bende tartıldım regli öncesi 69.7 benimde ramazan hedefim 63 olsun o zamangünaydın canım tartıldım bu gün tam 72 kg olarak başlıyorum, sen tartıldın mı, ramazan sonuna hedefim 65 olsun biraz uçuk ama olur neden olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende tartıldım regli öncesi 69.7 benimde ramazan hedefim 63 olsun o zamangünaydın canım tartıldım bu gün tam 72 kg olarak başlıyorum, sen tartıldın mı, ramazan sonuna hedefim 65 olsun biraz uçuk ama olur neden olmasın
Mavimi tatlımm
BEBİŞLERERİyiyim diyelim iyi olalım tatlımmmm ikinci bebişi doğurdum zayıflamaya geldim
TAMAM CANIMM NASILSIN BAKALIM HAYAT NASIL GİDİYOR
BEBİŞLERER
çok iyi etmişsin, ah bende başlayabilsemevet canım ctesi başladım artıkkk
yok kuyruk kemıği kırıldı yok vertigo derkenn
baktın günler geçiyor başladım artıkkkkkk
aa 2. çocuğun mu oldu, hayırlı olsun canım, kilon ne durumda, sen başarırsın canım, hep azimli hatırlıyorum seni.İki bebişle zor bi hayat bi de diyeti ekledim hayatıma allah sonumu hayır etsin
63 mü süper o zaman, planın nedir, benim önceliğim spor yapmaya başlayabilmek olsun, bir başarsam sonu gelir.bende tartıldım regli öncesi 69.7 benimde ramazan hedefim 63 olsun o zaman
canım zaten bi diyet listem var onun dışına çıkmamak bi de her gün yürüyüş yapmak akşamları çok hafif geçirmek
hamileliklerim hep kilolu sonlanıyor benim de bakalım bugün başladım inşallah dediğin gibi azimli olurumaa 2. çocuğun mu oldu, hayırlı olsun canım, kilon ne durumda, sen başarırsın canım, hep azimli hatırlıyorum seni.
Bunlari yaparsan hedefine cok rahat ulasirsin canim.canım zaten bi diyet listem var onun dışına çıkmamak bi de her gün yürüyüş yapmak akşamları çok hafif geçirmek
Olursun sen . Kilon kac bu arada. Emziriyor musun.hamileliklerim hep kilolu sonlanıyor benim de bakalım bugün başladım inşallah dediğin gibi azimli olurum
Kimleri goruyorum. Hosgeldin bonus can.Kolay gelsin sincap allah diyet takımlarına zeval vermesin :)
begum75 begüşşş özlemişim seni burda
Kilo bütün dertlerin anasıdır diyesim geldi :)ALLAH baska dert vermesin. Tek derdimiz cok yiyince kilo almak olsun :)