- 8 Aralık 2011
- 43.982
- 153.329
TepriklerGünaydın canlar ❤
Bu gün 74.6 kg olmanın mutluluğunu yaşıyorum
Cuma ya göre fark 700 Gr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TepriklerGünaydın canlar ❤
Günaydın canım seni burada görmek ne güzel.Günaydın hayırlı sabahlar hanımlar
Geç kalkmışken if yapasam iyi olur .ilk öğünüm 11 ikinci ögün saat 7 olsun
Teşekkür ederim canım. Belki abartı gelecek ama geçen çarşamba dan bu yana 5 kg vermiş gibi hissediyorum. İnşallah bozmadan yolumuza devam ederiz.Teprikler
SüperGünaydın canlar ❤
Bende her kilo vermem hızlanınca dedigin gibi kendimi çok hafiflemiş hissediyorumTeşekkür ederim canım. Belki abartı gelecek ama geçen çarşamba dan bu yana 5 kg vermiş gibi hissediyorum. İnşallah bozmadan yolumuza devam ederiz.
Bugün hafif bir ödem var ya dünkü seyehatten (çok uzun yol degildi ama)ben çok etkilenirim yada reglinin ayak sesiYap yap çok iyi olur
Ben sabah ve öğlen yiyeceğim akşam yemeyecegim sevdim bu işi
Teşekkür ederim canım
Evet ya bu gün güldüm kendime, hepi topu 1 kilo verdim bı havalardayim.Bende her kilo vermem hızlanınca dedigin gibi kendimi çok hafiflemiş hissediyorum
Ödemdir o bir şekilde atarsın hiç canını sıkma.Bugün hafif bir ödem var ya dünkü seyehatten (çok uzun yol degildi ama)ben çok etkilenirim yada reglinin ayak sesi
Canını okurum☺Ödemdir o bir şekilde atarsın hiç canını sıkma.
Hafta sonu olmasına rağmen gayet güzel.Eki Görüntüle 2679726 bugün
Minacık bir 200 gr var
odem korksun bizden
Canını okurum☺
maşallah canım cumaya göre -700 Gr .Benim de bu sabah 78.2 geçen haftaya göre -1.700 gr
Evet canım çok şükürmaşallah canım cumaya göre -700 Gr .
Kolay gelsinBu arada baya yoğun olurum bu gün müsait olduğunda dönerim kızlar