- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçsin inşallah. Paşalar nasıl? Çalışmaya başladım mi? Kısacası görüşmeyeli hayat nasıl geçiyorbaşlayalım o zaman canım
ama spor zorunlu değil di mi :)) zaten spor sevmeyen ben şuan mümkün değil yapamam, dizimde menisküs yırtılması ve diz kapağı kayması var. sadece doktorun verdiği fizik tedavi hareketlerini yapıyorum bacak kaslarımın güçlenmesi için
Vay dediydim istikrarlı diye 69 musunne zamanır tartılmaım
70 ler topiğiyse kilo alayım biraz,
sonra katılırım
yürüdüm geldim Kahvemi içip Dinlenip akşam yemeği için kollara sıvayacağımİşte bu
Aha benim gibi spor sevmeyen biri dahabaşlayalım o zaman canım
ama spor zorunlu değil di mi :)) zaten spor sevmeyen ben şuan mümkün değil yapamam, dizimde menisküs yırtılması ve diz kapağı kayması var. sadece doktorun verdiği fizik tedavi hareketlerini yapıyorum bacak kaslarımın güçlenmesi için
istikrar bizim işimizVay dediydim istikrarlı diye 69 musun
Afiyet olsun az önce çavdar ekmeğinin köşe kısmını kemirdimAkşam yemeği yemeyecegim bir süre. Bu nedenle günü 15 de kapattım.
Sabah ve öğlen menü aynı
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
Biber
Bol su
Spor yürüyüş 35 dk_ 15+15 bisiklet
Bu gün ikimizde tembellik etmedikyürüdüm geldim Kahvemi içip Dinlenip akşam yemeği için kollara sıvayacağım
Aha benim gibi spor sevmeyen biri daha
çok geçmiş olsun
burda zorunlu hiçbir şey yok herkes kendi sürecini daha iyibilir nerde kısması gerekir nerde gevşeceğini herkes kendi vücudunu dinleyerek yapmalı Maksat eğlenerek vücudumuzu tanıyarak Azıcıkta tisiplinli olarak bu süreci keyifli hale getirmek
Merakla bekliyorum 69 çıkarsan hiç şaşmamyarın bi tartılayım bakalım
fare ısırığı kadar biseydir oAfiyet olsun az önce çavdar ekmeğinin köşe kısmını kemirdim
fare ısırığı kadar biseydir o
Değil mi
Allah iyiliğini versin, fare olsa daha çok yerdiEki Görüntüle 2679938 şu kesik üst kısım kadar
çocuklar iyi çok şükür biri 3e geçti, küçük de 1e başlıcak bu sene okul açılırsa tabi. çalışıyorum 2,5-3 senedir yine eski işime döndüm geri.Geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçsin inşallah. Paşalar nasıl? Çalışmaya başladım mi? Kısacası görüşmeyeli hayat nasıl geçiyor
Burada hiç bir şey zorunlu değil. Birbirimize Moral motivasyon vermek, kilonuzu takip etmek için varız. Cuma klasik kilo bildirme günümüz. Onu da sirf nerede hata yaptığımızı anlayabilmek ve motivasyonu artırmak için bildiriyoruz.
spor deyince bende olay bitiyoryürüdüm geldim Kahvemi içip Dinlenip akşam yemeği için kollara sıvayacağım
Aha benim gibi spor sevmeyen biri daha
çok geçmiş olsun
burda zorunlu hiçbir şey yok herkes kendi sürecini daha iyibilir nerde kısması gerekir nerde gevşeceğini herkes kendi vücudunu dinleyerek yapmalı Maksat eğlenerek vücudumuzu tanıyarak Azıcıkta tisiplinli olarak bu süreci keyifli hale getirmek
İyi olmanıza sevindim. Benim çocuklar 5 aydır memlekette. Bu haftasonu getirmeyi düşünüyoruz. Benim de kızım 3. Sınıfa geçti. Oğlum 1. Sınıfa başlayacak. Yaşları aynı çocuklarınçocuklar iyi çok şükür biri 3e geçti, küçük de 1e başlıcak bu sene okul açılırsa tabi. çalışıyorum 2,5-3 senedir yine eski işime döndüm geri.
senin çocuklar nasıl?
aeben abla girmiyor galiba artık
Verirsin yine. Spordan çok yediklerimize dikkat etmek daha önemli bence. Sen sağlıklı yiyeceklere başla bak nasıl güzel kilo vereceksin.ne güzel 63e kadar inmiştim hipertiroidi olduğum dönemde. ameliyat sonrası hızlı bir şekilde 77ye çıktım. 4 senedir de 77-80 arası in çık yapıp duruyorum