🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

İyi geceler. Bugun cok fazla yedim. Canim asiri et istiyor bu aralar.. kontrolsüz davrandim. Sizin menulerinizi gorunce de cok utandim.
günüm baştan iyi gidiyordu. Sonra bir yeme istegi geldi. Kaptirdim gitti anlayamadım...

Sabah resimde

Sonra kahve hurma topu

İste tam saat 16.00 civarı kızı doyururken bir yeme istegi hortladi. Kahve ve toplar kesmedi. Sulu kofte yedim kucuk bir kase. Sözde cocuklara sulu bize kizartma yapacaktim....

Derken 19.00 gibi eşimle
Bir kase corba
6 tane izgara kofte(oha diyorum müsaadenizle) tost makinasinda yaptim
Salata yedim...

20.00 gibi nescafe 2 hurma

Hatirlamadigim birsey yemedim inşallah .

Arada kekik cayi, detoks suyuda vardi. İşte oyle bir diyet oldu yani

Eklentiler

• IMG_20210302_145108.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_20210302_113532.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 18
Arada böyle oluyo canım..ben neredeyse 1 hafta gözüm dönmüş gibi beslendim.spor da yaptığım halde artidaydim.ama bu hafta toparladım..bu şekilde beslenme rutine binince önü alınmıyo çünkü

Canım çok çok normal, ideal bu yediklerin yemeklerini azaltma sakın, yarın eksi geleceksin bu menü ile afiyet olsun

Öğle yemeği
İki tane tam buğday ekmeğine kaşarlı sucuklu tost
Ayran

Akşam yemeği
Fırında az yağla patlıcan kırmızı biber kızarttim üstüne de sarımsaklı yoğurtla yarım tabak yedim

Spor olarak da 4500 adım+ bölgesel hareketler yaptim yine..karnım guruldayarak günü kapatıyorum

Herkese iyi geceler

Afiyet olsun iyi geceler

Aijoo sen fazla olarak ne gördün, benim gördüğüm kadarıyla hepsi sağlıklı
Aslinda hatam sabahi az tutmak oldu. Daha kahvaltidan aç gibi kalktım cabuk aciktim. Cocuklarla o ara birsey de yiyemedim yemek derdine düştüm. Kiz uyurken kahve hurma yedim ama kesmedi iste yaninda badem ya da findik olmaliydi. Yani saat 15.30dan sonra ust uste yemiş oldum. Arada ki sulu kofte fazla oldu

bundan sonra menülerini böyle yapmaya çalış, sen boşver bizim menüleri, hafta sonu artıları temizliyoruz yani kendi adıma konuşayım sen hep doyurucu ve sağlıklı beslendiğin sürece hem kilo vereceksin hem karnın doyacak, lütfen yediklerini azaltma, yeter ki sağlıklı olsun, akşam ve gündüz gereksiz karbonhidrat almadığın sürece, bu işi 3 - 4 ay sonra bıkmadan bitireceksin İnşallah

3 4 ay da bitirmem zor canim. Biraktigim an geri dönüş cok kolay olur. Ben artik tekrar dogum yapmayi en azindan yakin bir zamanda düşünmüyorum. O yuzden verebildigim kadariyla verip 68 falan gormek istiyorum

Emziriyormuydun hatirlayamadim ama bendede insulin direnciyle emzirme birlesince tatli canavari hortluyo bazen.
Ben 3 hurma, az ceviz 1 tk tahin pekmez ile top yapip kakaoya buladim. Resimdeki kadar çıktı. Acikcasi cok tatli degildi iyiydi
Emzirmiyorum canım, açıkçası bende bir ara tahlil yaptırmak istiyorum, diyet yaptığımdan beri çok üşüdüğümü farkettim, normalde kışın bile kısa kollu giyerim evin ısısını 22den yukarı yapmam ve tüm gün yaz kış balkon kapısı açık olurdu şu an ev 24derece üzerimde uzun kollu onun üzerine hırka geziyorum evde günlerdir. Ben 12 ocaktan beri şekerli gıda sadece 1kez yedim, hiiç tatlı isteğim olmuyordu ama 2gün önce canım istedi ve şekersiz unsuz yapayım dedim, insülin direnci nedir onuda bilmiyorum canım. Sen hurma bol bol tüket, ben kızımı 2 yıldan fazla emzirdim çok hurma tükettim.

Bence abarti bisey yok cnm belki son hurmalar olmayabilirdi
En azindan kacamak yok
Dedigin gibi kahvaltin az olmuş

6 köfte, boyutu normalse bence fazla degil
Daha aziyla ben doymam :))
Burdaki kizlar 5 li 6 lı kilolarda, onlarla kıyaslama kendini :)))

2 mart sali

Sabah
Sirkeli su, 1 tk yag
Kahve

12.00
2 h. Yumurta
Peynir
1 avuc kuruyemis
Bol bol yesillik :)

15.00
1 büyük bardak ayran

18.30
2 servis kasigi firinda kiymali patlican
Bol salata
Yogurt

Su 3 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…