Hoşgeldin canım. Kilo vermeye niyetlendiysen kısa sürede verirsin. Omlet yap çok begeneceksin. En güzeli doyurucu olmasıMerhabalar
Ben de bugün başladım :)78.8 i gördüm dün sabah.
Hamileliklerimde çıkmıştim bu kiloya.vee şimdi bebek yok...
Yarın sizin omletten yapayım diyorum :)
Herkese kolay gelsin !
Sağol canım 39 yaşındayım3 çoçuk annesiyim
ben sonbarda 100 gördüm bu haftaki güncel kilom 79 3 oldu çok şükürdaha 15 kilom var
Biz yollara düstükGünaydın kahvaltımı yaptım geldim
Hazır mı satılıyorYarısından azını içtim Eki Görüntüle 2679238
maşallah canım benim. İdolumsun
Çok güzeldi şeker oranı bana fazla geldiHazır mı satılıyor
Müsait olanca foto beklerim. İradeli davrandin verdin ve kalanları da vereceksinbugün giydim siyahları sizlere foto cekeyim dedim acele evden çıktım
Hepberar yeniden olcak sadece biraz sabır kedine güven arkası gelecekMüsait olanca foto beklerim. İradeli davrandin verdin ve kalanları da vereceksin
İnşallah canım, bu azimli halim devam ettiği sürece vereceğim kiloları. En kötüsü ümitsiz olmak.Hepberar yeniden olcak sadece biraz sabır kedine güven arkası gelecek
Arada içilebilir
Hoş buldum canım.Hoşgeldin canım. Kilo vermeye niyetlendiysen kısa sürede verirsin. Omlet yap çok begeneceksin. En güzeli doyurucu olması
Ben de İF tarzı beslenmeyi şimdilik devam ettiriyorum. Sabah öğlen yiyeceğim akşam yemeyecegim. Bu sistem bana iyi geldi. Akşam kacamaklarim bitti çok şükür. Aslında daha geçen çarşamba başladım 75.7 kg ile.Hoş buldum canım.
Niyetliyim inşallah vericem.
Sabah omletle başladım.doydum evet :)
Aralıklı oruç tarzı yapıyorum 3 gündür.iyi gidiyor şükür.
Sen neler yapıyorsun.kaç kilo verdin.
Boyun kaç .
Ne çok soru sordum
Canım annemler gelmişti kız kardeşime geçmişlerdi tekrar bana geldiler yarın akşam gidecekler biz de eşimle bugün dışarı çıktık baya yorulmuşum hafta sonu çok düzenli değildim ana bol bol yürüdüm yarın hafif beslenmeyi düşünüyorum belki if yapabilirim ya da ona benzer
İf -aralıklı oruç aynı değil mi?Ben de İF tarzı beslenmeyi şimdilik devam ettiriyorum. Sabah öğlen yiyeceğim akşam yemeyecegim. Bu sistem bana iyi geldi. Akşam kacamaklarim bitti çok şükür. Aslında daha geçen çarşamba başladım 75.7 kg ile.
Bademcim canım ortimİf -aralıklı oruç aynı değil mi?
Sen de yeni başlamışsın. :)
Hedefine hemencik ulaşırsın inşallah canım.
Hosgelmisler annenler. Ben en son covit görülmeye başladığında gördüm annecigimi. Gitmeye kıyamıyorum ne olur ne olmaz yaşlılar benden bulaşma ihtimali olabilir. Çocuklar da babaannesinde Mart sonlarında gönderdik. Arada gidip görüyorum ama hafta sonu gidip getireceğiz çocukları.Canım annemler gelmişti kız kardeşime geçmişlerdi tekrar bana geldiler yarın akşam gidecekler biz de eşimle bugün dışarı çıktık baya yorulmuşum hafta sonu çok düzenli değildim ana bol bol yürüdüm yarın hafif beslenmeyi düşünüyorum belki if yapabilirim ya da ona benzer