Afiyet olsunEki Görüntüle 2679751
yaptım çok güzel oldubende 1 kaşık sütle peynir maydanoz koydum çok güzel oldu benim çoçuklarda buna bayılacakayrıca her hanım kendi mutfağının ahcısıdır
Hoşgeldin canım seni görmek ne güzel. Selam vermekle kalma gel katıl bize hep birlikte verelim kilolarimizi
Afiyet olsunEve yürüyerek geldim 30-35 dk. Hava çok sıcak sırılsıklam oldum. Bir kahve içip duş alıp bisikletle dönüş yapacağım
Eki Görüntüle 2679794
Sağol canım iş yerinde içmeye fırsat olmamıştı iyi geldiAfiyet olsun
Şifa olsunSağol canım iş yerinde içmeye fırsat olmamıştı iyi geldi
katılsam iyi olcak aslında 79 oldumHoşgeldin canım seni görmek ne güzel. Selam vermekle kalma gel katıl bize hep birlikte verelim kilolarimizi ❤
şükür canımİyiyim canım sen nasılsın
Afiyet olsun10 gibi kurşungeçirmez kahvemi içtim.
1 de de omletimi yedim.
2 yumurta 1 kaşık yulaf kepeği az peynir baharat ekledim.yarın süt de ekleyeceğim.üstüne de yerken 2 kaşık yoğurt koydum.çok güzel oldu.benim oğlanlar çok sevdi amakeşke 3 yum.koysaydım.
Tam topigine geldin canım burada 70 ler var hepkatılsam iyi olcak aslında 79 oldum
5_6 kaşık bulgur_ yoğurt_kuru fasülye hepsi güzelAkşama me yesemmm.bugur pilavı yapsam 5 6 kaşık yoğurtla yesem???
Ya da dünden var kuru fasulye mi yesem.Ama ne yersem yiyeyim akşam yemeği sonrası orta tempo 40 45 dk yürüyüş inşallah.
İstikrarlı arkadaşım söyle hele kaç kilosunşükür canım
Dün dünde kaldı, bu gün Yeni şeyler yapmak lazım.Ve halen geçerli ise dün yediklerim dün de kalmış diyorum ve diyete devam ediyoruz.
başlayalım o zaman canımTam topigine geldin canım burada 70 ler var hep☺ hadi biraz enerji ile başla maratona
ne zamanır tartılmaımİstikrarlı arkadaşım söyle hele kaç kilosun