Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin menü de güzel. Hamsili ekmek mısır unu bircok sebze hamsii karıştırılır. Fırın tepsisine koyulup pisiriliyor. Burada cok meşhur.
Bu arada Jillian 1 / 9 bitti....
Canım senin menü de güzel. Hamsili ekmek mısır unu bircok sebze hamsii karıştırılır. Fırın tepsisine koyulup pisiriliyor. Burada cok meşhur.
Bu arada Jillian 1 / 9 bitti....
sabah kahvaltım:
neredeyse 2 kk dan fazla beyaz peynir
1.5 kk büyüklüğünde kaşar
6 zeytin
2 domates
1 salatalık
1 biber (şuan çoook tokum ve gayet güzel bir kahvaltı yaptığıma inanıyorum :)
evet canım bugünü unut.. diğer topikte kızlar cıss yapanlara çanta atıyorlar ben de sana atayım dedim al sana çanta yarın daha dikkatli olmanı kolaylaştırır bu çantalar..öğlen
4 ceviz
ö.sonra
2 dolma
ev yapımı ekmek
akşam
1 dolma
1,5 çikolata:18::18:
1 danotte :18::18:
offf saçma sapan olduuuuu daha dikkatli olmalıyım
bir daha çanta atmamak dileğiyle..mahzencim canta atmak hakkın valla, sonrasında pişman oldum ama neyse evde çikolata bitti, iki tane kalmıştı şimdi eşimin eline tutuşturdum, bitir şunları gözüm görmesin dedim (içimden söyledim tabiki)
nihayet jillian1/10 bittiiiiiiiii, yarın ara vermeyi düşünüyorum, bellide olmaz tabi, yarınki ruh halime göre devam ederim....
kahvaltın hiç te fazla değil canım.. bu arada tebrik ederim, 1.level sonuçların çok güzel, 2. level daha da güzel olucak, kilo vermen durabilir nedeni de kasların güçlendiği ve yağdan daha ağır olduğu için, ama acayip incelceksin..sabah
1300 ml su
1 yumurta
2 kk beyaz peynir
1,5 kk kaşar
6 zeytin
3 çeri domates
1 hıyar
1 biber
biraz fazla mı oldu ne,
eveeet jillian level-- 1--25.05.2013 te başladım 05.06.2013 bitti
12 günde 2.1 kg gitmiş, ölçülerde ise belde 1 cm göbek hizası 3 cm göğüs ve kalça ise 1 er cm gitmiş, ama benim için önemli olan göbek hizası, 3 cm gitmesine sevindim...ayrıca kollarda da gözle görülür toparlanma var...
menün güzel canım, sporunda oldukça iyi..Sizleri az çok tanıyorum boş vakıt buldukça sayfanı okuyorum
karatay diyeti yapıyorsun bazen de cozutuyorsun tabıkı bazen insan nefsine yenilebiliyor
benden az ve sık yıyerek bu kıloya düşmüştüm ama bırakınca 5-6 kg geri döndü
sizden öğrendiğim kadarıyla biraz araştırma sonu ile 3 gündür karatay diyeti yapıyorum ama tek sıkıntı sabahlar 1 yumurta yiyorum ama çok sapan şeyler yedim aslında kahvaltımı yanımda getirdim ha birde ben meyvesiz duramıyorum özellikle elmayı günde birtane yiyorum bazende kiraz bazen erik aslında karpuzu da çok seviyorum karpuzda şeker fazla olduğu için yemeğe korkuyorum ama bazende 1 tadımlık yiyorum
örneğin bugun sabah kahvaltım
akşamdan ısltmış olduğum kuru incir ve kayısı 1 er adet onu yedim sonra suyunu içitm
10 dk sonra sütlü kahve 2 badem
sonra yürüyerek işe geldim 20 dak 1700 adım (adım sayar kullanıyorum aklıma geldikçe .:::))))))
işe geldikten sonra 500 ml su içtim
2 parça peynir yedim (arkadaşlar kahvaltı yapıyormuş)
sonrasında şekersiz çay içyorum
aslında bugun öyle oldu neden bende anlamadım
dünkü menüm ise şöyle
kahvaltı
domates
salatalık
