık ezmesi
Ara öğün
Şekersiz türk kahvesi
4 5 ceviz içi
Eltimin kızı bugün yine bende kalıcak..o yüzden spor yapamam akşam az yiyip biraz daha eksi çıkmam lazım..inşallah başarırım
Ya asıl motiveyi birinden bunu duymak veriyo bende bikac gün önce bı arkadasimla görüntülü konuşuyodum görür görmez ay inanmıyorum ne kadar zayiflamissin dedi o kadar mutlu oldumki bendeBu gün çok güzel geri dönüş aldım, zaten 10 kilo vermiştim ama 3-4 aydır hep aynı kilolarda gittim geldim, bu gün bir arkadaş gördü , sen yeniden kilo mu veriyorsun dedi, nasıl mutlu oldum
Bu gün çok güzel geri dönüş aldım, zaten 10 kilo vermiştim ama 3-4 aydır hep aynı kilolarda gittim geldim, bu gün bir arkadaş gördü , sen yeniden kilo mu veriyorsun dedi, nasıl mutlu oldum
Evet insan kilo verdikçe mutlu oluyor,Ya asıl motiveyi birinden bunu duymak veriyo bende bikac gün önce bı arkadasimla görüntülü konuşuyodum görür görmez ay inanmıyorum ne kadar zayiflamissin dedi o kadar mutlu oldumki bende