- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Hemşom gelmişHemşommmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemşom gelmişHemşommmm
geldim geldim kapağı atacak dükkan bakıyordumHemşom gelmiş ❤
Tam zamanında geldin . Hoşgeldingeldim geldim kapağı atacak dükkan bakıyordum
Hoşbulduk kuzum çok özlemişimTam zamanında geldin . Hoşgeldin
Nasılsın canım. Hayat nasıl gidiyorHoşbulduk kuzum çok özlemişim
Çok güzel kilo vermişsin harikasın. 70 ler gelmiş azıcık kalmış. Dirençleri kırıp geçersin sen hemşomİyi kuzum gecen son baharda 100 kğ tanıştım Birbirimizi hiç sevmedik
geri yolladım şimdiler 80 ler başımda onuda 100 yanına yollama çabasındayım
güncel kilom 80.0
bu ara sıkı bir diyetle devam ediyorum şu sıra reglinin ayak sesleri var ne zaman gelir bilmem Dirençle karşı karşıyayım onu yıkarsam gelsin 70 ler
Valla bende pek spor yapmıyorum. Bakacak artık kasmadan yavaş yavaş basliycazHa birde sporsuzluğa devam
Ayy inşallah kuzumÇok güzel kilo vermişsin harikasın. 70 ler gelmiş azıcık kalmış. Dirençleri kırıp geçersin sen hemşom
Bende yapamıyorumValla bende pek spor yapmıyorum. Bakacak artık kasmadan yavaş yavaş basliycaz
İnşallah canım. HeyecanlıyımAyy inşallah kuzum
hepberaber olsun
Hemşommmm
Yaparız dert etme heycan iyidirkalan 15 kilo sizlerle olsun hadi bakalimpilavdan dönenin ( salata olsun) kaşığı kırsınİnşallah canım. Heyecanlıyım
Ne vuruyonHemşon he hemşon
Ne vuruyon
Buralarda hemşom çok sen beni Tokat manyağı yaparsın o vakitBuralara sade hemşosuna selam verene vururlar bizm orda
Ayy maşallah çok güzel vermişsin darısı başımızaİyi kuzum gecen son baharda 100 kğ tanıştım Birbirimizi hiç sevmedik
geri yolladım şimdiler 80 ler başımda onuda 100 yanına yollama çabasındayım
güncel kilom 80.0
bu ara sıkı bir diyetle devam ediyorum şu sıra reglinin ayak sesleri var ne zaman gelir bilmem Dirençle karşı karşıyayım onu yıkarsam gelsin 70 ler