Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimle 17 eylülde ayrıldık, ben memlekete geldim o göreve, o zaman 61.8dim. Ben 21eylülde diyete başladım diyetin ilk 2günü makarna ekmek yedim ama 3.gününden itibaren hiç kaçamak yapmadım ve 3.gününden itibaren spora başladım, yarın 1 hafta olacak 59.0kg dım bu sabah.Kaç kilo verdin o yokken?
Çok iyi bu kadar zamanda. 3 kilo tabi ki farkeder farketmez mi hiç. Bak düşün 3 kilo 12 kalıp margarin yapıyor :)Eşimle 17 eylülde ayrıldık, ben memlekete geldim o göreve, o zaman 61.8dim. Ben 21eylülde diyete başladım diyetin ilk 2günü makarna ekmek yedim ama 3.gününden itibaren hiç kaçamak yapmadım ve 3.gününden itibaren spora başladım, yarın 1 hafta olacak 59.0kg dım bu sabah.
Erkeklerin bu konuda farkındalığı pek yüksek olmuyorEtmese bile sen ediyorsun ya değer
hadi canımaman allahım gitti diyet
Gel koşVuhuu geliyorum
yaa ne guzel bi histir kimbilirGeçen sene eşim yurtdışına gitmişti 8 ay yoktu. O yokken 20 kilo vermiştim
Gel kuzu icelimafiyet olsun alırım bende süper görünüyoo
etmeyebilir demi zaten gece yarısı gelcek adam çook uzun yollardan beni farketmeye enerjisi kalcakmı acaba zaten tayt tunik ya da bol şort bol tişörtle karşılarsam kesin farketmez, haftaya skinny kot ve tişört almayı düşünüyorum ama komik tarafı gece 11-12de kot tişört karşılamak komik olacak
Afiyet olsunara
12-15 adet siyah üzüm
1 fincan yeşil çay
Çok güzel görünüyor afiyet olsun
Yine verirsin canımGeçen sene eşim yurtdışına gitmişti 8 ay yoktu. O yokken 20 kilo vermiştim
Aynen bazen saç rengini bile farketmiyorlar, bizler gibi detaya takılmiyorlarErkeklerin bu konuda farkındalığı pek yüksek olmuyor
Eger etmese bile istediğin forma kavusana kadar moral bozmak yok friendlyfriendly
Memlekete hep tayt üstü bol tunik ve gece yatmalıl bol uzun şort ve bol tişört getirdim, hamilelik öncesi jean lerime belim göbeğim zor sığıyodu gerirmedim, haftaya bikaç bişey alıcam dediğin gibiKız kısacık bi şort ile dar bi bluz giyin bak bakalım nasıl farkediyor :))))
Ben bu sabah 59dum evet şu ana kadar2.8kilo oldu, 1haftada ne vericem bakalım total ne olucakNiye özel olsun:) boyum 163 kilo 67.5.
Sen 59 mu oldun?
Çok şükür cebelleşme kısmını atlattım, sanırım ne kadar azimli olursak cebelleşme o kadar hafifliyo gibi geliyoÇok şükür. Kısa zamanda olur yeter ki bogazimizi tutalım. Ben çok cebelleşiyorum hala :/
Yaa evet margarin hesabı yapınca insanın gözleri büyüyoÇok iyi bu kadar zamanda. 3 kilo tabi ki farkeder farketmez mi hiç. Bak düşün 3 kilo 12 kalıp margarin yapıyor :)
Hatırlıyorum canım o sürecini tekrar verirsin boy kilo oranın şimdi bile iyiGeçen sene eşim yurtdışına gitmişti 8 ay yoktu. O yokken 20 kilo vermiştim
Yok canım ya ideal kilom 55 benim. 12 kilo fazlam var ve çok kötü duruyor. Göbek ve kalça kocaman.Hatırlıyorum canım o sürecini tekrar verirsin boy kilo oranın şimdi bile iyi
Afiyet olsun canım bu akşam ben resmen kendimi şaşırmış gibiydimBu gün eşim yemeği hazırlamış ilk defa sürpriz oldu foto koymasam olmazdı günü kapattım. Spor yok ama☺
Eki Görüntüle 2698163
Vücut sasirttin öyle düşün afiyet olsunBabannemden selamlar
akşam menü
1,5pide
1bardak ayran
5çatal kavun
3kaşık un helvası
naptım ben yaaa