Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ne güzel bisiklet bana zevkli geliyorBen spor işini çözdüm evden işe, işten eve ya yürüyecek ya da bisikletle gidip geleceğim. Biraz önce bisikletle geldim ve çok terledim yine☺
Maşallah
Bana da zevkli geliyor. Araba kullanamayinca farklı alternatifler bulmak gerekti bu covit dönemindeAyy ne güzel bisiklet bana zevkli geliyor
Doğru söylüyorsun Toplu taşıtlarda kullanılmıyorBana da zevkli geliyor. Araba kullanamayinca farklı alternatifler bulmak gerekti bu covit döneminde ☺
Afiyet olsun canım yine maşallahin var.Bugünkü menüm
sabah 10 gibi sade kahve 1 tane maden suyu
11:00
1 yumurta beyaz peynir yulaf kepeği maydanoz İle omlet
6 zeytin
1 köz biber
domates kekik çayı
16:00 ara 1 Sade kahve 1 maden suyu
suda eriyen vitamin ve kemirdiğim ekmek köşesi
19:00
1 büyük kase yoğurtlu kabak
salatalık içi (biz salatalığı kışın dolama Yapmak için kuruturuz bahçeden salatalık geldi ziyan olmasın diye içini çıkarıp kurutmak için astım içini yemek çok güzel oluyor akşam onu yedim )
bugün yürüdüm suda Limonlu 1 litreye yaklaştı.
5 aydır minibüsü kullanmıyordum ama son 1_2 haftadır tembellik ettim. Ama yeniden eski tempoma döndümDoğru söylüyorsun Toplu taşıtlarda kullanılmıyor
kışın çok güzel oluyor bizim reşber getirtikce ziyan olmasın diye kurutuyorum
Afiyet olsun canım yine maşallahin var.
Zaten salatalık kurutmayi bı bizim memleket biliyor. Bu bayram kayınvalidem salatalık çok olmaya başladı ne yapacaksak dedi. Ben de merak etme gerekirse dolmalık kuruturuz dedim. Demez olaydım ben gittim salatalık çok az olmaya başladı. Zar zor yemeye yetti
Bende hiç kullanmadın en güzeli ya kendi aracın yada dediğin gibi diğer arternatifler5 aydır minibüsü kullanmıyordum ama son 1_2 haftadır tembellik ettim. Ama yeniden eski tempoma döndüm ☺
Salatalık içine pekmez hiç denemedim ama güzel oluyordur.
kışın çok güzel oluyor bizim reşber getirtikce ziyan olmasın diye kurutuyorum
salatalığın içini dut pekmeziyle ne yerdik
Bende hiç kullanmadın en güzeli ya kendi aracın yada dediğin gibi diğer arternatifler
Bugünkü menüm
sabah 10 gibi sade kahve 1 tane maden suyu
11:00
1 yumurta beyaz peynir yulaf kepeği maydanoz İle omlet
6 zeytin
1 köz biber
domates kekik çayı
16:00 ara 1 Sade kahve 1 maden suyu
suda eriyen vitamin ve kemirdiğim ekmek köşesi
19:00
1 büyük kase yoğurtlu kabak
salatalık içi (biz salatalığı kışın dolama Yapmak için kuruturuz bahçeden salatalık geldi ziyan olmasın diye içini çıkarıp kurutmak için astım içini yemek çok güzel oluyor akşam onu yedim )
bugün yürüdüm suda Limonlu 1 litreye yaklaştı.
Salatalık kurutmak mı???Hiç duymamıştım.kışın nasıl tüketiyorsunuz?
Afiyet olsun canım yine maşallahin var.
Zaten salatalık kurutmayi bı bizim memleket biliyor. Bu bayram kayınvalidem salatalık çok olmaya başladı ne yapacaksak dedi. Ben de merak etme gerekirse dolmalık kuruturuz dedim. Demez olaydım ben gittim salatalık çok az olmaya başladı. Zar zor yemeye yetti
Dolmalık Patlıcan kurutmasi gibi, salatalığın içini oyup ipe ters dizerek asiyorsun ve güneşte kuruyor. Dolması çok lezzetli oluyor. Çok şükür Malatyaliyiz canım.Salatalık kurutmak mı???Hiç duymamıştım.kışın nasıl tüketiyorsunuz?
Nere sizin memleket?
Bende ilk duyduğumda nasıl yanı demiştim hiç pekmez sevmemSalatalık içine pekmez hiç denemedim ama güzel oluyordur. ☺
Ben hiç denemeyeyim o zamanBende ilk duyduğumda nasıl yanı demiştim hiç pekmez sevmem
bir dene dediler denedim aynı çekirdek hesabı kendinini durduramıyosun
Lezzet göreceli bir kavramdır ama kışın çok lezzetli oluyor kuru dolma yedimi bilemiyorum onun en lezzetlisi salatalık oluyorSalatalık kurutmak mı???Hiç duymamıştım.kışın nasıl tüketiyorsunuz?
Nere sizin memleket?
Kilo verme döneminde denemesen iyi olacakBen hiç denemeyeyim o zaman
Ben bu bayram eşimin memleketinde kuruttum biraz. Dolmanin kurutulmusunu seviyorum. Yazın taze olarak yapmadım desem yeridir.Lezzet göreceli bir kavramdır ama kışın çok lezzetli oluyor kuru dolma yedimi bilemiyorum onun en lezzetlisi salatalık oluyor
59 kg olursam deneyeceğim inşallah merak ettimKilo verme döneminde denemesen iyi olacak