- 8 Aralık 2011
- 43.982
- 153.329
Sen o havayı bir 15 kg görsünEvet ya bu gün güldüm kendime, hepi topu 1 kilo verdim bı havalardayim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen o havayı bir 15 kg görsünEvet ya bu gün güldüm kendime, hepi topu 1 kilo verdim bı havalardayim.
Güziş Harikasın tebriklerBenim de bu sabah 78.2 geçen haftaya göre -1.700 gr
Kolay gelsinBu arada baya yoğun olurum bu gün müsait olduğunda dönerim kızlar
günaydıngüünayydııınnnnn
Aaa kimler gelmiş canım hoş geldin bende seni gördüğüme sevindimamanınn kimler varmış burdaaa
güzel arkadaşlarım sizi gördüğüme sevindimmm
Afiyet olsun . Yulafi çok begeneceksin. Yalnız yumurta, tuz, yulaf ve biraz süt ya da su katmalisin iyice karıştırıp az yağlı kizgin tavaya koyarsın başka dilediğin şeyi katabilisin. Maydanoz nane peynir pul ve karabiber vs. Ben bir aşçıya tarif veriyorum aman Allah'ım
Kimleri görüyorumgüünayydııınnnnn
Hadi inşallah canımSen o havayı bir 15 kg görsün
iyiyim şükür canım.sen nasılsın ne var ne yokKimleri görüyorum
Nasılsın canım.
Afiyet olsun . Yulafi çok begeneceksin. Yalnız yumurta, tuz, yulaf ve biraz süt ya da su katmalisin iyice karıştırıp az yağlı kizgin tavaya koyarsın başka dilediğin şeyi katabilisin. Maydanoz nane peynir pul ve karabiber vs. Ben bir aşçıya tarif veriyorum aman Allah'ım
Memlekette kaşıkmı kalmadı gel biz kaşık buluruz sanagelmesine gelirim de evde kaşık kalmaz kız
İyiyim canım sen nasılsınnasılsın guzişim
İyiyim canım. Çocukları gönderdik memlekete takılıyoruz eşimleiyiyim şükür canım.sen nasılsın ne var ne yok
İşte bu ya özlemişim espirilerinigelmesine gelirim de evde kaşık kalmaz kız