öğlen sulu köfte (4 adet köfte koydurttum, patateslerini almadım) ve makarna ( salçalı olduğu için yedim, beyazını ve peynirlisini yemiyorum, sevmiyorum çünkü
) yedim, elmayı yemedim, canım istemedi, akşam ise kabak dolması (1 adet), yoğurt, salata yerim. sanırım başkada bir şey yemem, haaa belki biraz meyve yiyebilirim...
herneyse asıl paylaşmak istediğim ise; şu jillian bir harika
, daha önceleri leslie ile yürüdüğüm oldu ama aramızda kalsın çoook sıkılıyordum
, jillian ile 1/3 bitti. geçen haftada 3 gün yaptım ama ara verdiğimden yeniden başlamış gibi hesaplıycam, zamanın nasıl geçtiğini anlamadan bitiveriyor (zaten toplamda 25 dk sürüyor)
, sırılsıklamda terliyorum...:118: ayrıca, duşumu aldıktan sonrada kendimi kuşlar kadar hafif hissediyorum :124:, asıl önemlisi, kol kaslarımı , bacak kaslarımı ve karın kaslarımı çalıştırıyor, bariz farkediyorum
, inanır mısınız şimdiden kol kaslarımdaki sarkmalar hafiften toparlanır gibi oldu, diğer yerlerde henüz bir fark göremedim ama daha yolun başındayım... jillian 3 seri halinde level/1 10 gün, level/2 10 gün, level/3 10 gün, yani toplamı 30 gün sürüyor. ben 10 ar günle ölçülerimi alıcam ve burada 1 ay sonra sonuçları paylaşacağım... şimdiden level/2 yi ve hatta level/3 ü heyecanla bekliyorum....bir an önce level1/4 vakti gelsede yapsam, o derece sevdim yani, çok terlemesem iş yerindede yapacam da, yok artık ya şaka tabiki
:) zaten kızım oluncada yapabiliyorum artık, tabi babasıda yanında oluyor
, kızım gülmekten kendini alamıyor, kollarımı salladıkça gülüp duruyor
...
artık yavaş yavaş sıkılaşma vakti geldi değil mi???
bana kolay gelsin,....