- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neler yapacagız nelerbi kaç gündür aktif değildim kendimce kafamda planlar yaptım dün akşam ayna da kendimi gördüm bu ne dedim yaa neysse biz kadınlar istersek yapamayacağımız hiç bir şey yok
Günaydın canım afiyet olsun. Sen akşam dengelersingünaydınn
ben bu sabah tartılacaktım ama tartılamadım
akşamdan kafamda deli planlarla uyudum .kesin diyet yapmalıyım
sabah güzel bir kokuyla uyandım
amanınnn oda neeee
eşim patates ve biber kızartmış
ee napacan istemeye istemeye yedimmmm
ne zaman karar versem nasibim açılıyor
Neler yapacagız neler
Afiyet olsun.Bi kahve
aynen canım bu sabah sakin biraz nette herkes hindistan cevizi ve tarçınlı türk kahvesi içiyo işe yarıyomuş yağ yakımında falan etkiliymiş bende netten aldım bu akşam denemeye başlıcam bakalımAfiyet olsun.
Saat 10 olmuş
Afiyet olsun canımaynen canım bu sabah sakin biraz nette herkes hindistan cevizi ve tarçınlı türk kahvesi içiyo işe yarıyomuş yağ yakımında falan etkiliymiş bende netten aldım bu akşam denemeye başlıcam bakalım
teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
GünaydınGünaydınlar kızlar
Hindistan cevizi yağı aslında yağ yakımına yardımcı olmuyormuş. Geçen gün bir diyetisyen fazladan kalori almaktan başka bir işe yaramıyor dedi. Tarçın güzel olabilir ama :)aynen canım bu sabah sakin biraz nette herkes hindistan cevizi ve tarçınlı türk kahvesi içiyo işe yarıyomuş yağ yakımında falan etkiliymiş bende netten aldım bu akşam denemeye başlıcam bakalım
Aa hayret dün bu mesajı görmemişim.Dolma olayını kapatalım o zaman
Yeniden hoşgeldin badem. Ben de 39.5 yaşında 40 demeye dilim varmiyor 2 çocuk annesi çalışan bir anneyim. Çocuklar 8 ve 6.5 yaşında.
afiyet olsun canım
afiyet olsunEki Görüntüle 2680290
Kahve zamani