biber
1 yumurta
az peynir
7 zeytin
öğle
tavuk sote
ayran
ara
kandil için irmik helvvası yapıldı (2 kaşık yedim ) cıss olduğunu biliyorum ama yedim yapacak bişi yok
akşam
2 adet tavuk kanat ızgara
3 yk kadar yoğurt
salata
spor olarak
sabah 20 dk yürüş
ikindin 20 dk yürüş
10 dk ip atlama evde
1 saat temizlik evde
akşam 45 dk yürüş (bu yürüşü kendime ceza verdim helva yüzünden)
işte ben böyle bişşeyler yapmaya çalışyorum
yanlışım varsa düzeltirsen sevinirim
şimdiden teşekkürler
Sizleri az çok tanıyorum boş vakıt buldukça sayfanı okuyorum
karatay diyeti yapıyorsun bazen de cozutuyorsun tabıkı bazen insan nefsine yenilebiliyor
benden az ve sık yıyerek bu kıloya düşmüştüm ama bırakınca 5-6 kg geri döndü
sizden öğrendiğim kadarıyla biraz araştırma sonu ile 3 gündür karatay diyeti yapıyorum ama tek sıkıntı sabahlar 1 yumurta yiyorum ama çok sapan şeyler yedim aslında kahvaltımı yanımda getirdim ha birde ben meyvesiz duramıyorum özellikle elmayı günde birtane yiyorum bazende kiraz bazen erik aslında karpuzu da çok seviyorum karpuzda şeker fazla olduğu için yemeğe korkuyorum ama bazende 1 tadımlık yiyorum
örneğin bugun sabah kahvaltım
akşamdan ısltmış olduğum kuru incir ve kayısı 1 er adet onu yedim sonra suyunu içitm
10 dk sonra sütlü kahve 2 badem
sonra yürüyerek işe geldim 20 dak 1700 adım (adım sayar kullanıyorum aklıma geldikçe .:::))))))
işe geldikten sonra 500 ml su içtim
2 parça peynir yedim (arkadaşlar kahvaltı yapıyormuş)
sonrasında şekersiz çay içyorum
aslında bugun öyle oldu neden bende anlamadım
dünkü menüm ise şöyle
kahvaltı
domates
salatalık
biber
1 yumurta
az peynir
7 zeytin
öğle
tavuk sote
ayran
ara
kandil için irmik helvvası yapıldı (2 kaşık yedim ) cıss olduğunu biliyorum ama yedim yapacak bişi yok
akşam
2 adet tavuk kanat ızgara
3 yk kadar yoğurt
salata
spor olarak
sabah 20 dk yürüş
ikindin 20 dk yürüş
10 dk ip atlama evde
1 saat temizlik evde
akşam 45 dk yürüş (bu yürüşü kendime ceza verdim helva yüzünden)
işte ben böyle bişşeyler yapmaya çalışyorum
yanlışım varsa düzeltirsen sevinirim
şimdiden teşekkürler
bir daha çanta atmamak dileğiyle..
kahvaltın hiç te fazla değil canım.. bu arada tebrik ederim, 1.level sonuçların çok güzel, 2. level daha da güzel olucak, kilo vermen durabilir nedeni de kasların güçlendiği ve yağdan daha ağır olduğu için, ama acayip incelceksin..
menün güzel canım, sporunda oldukça iyi..
bence yediklerin gayet iyi canım, ben birazda haftalık kilo verişime göre azaltıp yada artırıyorum yediklerimi, hani derler ya her bireyin metabolizma hızı farklıdır diye, örneğin bu hafta kahvaltımı çok iyi yapacağım, haftaya salı kilo veremezsem biraz daha azaltacağım, gerçi sporda yapacağım kaslaşınca kilo verme azalıyormuş, her neyse, kendini sına, bir anda az yiyeyimki daha az kilo vereyim deme bence, ben kaçamak yapsamda hemen hemen her hafta en az 500-600 gr gidiyor, bu nedenle kaçamaklarıma devam edeceğim , ayyyy ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir...
birde ben tam karatay yapmıyorum, ekmeği kestim ama pilav makarna sarma dolma meyve yiyorum...