Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guclerimizi birlestirelim cnm haftayada senden guzel performans bekliyorumBoyle daha guzel oldu, işin rengi değişti Mefkurem abla bu hafta iyi kg vermeliyiz
Benim bugün bi kacamagim oldu :) 2 haftadir iyi gidiyordumHadi kızlar bu haftayı hepberaber güzel geçirelim lütfen kaçamak yapmayın, son iki haftamız kaldı, ay sonunda kendimizle gurur duymak istiyorsak bu iyiliği kendimize yapalım ne dersiniz
Cuma günü azıcık olur kaçamak ama sadece cuma günüGuclerimizi birlestirelim cnm haftayada senden guzel performans bekliyorum
Benim bugün bi kacamagim oldu :) 2 haftadir iyi gidiyordum
Biraz sabır toplamak icin yaptim
Tamam canım, mutlaka menülerini yaz ama bu hafta takip edeceğim seni, o 75 görülecek inşallahHadi bakalım haftaya süper geliyorum kızlar sıfır kaçamak ve spor
Hafta ici kacirmamak için psikolojik olarak rahatladimCuma günü azıcık olur kaçamak ama sadece cuma günü
Çok iyi yapmışsınHafta ici kacirmamak için psikolojik olarak rahatladim
İyi akşamlar canım, afiyet olsun bu hafta güzel bir eksi gelsin sana daİyi akşamlar kızlar
Öğle yemeği
Geçen yaptığım çiğköfteden çok az ve yarım portakal
Akşam yemeği
2 küçük biber 2 küçük patlıcan zeytinyağlı kuru dolma
Evet canım biraz daha sık uğrasanız aslında daha çok motive olursunuz, ekürin D duruece rakiplerin Begonya2 ve halacocuksun fazla göremiyorum sizleriBu arada yarışma şekli de değişmiş çok da güzel olmuş..bu haftayi iyi değerlendirelim İnşallah
Aynen canım o 75 gelecek ya gelecekTamam canım, mutlaka menülerini yaz ama bu hafta takip edeceğim seni, o 75 görülecek inşallah
Aynen canım , bu hafta çok güzel şeyler olacakAynen canım o 75 gelecek ya gelecek
Sen ekürine friendlyfriendly yı anlat biraz GuZeLHaTuN007 da emin adımlarla ilerliyor, işiniz zor çok çalışmanız lazım
Sorma canım baya iyi rakipler ama belli olmaz bu işler