🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

günaydın kızlar ben kilo veremeyeceğim sanırım gerçekten artık şaşırdım yani
tartı hep aynı takılı kaldı az yiyorum sporumu her gün ara vermeden yapıyorum 3 lt su içiyorum
ama tık yok tartıda kafayı yicem:KK34:
sadece vücudum acayip inceldi pantolonlar bol geliyor
Canım benim sakın pes etme önemli olan da giyemedigin kıyafetlere girmek değil mi 😉tabiki insan tartıda o eksiyi görmek istiyor ama bi kaç gün tartilma bence hatta cumaya kadar bı anda göreceksin eminim eksiyi💪

Merhaba kızlar
Sabah tartıldım ve sevinçten resmen havalara uçtum😄ilk hedefi görmeme çok az kaldı..bugün yine aynı şekilde devam 💪

Kahvaltı
1 yumurtayla omlet
Yarım simit
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Biraz peynir

Ara öğün
Az şekerli türk kahvesi

Öğle yemeğine karar veremedim daha çorba da olabilir dünkü gibi tost da..akşam yine evde adım atıcam hem değişiklik oluyo hem daha iyi hissediyorum
💪💪

Sabah 10.30
5 küçük patates haşlaması ,5 ceviz 2 çk bal,yeşillik 2Çk süt kaymağı ,10 zeytin ,1yum haşlama
20210302_073416.jpg

Ara türk kahvesi

Akşam 15.30
4 kaşık kabak yemeği
2 dlm ekmek
Yoğurt

Ara 16.00 1 br mısır patlağı

Ara 20.00 1 kupa ıhlamır elma tarçın karanfil limondan çay

Ben de dün yaptım canım 3hurma 2muz 3 ceviz, seninki benimkine göre daha masum sanki, afiyet olsun, benim regl gelmek üzere tatlı aşeriyorum
Emziriyormuydun hatirlayamadim ama bendede insulin direnciyle emzirme birlesince tatli canavari hortluyo bazen.
Ben 3 hurma, az ceviz 1 tk tahin pekmez ile top yapip kakaoya buladim. Resimdeki kadar çıktı. Acikcasi cok tatli degildi iyiydi

X