- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Aynı şeyleri aynı zamanda yazmışız canımVücut sasirttin öyle düşün afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şeyleri aynı zamanda yazmışız canımVücut sasirttin öyle düşün afiyet olsun
Arada olur öyle, sen spora devam etsen kâfiAfiyet olsun canım bu akşam ben resmen kendimi şaşırmış gibiydim
Bende bunu yazacaktımAynı şeyleri aynı zamanda yazmışız canım
eve gelince hazırlanmış yemek gibisi olamaz mutluluK veren hele ki kocan hazırlarsa afiyet olsun canımBu gün eşim yemeği hazırlamış ilk defa sürpriz oldu foto koymasam olmazdı günü kapattım. Spor yok ama☺
Eki Görüntüle 2698163
Sen naptın sabah tartı da gorecesBabannemden selamlar
akşam menü
1,5pide
1bardak ayran
5çatal kavun
3kaşık un helvası
naptım ben yaaa
Tabisi başaracağızBalık salata yedim doydum aslında, biraz önce çocuklara kuruyemiş koydum (en büyük zaafım) alsam mı dedim ama yarınki eksiyi düşündüm ve hemen vazgeçtim bu diyet işini başaracağım sanırım
Bu ilkti ama son olmasın, baya lezzetliydi, demek ki isteyince yapabiliyoreve gelince hazırlanmış yemek gibisi olamaz mutluluK veren hele ki kocan hazırlarsa afiyet olsun canım
Sen naptın sabah tartı da goreces
Beynine olumlu sinyaller yolla
Bunlar bana kilo aldirmayacak diye
Tabisi başaracağız
Etin pisip pismedigini kontrol icin aldip bikac catal
Suan onun pişmanlığını yaşıyorum
Çok güzel afiyet olsunSabah 1 haslanmis yumurta
Lor peynir
3 zeytin,biber domates
Ara 2 hurma 5 badem
Aksam 5 kaşık yogurt,5 badem,2 kasik yulaf
Yarim elma,1 kaşık meuve kurusu karistirip yedim
Etten aldim 2 catal (kontrol
Ederken:)
Afiyet olsun çok iyi gidiyorsun canımAkşam ızgara tavuk ve salata
Tartıda kaç + çıkıcam bakalım, eşimin gelmesine son hafta kala bu gece bu olmadı hiç, neyse dediğin gibi olumlu sinyal gönderiyorum, yarın spora ve diyete devameve gelince hazırlanmış yemek gibisi olamaz mutluluK veren hele ki kocan hazırlarsa afiyet olsun canım
Sen naptın sabah tartı da goreces
Beynine olumlu sinyaller yolla
Bunlar bana kilo aldirmayacak diye
Tabisi başaracağız
Etin pisip pismedigini kontrol icin aldip bikac catal
Suan onun pişmanlığını yaşıyorum
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun çok iyi gidiyorsun canım
İşte o arada kalma kısmı en zoru, biz hepimiz bu azimle hedefe ulaşıcazBalık salata yedim doydum aslında, biraz önce çocuklara kuruyemiş koydum (en büyük zaafım) alsam mı dedim ama yarınki eksiyi düşündüm ve hemen vazgeçtim bu diyet işini başaracağım sanırım
Belki yarın biraz artı olur ama dikkatli olursan bir sonraki gün eksi olursun,Tartıda kaç + çıkıcam bakalım, eşimin gelmesine son hafta kala bu gece bu olmadı hiç, neyse dediğin gibi olumlu sinyal gönderiyorum, yarın spora ve diyete devam
Bence deİşte o arada kalma kısmı en zoru, biz hepimiz bu azimle hedefe ulaşıcaz
Tıpkı o düşüncedeyim canım pes yokBelki yarın biraz artı olur ama dikkatli olursan bir sonraki gün eksi olursun,
Sarayca bugün sağ ayak bileğim yürürken epey zorlamaya başladı, sence ne yapmalıyım böyle durumlarda ne yapılır? Sporu bırakmak istemiyorum ama bu ayaklada jillian nın neredeyse çoğu hareketini yapamıycam yarınArada olur öyle, sen spora devam etsen kâfi
Annem yarın en az +500gr sın diyo, yarın kaldığım yerden diyete devam edersem belki diğer gün eksi görürmüşümBelki yarın biraz artı olur ama dikkatli olursan bir sonraki gün eksi olursun,
ne guzel isteyince yapiyolarda islerine gelmiyor daim olsun insBu ilkti ama son olmasın, baya lezzetliydi, demek ki isteyince yapabiliyor
Canim tatlı değil et ne olacak, hiç pişman olma afiyet olsun
Sagol balımÇok güzel afiyet olsun
ben yesem +2 cok pis tepki veriyor ins annenin dedigi sekilde atlatırsınAnnem yarın en az +500gr sın diyo, yarın kaldığım yerden diyete devam edersem belki diğer gün eksi görürmüşüm
Mis mis afiyet olsunAkşam ızgara tavuk ve salata