- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Afiyet olsun,Kahvaltı
1,5wasa
1domates
5zeytin
1dilim peynir
1,5ceviz
2badem
3çatal kavun
öğlen
Yeşilçay
akşama babanne ziyareti
Gazan mübarek olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun,Kahvaltı
1,5wasa
1domates
5zeytin
1dilim peynir
1,5ceviz
2badem
3çatal kavun
öğlen
Yeşilçay
akşama babanne ziyareti
Etmese bile sen ediyorsun ya değerBu arada kardiyo yapılmadan(onun yerine karın çalıştım) jillian ın 7.günü tamamlandı,cumartesi günü level 2ye geçicem,onuda 5gün yapıcam ve çarşamba gece eşim gelcek nasipse ayy çok heyecanlı, gören duyanda 10-15kilo verdim sanır gözümde büyütüyorum sanırım belki farketmeyecek bile
Sağol canım, sayenizde wasa yı iyiki keşfettim diyorum, 2tane aldım sabah tabağıma 1,5tanesini yiyebildim, yerken insanın ağzında büyüyo sanki çok doyurucu ve kesinlikle tok tutuyo, bundan sonra her kahvaltım wasa ileafiyet olsun canımm
Yaa gerçekten hiç mutlu değilim onu yemek beni mutsuz edecek, ısrarı kırıp 1 taneyle kapatabilirim umarım akşamı.. min500kalori yüklencem gelcem, wasa hariç karbonhidratsız hayat çook güzeldiAfiyet olsun,
Gazan mübarek olsun
etmeyebilir demi zaten gece yarısı gelcek adam çook uzun yollardan beni farketmeye enerjisi kalcakmı acaba zaten tayt tunik ya da bol şort bol tişörtle karşılarsam kesin farketmez, haftaya skinny kot ve tişört almayı düşünüyorum ama komik tarafı gece 11-12de kot tişört karşılamak komik olacakEtmese bile sen ediyorsun ya değer
Orası nere? Burda hala yaniyoruz biz. Geçmiş olsunayy kızlar burda bi dolu bi fırtna bi yağmur yol ile kaldırım birleşti Allah korusun yaa korku filmi gibiydi
Yok değildi Allah'tan. Sağol canım. Aslında kısa zamanda çok kilo vermek istiyorum ama olmuyor.Geçmişolsun canım kızın yanınızda değildi sanırım? Sen uzun vadede zayıflamak hedefindeysen kalori hesabıyla belki daha iyi ilerlersin canım
liliyaa özel değilse ve tabi paylaşmak istersen senin boy kilo ne?Orası nere? Burda hala yaniyoruz biz. Geçmiş olsun
Kaç kilo verdin o yokken?Bu arada kardiyo yapılmadan(onun yerine karın çalıştım) jillian ın 7.günü tamamlandı,cumartesi günü level 2ye geçicem,onuda 5gün yapıcam ve çarşamba gece eşim gelcek nasipse ayy çok heyecanlı, gören duyanda 10-15kilo verdim sanır gözümde büyütüyorum sanırım belki farketmeyecek bile
Çok şükür canım Allah beterinden korusun.Yok değildi Allah'tan. Sağol canım. Aslında kısa zamanda çok kilo vermek istiyorum ama olmuyor.
Kız kısacık bi şort ile dar bi bluz giyin bak bakalım nasıl farkediyor :))))etmeyebilir demi zaten gece yarısı gelcek adam çook uzun yollardan beni farketmeye enerjisi kalcakmı acaba zaten tayt tunik ya da bol şort bol tişörtle karşılarsam kesin farketmez, haftaya skinny kot ve tişört almayı düşünüyorum ama komik tarafı gece 11-12de kot tişört karşılamak komik olacak
Niye özel olsun:) boyum 163 kilo 67.5.liliyaa özel değilse ve tabi paylaşmak istersen senin boy kilo ne?
Çok şükür. Kısa zamanda olur yeter ki bogazimizi tutalım. Ben çok cebelleşiyorum hala :/Çok şükür canım Allah beterinden korusun.
ben de öyle kısa vadede sağlıklı beslenerek sporla desteleyerek zayıflama derdine düştüm bakalım
istanbul canımOrası nere? Burda hala yaniyoruz biz. Geçmiş olsun
afiyet olsun canım ben hiç denemedim belki bi gün alırımSağol canım, sayenizde wasa yı iyiki keşfettim diyorum, 2tane aldım sabah tabağıma 1,5tanesini yiyebildim, yerken insanın ağzında büyüyo sanki çok doyurucu ve kesinlikle tok tutuyo, bundan sonra her kahvaltım wasa ile
aman allahım gitti diyet1 mandalina yedim
Vuhuu geliyorum
afiyet olsun alırım bende süper görünüyoo