- 2 Ocak 2013
- 8.484
- 27.548
Afiyet olsunBugün akşam yemeği yemedim kızlar eşim etsiz çiğ köfte yaptı sadece kivircikla onu yedim abartmadan.suyu biraz az içtim gibi
Birazdan 30 dk Leslie yapicam spor yapamadım regl oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsunBugün akşam yemeği yemedim kızlar eşim etsiz çiğ köfte yaptı sadece kivircikla onu yedim abartmadan.suyu biraz az içtim gibi
badem000 teşekkürlerSağol canım
Bu kadar az içtiğim halde wc den beri gelemiyorum ama akşamları 1 kupa yeşilçay 1 kupa normal çay içiyorum
Leptin için mi canın?
Afiyet olsun
Bu hafta bi detoks yapayım dedim damak tadıma en uygunu kabak detoksuSağol canım
Bu kadar az içtiğim halde wc den beri gelemiyorum ama akşamları 1 kupa yeşilçay 1 kupa normal çay içiyorum
Leptin için mi canın?
Afiyet olsun
Ooo süpersin canimKızlar bende motive tavan yapmış durumda
eşim dün akşam yemeğinde ayva tatlısı yerken ben de kendimi tatlıyla ödüllendirdim ve 1 hurma yedim
1 hurma 26 kalori ve tatlı iştahını epey bastırıyo
Regl olman çok iyi. Cumaya bütün ödem gider yaşaasınnBugün akşam yemeği yemedim kızlar eşim etsiz çiğ köfte yaptı sadece kivircikla onu yedim abartmadan.suyu biraz az içtim gibi
Evet 11 gün kalmış çok heyecanlıııGünaydın kızlar
herkese mutlu haftalar, kaçamaksız bool eksili bi hafta olsun bizim için, 12 marta ne kaldı şunun şurasında
Rakibimsin çok motive olma yahuuuKızlar bende motive tavan yapmış durumda
eşim dün akşam yemeğinde ayva tatlısı yerken ben de kendimi tatlıyla ödüllendirdim ve 1 hurma yedim
Kızlar bende motive tavan yapmış durumda
bugün neler yedim
sabah 10.30
pek diyete uygun olmadı
3 dilim yumurtalı ekmek biraz da kahvaltılık birşeyler yedim.
ara kahve
akşam
sabah ı telafi etmek için kabağı yarına bıraktım.çünkü yağı falan az değildi. normal yemekti.
2 yumurta haşladım.yeşillik tarhana çorbasının biberlerinden .Eki Görüntüle 2792303 Eki Görüntüle 2792304 3 lokma da çocuğun kalan tostunu yedim...yine aynı hesap oldu herhalde.
9 gibi yeşilçay içicem.
spor 40 dk yürüyüş
su 1.5 lt
Diyette 14.günüm bitti. Çok az kalori aldım.
10.000 adım
Hafif tempolu koşu 20 dakika
Bacak ve baldır egzersizi
3.5 litre su
Kaçamaksız bir gün
Ilık Limonlu su içip haftasınunu bitiricem. Yepyeni güzel bir hafta bizi bekliyor
Bugün akşam yemeği yemedim kızlar eşim etsiz çiğ köfte yaptı sadece kivircikla onu yedim abartmadan.suyu biraz az içtim gibi
Afiyet olsun kızlarMerhaba kızlar
Kahvaltım
2zeytin
1ceviz
2badem
1dilim tb ekmek(35gr)
1kk peynir
2yk lor
Akşam
100gr et
1 orta boy fırın patates
1hurma
1ceviz
Afiyet olsun28.subat pazar
Sabah
Sirkeli su, 1 tk yağ
12.30
2 yumurta+1 kş hc unu +az peynir, cevizle mikrodalga da ekmek yaptim
Peynir
Domates salatalik roka
Ara
Firinda yumurtali peynirli 1 sandwich ekmegi
Domates salatalik roka
19.00
Bol yesillikli salata
Yogurt
Su 2 lt
Bitki çayları
Bugün lahana diyetimin dördüncü günü halen mutluyum
Iki güne birakirim diyordum ayni seyi yiyemem diyordum ama dört gün basardim cok sükür... tartidada farklar görüyorum bu beni daha da motive ediyor.
Evet ve yine yapiyorum bugünlük lahana yemegimi
çok iyi canım yansın yağlarBugün lahana diyetimin dördüncü günü halen mutluyum
Iki güne birakirim diyordum ayni seyi yiyemem diyordum ama dört gün basardim cok sükür... tartidada farklar görüyorum bu beni daha da motive ediyor.
Sonucu soylemicekmisinBugün lahana diyetimin dördüncü günü halen mutluyum