Telefonunu hazırda tutmayı dene, uzun zamandır ben de tartı fotosu almadım
Cebeleşip duracagım artıkTelefonunu hazırda tutmayı dene, uzun zamandır ben de tartı fotosu almadım
Yolda koparttim kimseye ait değil belediyenin parkıHarikaymışben yapay çiçek sevmiyorum
Benim eşim ben canlı çiçek seviyorum desemde almaz almayı sevmezYolda koparttim kimseye ait değil belediyenin parkıyapay ben de sevmem
Benim eşimde aynı canım.Benim eşim ben canlı çiçek seviyorum desemde almaz almayı sevmez
bazen derim hiç değilse belediye parkından yol gedirbunları görsem aha bunları yol derdim
Aslında vazo güzel doğal duruyorEki Görüntüle 2678022
Diğeri de lavanta, arkadaşım bahçesinden toplayıp getirmişti. Bu pampas çiçeğinin vazosunu ince halat iple kaplayacagim bence güzel duracak
Aslında vazo güzel doğal duruyorEki Görüntüle 2678022
Diğeri de lavanta, arkadaşım bahçesinden toplayıp getirmişti. Bu pampas çiçeğinin vazosunu ince halat iple kaplayacagim bence güzel duracak
Seneye gidersin inşallah. Ben de lavantayi çok severim. Arkadaş getirecek yine. Lavanta yağı yapacağım bu seferAslında vazo güzel doğal duruyorlavanta aşığıyım zaten kokusunda çok severim bu sene pandemi olmasaydı ispartanın lavanta bahçelerineGitmek istemiştim kismet olmadı
Kazulet hepsiHepsi aynı
İnşallahSeneye gidersin inşallah. Ben de lavantayi çok severim. Arkadaş getirecek yine. Lavanta yağı yapacağım bu sefer
Vazo süt şişesi ☺ içine renkli taş da olabilir aslında.
Odunun kibar kalıyor bence küdükKazulet hepsi
Bence de. Aslında taşlarım vardı ama güzelim taşları orkide saksıların içine yerlestirdim.İnşallahfotoda hiç süt şişesi gibi durmuyor formu çok güzel renkli taşlarda güzel olur
Allah yokluğunu göstermesin de, öyle öyleOdunun kibar kalıyor bence küdük
Ayyy ona bende çok defa başıma geldibirde şeye sinir oluyorum tam foto çekeceğim tartının ekranı gidiyor sinir oluyorum
CANım çok güzellerEki Görüntüle 2678022
Yarın cuma bildirimi unutma canım. Hadi bu sefer bırakmadan ilerleyelim.Ayyy ona bende çok defa başıma geldi