- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
guzişim sen nasılsın anlat bakalım neler yapıyorsun
iyiyim canım ne olsun istanbuldayım çalışıyorum çocuklar iş güç işte sen napıyosunguzişim sen nasılsın anlat bakalım neler yapıyorsun
Cok iyi olur canim. Yarindan itibaren tartilip baslayalim o zaman Bu gun aksam azicik kacirdim ama abartmadim.günaydın canım ilk günün güzel geçmiş tebrik ederim istersen beraber yapalım yediklerimizi sporumuzu yazalım haftada bir tartı günü eskisi gibi ne dersin
Canim gel beraber olsun. Hadi bi gayret ramazan sonunda biraz olsun kilo vermis olalim. Spor ve diyetle azcik birbirimizi gazlayarak bitirelim bu işisaraycam tebrik ederim gayretin bol olsun
Yasminim sen nasilsin bitanem.sen anlat bakalım nerelerdesinnnnnn
Istikrar bizim adimizne olsun ben aynıhep aynıı
istikrarlı bi şekilde devammmm
tamam o zaman canım en azından ramazan sonuna kadar dikkat edelim baya kilo giderCok iyi olur canim. Yarindan itibaren tartilip baslayalim o zaman Bu gun aksam azicik kacirdim ama abartmadim.
süper canım dikkatettik mi gerçekten gidiyo önemli olan şekeri hayatımızdan çıkarmak ve birazda hareket etmek gersisi bi şekilde geliyo zatenDun motivasyonum gayet iyi idi. 72 olan kilom 70.9 indi bir gunde odem olarak 1 kilo gitmisti bile. Bu gun yine sabah ve oglen gayet basarili gecti. Aksam yemekte 1 kase (az olsun diye tabaga koymadim. Porsiyon kucultuyorum guya ) sarma yedim. Hadi bu iyi cok degil ama daha sonra 1 avuc sekerli leblebiden yedim iste bu olmadi. Her neyse yarin yeniden dikkat edeceğim. Her gun yeni bir gün yilmak yok. :)
bende herkesi çok özledim kızlar nerelerdesin
iyiyim canım ne olsun istanbuldayım çalışıyorum çocuklar iş güç işte sen napıyosun
Yasminim sen nasilsin bitanem.
izmirdeydim canım ama tayin işimiz olmadı yani benim atamam olmadı baya zor günler geçirdik şimdi yeni yeni düzen oturttukhayırlı cumalar canım
sen izmir değilmiydin
nasılsınn bakalımm
çok şükür iyiyim canım ben devamm sen nasılsın
yeme düzenim aynı spora tam gaz devammmmmmmm
izmirdeydim canım ama tayin işimiz olmadı yani benim atamam olmadı baya zor günler geçirdik şimdi yeni yeni düzen oturttuk