- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Merhaba canım, kacamaksiz güzel bir gün olsunHerkese merhaba güzel bir hafta sonu olsun benim misafirlerim var bugün aktif olamam ama kaçamak yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım, kacamaksiz güzel bir gün olsunHerkese merhaba güzel bir hafta sonu olsun benim misafirlerim var bugün aktif olamam ama kaçamak yok
Güzel tarif yulaf kepeği alayımEki Görüntüle 2678811
Omlet, 2 kaşık yulaf kepeği 3 yumurta 1 kaşık zeytinyağı ile yapıldı. İnanılmaz doyurucu . Zeytin tuzlu olduğundan tuz katmadim
Kolay gelsinHerkese merhaba ☀ güzel bir hafta sonu olsun benim misafirlerim var bugün aktif olamam ama kaçamak yok
Çok doyurucu oluyor hafta içi üşeniyorum yapmaya. Teşekkür ederim, senin menüler hep harika zaten . MaşallahGüzel tarif yulaf kepeği alayım
tabak harika duruyor afiyet şifa olsun
Sağol canım emeğimizin karşılığını alacağız
Çok doyurucu oluyor hafta içi üşeniyorum yapmaya. Teşekkür ederim, senin menüler hep harika zaten . Maşallah
Kolay gelsinPandemiden dolayı bakım makim hak getire bugün evde saç boyucağım
Niyet et olur olmaz deme sen niyetini oldu olarak kabul ettki evren olması için çabalasınEki Görüntüle 2678858
1 ay sonra sınavım var. Aslında pek çalışmaya niyetim yoktu ama bu gün çalışmaya bismillah diyerek başladım. Sadece sınav olsa, çok önceden başlardım... Maalesef mülakat var. İki sene önce yine kazanmıştım aynı sınavı ama mülakatta elendim. Bu sefer de aynısı olur diye çalışmak pek içimden gelmiyor. Yine de denemeye değer.
Hayırlısı inşallah bakalım.Niyet et olur olmaz deme sen niyetini oldu olarak kabul ettki evren olması için çabalasın
oldu oldu oldu
sanada kolay gelsin
Geçmiş olsun canımKızlar iyi akşamlar. Akşam üzeri Midem biraz alak bulak oldu bugün beni maruz görün kaçak göcek yok yinede istedigim gibi olmadı biraz dinenirsem gecer .
Hoşgeldin aramızaMerhabalar
Ben de bugün başladım :)78.8 i gördüm dün sabah.
Hamileliklerimde çıkmıştim bu kiloya.vee şimdi bebek yok...
Yarın sizin omletten yapayım diyorum :)
Herkese kolay gelsin !
Teşekkürler hosbuldum efserHoşgeldin aramıza
Sende bizim kilolarımıza yakınsın
Hepimiz aynı yolun yol arkadaşıyız
Bekle daha ne tarifler olcak
Sağol canım şimdi daha iyim çok şükürGeçmiş olsun canım
Sağol canım 39 yaşındayım 3 çoçuk annesiyimTeşekkürler hosbuldum efser
Sen kaç kilosun ?