Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dolmalık Patlıcan kurutmasi gibi, salatalığın içini oyup ipe ters dizerek asiyorsun ve güneşte kuruyor. Dolması çok lezzetli oluyor. Çok şükür Malatyaliyiz canım.
Sen nerelisin biraz kendini tanıtır mısın. Buraya gelenler genelde tanıdık olduğundan, tanışma merasimi yapmadık ☺
Çok ilginç geldi şuan.severim değişik şeyleri.kuru dolmayı çok severim.belki bunu da denerim .ahh ah nerden nereye diyet omlet diyet yemek salata tarifleri olmalıydı burdaLezzet göreceli bir kavramdır ama kışın çok lezzetli oluyor kuru dolma yedimi bilemiyorum onun en lezzetlisi salatalık oluyor
benim çoçuklar sevmiyor ben ve eşim Yiyoruz çokta severim kendim için kurutuyorum desem yeri kışın çok yaz sebzesi tüketmiyoruz çoçuklara dolmalık biberi yazdan koyuyorum dondurucuya arada ondan pişiriyorum ;(Ben bu bayram eşimin memleketinde kuruttum biraz. Dolmanin kurutulmusunu seviyorum. Yazın taze olarak yapmadım desem yeridir.
59 kg olursam deneyeceğim inşallah merak ettim
Dolma olayını kapatalım o zamanÇok ilginç geldi şuan.severim değişik şeyleri.kuru dolmayı çok severim.belki bunu da denerim .ahh ah nerden nereye diyet omlet diyet yemek salata tarifleri olmalıydı burda
Kendimi tanıtayım
Ben badem 35 yaşı da 2 çocuk annesiyim (6 4 )yaşındalar.ev hanımıyım şu an.doğumlardan önce 63 falandım.şimdi 78 .8 i gördüm em son.boyum 1.58. Haliyle bayağı yuvarlanıyorum.Pandemi süreci iyice bozdu düzenimi.ama artık evdeyim.şükür.inşallah hemen veririm kiloları.
Ölçülü yedikten sonra sağlıklı herşey diyettir tatlımÇok ilginç geldi şuan.severim değişik şeyleri.kuru dolmayı çok severim.belki bunu da denerim .ahh ah nerden nereye diyet omlet diyet yemek salata tarifleri olmalıydı burda
Kendimi tanıtayım
Ben badem 35 yaşı da 2 çocuk annesiyim (6 4 )yaşındalar.ev hanımıyım şu an.doğumlardan önce 63 falandım.şimdi 78 .8 i gördüm em son.boyum 1.58. Haliyle bayağı yuvarlanıyorum.Pandemi süreci iyice bozdu düzenimi.ama artık evdeyim.şükür.inşallah hemen veririm kiloları.
bizim oralarda kurutmalık çok yapılır. Olmazsa olmaz. Allah güle güle yemeyi nasip etsinbenim çoçuklar sevmiyor ben ve eşim Yiyoruz çokta severim kendim için kurutuyorum desem yeri kışın çok yaz sebzesi tüketmiyoruz çoçuklara dolmalık biberi yazdan koyuyorum dondurucuya arada ondan pişiriyorum ;(
Yani 3-4 dolma salata ve yoğurtla güzel bir öğün olurÖlçülü yedikten sonra sağlıklı herşey diyettir tatlım
Amin Hepberaber inşallahbizim oralarda kurutmalık çok yapılır. Olmazsa olmaz. Allah güle güle yemeyi nasip etsin☺
Yani 3-4 dolma salata ve yoğurtla güzel bir öğün olur
İyi geceler canım ben de biraz ders çalışayımHerkese iyi geceler
Yapmam gereken bir iki işim var onları yapıp leptinle buluşalım
Allah kolaylık zihin açıklığı versinİyi geceler canım ben de biraz ders çalışayım
Canım arkadaşım iyiyim hamdolsun. Sen nasılsın oğlun nasıl. Kilo durumları nasıl ben bu sefer çok aldım ve inşallah bu sefer başaracağımgünaydın kızlarrrrrr sizleri burda görmek ne güzel
Sarayca seni burda görmek ne güzel nasılsın çoluk cocuk nasıl
hiçbir zaman istikrarımızı bozmadan devam ediyoruz
ama eminim ki bu sefer son olacakkk
Benimde kayınvalidem bir yerlere götürme çabasına girerdi bu sefer pandemiden yırtıkne zaman diyete karar versem ertesi günün sabahı kız kardeşim bi bahane ile kahvaltıya çağırıyor :)
Aman ne bırakması sen kaç kilo verdin canım elbet duraklama olacak. Pes etmek yok.Bugün Kilomda 200 gr daha artış var 79.6
bırakacağımı zannediyor sevgili metabolizma ama bırakmıyorum