🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Kızlar günaydınn
Ben dün akşam yine yazmayı unutmuşum menümü.

sabah
Omlet
Peynir
3 zeytin
Yeşillik

Ara türk kahvesi

akşam
Karnıyarık (kızartma değil)
3 yk bulgur
Yoğurt

su 1.5 lt
40 dk yürüyüş

İşte böyle yoldaşım
Ne var ne yok nasıl gidiyoor durumlar ? Kaçamak yok değil miiii
Kaçamak yok aslında ama tartı pek kıpırdamıyor gibi reglimn dördüncü günü artık cumaya az biraz da olsa oynar bu haftaki hedefim 1 kg idi ama sanki biraz zor gibi zaten 59 a düştükten sonra gram gram gidiyor biliyorsundur ama ne diyetimde ne de sporumda fire vermiyorum

Bence sen bu hafta iyi bı sonuç alacaksın gibi baya istikrarlı ve yoğun yapıyosun eminim çok sıkılaşmişsindir

Selamlar kizlar bende dün akşam yine kabak sote yedim salatayla iki gündür yiyorum bugün yemem gibi sanki

Kahvaltim
2 haşlanmış yumurta
2 tatlı biber
Zeytin
Peynir
1 dilim köy ekmeği
Sabahta yarım muz yedim uyanınca karnım çok aç uyandım

kahvaltım
2 adet etimek
2 kaşık lor peyniri
6 zeytin
1 yumurta
yeşillik domates salatalık

ara sade kahve

öğle 3 ymk kaşığı uyeşil mercimekli bulgur pilavı salat yoğurt

ara 1 küçük muz

akşam yoğurt
6 kaşık kıymalı taze fasulye

bugünkü planım
30 dk leslie

Herkese merhaba

Kahvaltı
1 yumurtayla omlet
1 tane ev yapımı poğaça
Az peynir ve fıstık ezmesi

Ara öğün
Şekersiz türk kahvesi
4 5 ceviz içi

Eltimin kızı bugün yine bende kalıcak..o yüzden spor yapamam akşam az yiyip biraz daha eksi çıkmam lazım..inşallah başarırım

Kızlar afiyet olsun güzis benim de akşam tavuk kaldı, taze fasülye yoğurt olacak

Bu gün çok güzel geri dönüş aldım, zaten 10 kilo vermiştim ama 3-4 aydır hep aynı kilolarda gittim geldim, bu gün bir arkadaş gördü , sen yeniden kilo mu veriyorsun dedi, nasıl mutlu oldum
Ya asıl motiveyi birinden bunu duymak veriyo bende bikac gün önce bı arkadasimla görüntülü konuşuyodum görür görmez ay inanmıyorum ne kadar zayiflamissin dedi o kadar mutlu oldumki bende
Bu gün çok güzel geri dönüş aldım, zaten 10 kilo vermiştim ama 3-4 aydır hep aynı kilolarda gittim geldim, bu gün bir arkadaş gördü , sen yeniden kilo mu veriyorsun dedi, nasıl mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…