- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Kahvaltıyi börek çörek yemeyi abartmazsan sorun olmaz sankine zaman diyete karar versem ertesi günün sabahı kız kardeşim bi bahane ile kahvaltıya çağırıyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahvaltıyi börek çörek yemeyi abartmazsan sorun olmaz sankine zaman diyete karar versem ertesi günün sabahı kız kardeşim bi bahane ile kahvaltıya çağırıyor :)
Benimde kayınvalidem bir yerlere götürme çabasına girerdi bu sefer pandemiden yırtık
Afiyet olsun canım.günaydın güzel bir kahvaltıyla güne başladım
Afiyet olsungünaydın güzel bir kahvaltıyla güne başladım
Himm o yumurta salçalı mı çok özledim bî hafta sonu yapayım. Afiyet olsun canım
Kvaliden kilolu mu yoksayırtık
Melemen yaptım sağol canımHimm o yumurta salçalı mı çok özledim bî hafta sonu yapayım. Afiyet olsun canım
GünaydınGünaydın hayırlı sabahlar hanımlar
Aşırı değil biraz bölgesel sorunları var zayıfta değilKvaliden kilolu mu yoksa
Seni kilon ile seviyor demek kiAşırı değil biraz bölgesel sorunları var zayıfta değil
Çok severimMelemen yaptım sağol canım
Diyet lafını duyduğu an “birde bu çıktı başımıza “diyip kızıyorSeni kilon ile seviyor demek ki
(o da hemşom naapim)
canım seni burada görmek ne güzel nasılsıngünaydın kızlarrrrrr sizleri burda görmek ne güzel
Sarayca seni burda görmek ne güzel nasılsın çoluk cocuk nasıl
hiçbir zaman istikrarımızı bozmadan devam ediyoruz
ama eminim ki bu sefer son olacakkk
E işte kilolu halini seviyorDiyet lafını duyduğu an “birde bu çıktı başımıza “diyip kızıyor
Güle güle gitsinler . Allah kavuştursun.günaydın herkese annemler dün akşam gitti daha düzenli olurum
bi kaç gündür aktif değildim kendimce kafamda planlar yaptım dün akşam ayna da kendimi gördüm bu ne dedim yaa neysse biz kadınlar istersek yapamayacağımız hiç bir şey yok
teşekkür ederim canımE işte kilolu halini seviyor
Güle güle gitsinler . Allah kavuştursun.
Tabi ki eğer istersek basaramayacagimiz hiç bir şey yok