Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah
Sebzeli omlet
Az yogurt
Domates
Salatalık
inşallah canım, spor şart tabi..
Mahzencim bence sen ilk etapta yürüyüş yap canım. Sonra diger egzersizleri yaparsin, belini fazla zorlamasan iyi olur.
Bu arda 12 gibi 2 avuç kuruyemiş yendi
Saat 5 gibi ızgara tavuk
Salata
B.pilavi
Bayaaa bi dut yendi...
sevgili günlük
sabah
lor
domates 2 adet
salatalık 2 adet
1,5 avuç leblebi ve fıstık karışımı yendi..(aslında simitte alacaktım ama tuttum kendimi, ---sarayca kendine gel... yarın kilo bildirim günün---dedim :))
mahzenim dün erken uyuduğumdan jillian 1/8 yapamamışım malesef... aslında yapmayı çok istiyordum ama kızım uyumamak için çok inat etti, o uyuduğunda bende uyumuşum....
canım belinin ağrısı bir an önce geçer inşallah...
slm fatoceren.. inşallah en kısa sürede istediğin kiloya kavuşursun..selam kızlar bende sizdenim hem spora başladım hemde diyet acil kilo vermek isteyenlerdenim..şimdi makarna ve taze fasulye yedim....bundan sonra sadece su içmeliyim
hım birde beyaz leblebi yedim...saat 8de spor saatim
Bende 500 gr vermişim çok sevindim.Sizleri takip ediyorum bi de düzenli spor yapabilsem çok güzel olacak
Mahzencim isim vardı giremedim. Yarın ne olacak bilemiyorum çünkü. .....
Oglen
Tavuklu pilav
Corba
Yoğurt
Saat 4 gibi cozuttum resmen
Corba
3 dolma
Salatalık
2 nektarin
Bunlar iyide
Çikolata bolcaaaa yedim
Neyse ya halsizlik var zaten Jillian yaparmiyim bilemiyorum.
günaydın saraycam sana iyi bir haberim var bugün tartıda 79 lu rakamları gördüm şükür.. bugün sabah tartıldım ve kilom:79.8 düne göre 700 gr eksik çooook sevindim.. yaşasın..
başlangıç:22/07/2013
geçen hafta:80.4
bu hafta:79.8
giden:600
toplam giden:2.2 kg
hadi bakalım ev sahibini de bekliyoruz :)
canım süpersin yaaaa.... maşallah ya çok sevindim valla ... ben 79 larda kendimi iyi hissetmeye başlamıştım... inanıyorumki sende öyle hissediyorsundur..artık çok daha rahat vereceksin, canım benim kaçamaklarım çoook oluyordu maşallah sen iyi gidiyorsun...aynen devam...