Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsunn telafisi olan bir kaçamaksa hemen telafi et. Akşam çorba + salata falan iç.KIZLAR BİRAZ KAÇAMAK YAPTIM
Ayyy canım Sarayca buyur gel kahveye️
Hayır kas kazanıp yağ yakıyorsun, bu nedenle kilo değişmese bile inceliyorsun, bu daha güzel bencebende diyet ve spor yapıp kilo alan tek insanım gibi görüyorum kendimi
Guzelhatun hep öyle deyip, cuma günü kilo verip gidiyor, benden söylemesiOlsunn telafisi olan bir kaçamaksa hemen telafi et. Akşam çorba + salata falan iç.
Gerçi bu hafta rakibiz. Benim işime geliir dermişimmmm
Canım benim sakın pes etme önemli olan da giyemedigin kıyafetlere girmek değil mi tabiki insan tartıda o eksiyi görmek istiyor ama bi kaç gün tartilma bence hatta cumaya kadar bı anda göreceksin eminim eksiyigünaydın kızlar ben kilo veremeyeceğim sanırım gerçekten artık şaşırdım yani
tartı hep aynı takılı kaldı az yiyorum sporumu her gün ara vermeden yapıyorum 3 lt su içiyorum
ama tık yok tartıda kafayı yicem
sadece vücudum acayip inceldi pantolonlar bol geliyor
BencedeGünaydınlar hanımlarrr
Bırak canım bir 7 gün bekle hatta. Karbonhidratsız beslenmekte bir diyet şekli zaten kesin böyle de verirsin.
Off sen cuma günü için çok tehlikeli oldun (
Olsun olsun bişey olmazKIZLAR BİRAZ KAÇAMAK YAPTIM
Merhaba kızlar
Sabah tartıldım ve sevinçten resmen havalara uçtumilk hedefi görmeme çok az kaldı..bugün yine aynı şekilde devam
Kahvaltı
1 yumurtayla omlet
Yarım simit
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Biraz peynir
Ara öğün
Az şekerli türk kahvesi
Öğle yemeğine karar veremedim daha çorba da olabilir dünkü gibi tost da..akşam yine evde adım atıcam hem değişiklik oluyo hem daha iyi hissediyorum
Insallah canimmCanım benim sakın pes etme önemli olan da giyemedigin kıyafetlere girmek değil mi tabiki insan tartıda o eksiyi görmek istiyor ama bi kaç gün tartilma bence hatta cumaya kadar bı anda göreceksin eminim eksiyi
Vay vay sen spor yaparsın da ben geri kalır mıyımHeellööööög hanımlar nasılsınız diyet nasıl zipor nasıl
45 dk tempolu yürüyüş 30 dk Leslie fast walk
Toplamda 15 bin adım ile fışır fışır ter basan göbeğim ve memintolarım ilen selam ederim
Sarayca nasılsın caniiim
İşte böyle yoldaşımOlsun olsun bişey olmaz
Valla harikasın 60 dakika nasıl dayandın. Helal olsun. Benim yoldaşım bu işteSelamlar bolll eksili günler herkese
Bugün kahvaltim
Saat 12 de yarım kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
Zeytin
Arada sütlü Nescafe
Aralıksız 60 dakika yoğun tüm vücut yapıldı
Emziriyormuydun hatirlayamadim ama bendede insulin direnciyle emzirme birlesince tatli canavari hortluyo bazen.Ben de dün yaptım canım 3hurma 2muz 3 ceviz, seninki benimkine göre daha masum sanki, afiyet olsun, benim regl gelmek üzere tatlı aşeriyorum