🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bu gün çok güzel geri dönüş aldım, zaten 10 kilo vermiştim ama 3-4 aydır hep aynı kilolarda gittim geldim, bu gün bir arkadaş gördü , sen yeniden kilo mu veriyorsun dedi, nasıl mutlu oldum 🤩
Wooow yeniden geri dönüşler başladığına göre tam gaz devam canım bedenimizi çok yormadan aynı zamanda sürekli kaçamak yapıp süreci de uzatmadan devaaam

İyi akşamlar 🌸
Kahvaltımı atmıştım
Ara türk kAhvesi
akşam 17:30
Bir karnıyarığın içi
2 yk bulgur pilavı
Yarım bardak vişne kompostası

su 1.5 lt

yarın 24 saatlik if yapmayı düşünüyorum. Yarınki başarı durumuma görede önümüzdeki hafta içi 5 gün devam edicem kısmetse 🤣

Kaçamak yok aslında ama tartı pek kıpırdamıyor gibi reglimn dördüncü günü artık cumaya az biraz da olsa oynar bu haftaki hedefim 1 kg idi ama sanki biraz zor gibi zaten 59 a düştükten sonra gram gram gidiyor biliyorsundur ama ne diyetimde ne de sporumda fire vermiyorum💪💪💪
Evet canım sana katılıyorum. 70 kilodayken aynı beslenirdim haftada 2 kilo verirdim. Şimdi 60-59 dayken gram gram gidiyor sinirlerim bozuluyor.
o kadar spor diyet yapıyorum kaçamaksız ama hala giden 100 200 gram 😡😡

Hafta içi iş yüzünden yoğun oluyorum. Buraya giremiyorum kızlar kusura bakmayın. Ama motivasyonum her zaman sizlerle 🥰🥰
17.günüm bittii. 21 günlük şekersiz beslenmeyi bitirmeme az kaldı. Ha gayret
10.000 adım ✅
4 litre su ✅
Bacak egzersizi ✅
Yürüyüş+hafif tempolu koşu 40 dakika ✅
Kaçamak yapmadım ✅
Ee daha ne olsun yahuuu 😍😍😍

İyi akşamlar 🌸
Kahvaltımı atmıştım
Ara türk kAhvesi
akşam 17:30
Bir karnıyarığın içi
2 yk bulgur pilavı
Yarım bardak vişne kompostası

su 1.5 lt

yarın 24 saatlik if yapmayı düşünüyorum. Yarınki başarı durumuma görede önümüzdeki hafta içi 5 gün devam edicem kısmetse 🤣
Afiyet olsun canım cok Güzel, hangi saatlerde yiyeceksin ıf benim mantığına çok uyuyor👍

Hafta içi iş yüzünden yoğun oluyorum. Buraya giremiyorum kızlar kusura bakmayın. Ama motivasyonum her zaman sizlerle 🥰🥰
10.000 adım ✅
4 litre su ✅
Bacak egzersizi ✅
Kaçamak yapmadım ✅
Harika 🧿🧿🧿🧿🧿

10.000 adım ✅
4 litre su ✅
Bacak egzersizi ✅
Kaçamak yapmadım ✅
Masallah :KK9:
10.000 adım ✅
4 litre su ✅
Bacak egzersizi ✅
Kaçamak yapmadım ✅

X